Sen naptın canım.Insaallah canim
Ben de yaptırdıktan sonra çok ağrı yaşıyordum dün transfer sonrası hastanedeki hemşire elinde ısıtıp ondan sonra yaptı. Yağlı bir iğne olduğu için soğuk olunca dağılması daha uzun sürüyormuşArkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Amin amin inşallah kuzum hep öyle dua ediyorum sağlıklı bir gebelik gecirmemi nasip eylesin RabbimAmin inşallahVakit yaklaştıkça sıkıntılar da artıyor. İnşallah hayırla atlatırım İnşallah sen de sağlıklı bir hamilelik süreci yaşarsın
İyi de bu pozitif değil mi? 14. Gün muhtemelen 256 olacak işte? Baktırmaya devam et bence arkadaşımMerhabalar. Bugün transfer harici 10.günümdeyim. Normalde doktorum 14.günde baktır demişti ama ben dayanamadım bugün baktırdım. Sonuç 16.12 çıktı. Transferin 4.gününde yarım doz çatlatma iğnesi yapmıştım muhtemelen onun etkisi. Maalesef yine negatif oldu. İnşallah sizlerin sonuçları pozitif olur.
Masallah sana. Sen 6.gün mü yaptın testini? Ben de 5 ekim de transfer oldum ama 3.gün. Bugün sismiş kalçalarım. Ve resmen iltihap olmuş gibi ateşi çıkmışBende ayni oyleyim canim ama napcan bebis icin yaptryosun ben hamile oldgmu dun ogrendim kosa kosa gittim igneye bebegim daha iyi tutunsun dye
Ben zaten dolaba koymuyorum. Isıtarak da yapıyorum ama bilemedim. Sen ilk defa mı yaptın? Benim 4 sen sonra yer kalmadı gibi hissediyorumBen de yaptırdıktan sonra çok ağrı yaşıyordum dün transfer sonrası hastanedeki hemşire elinde ısıtıp ondan sonra yaptı. Yağlı bir iğne olduğu için soğuk olunca dağılması daha uzun sürüyormuş
Evet canim 6.gun idrar yptim pozitifi gorunce kan yptrdik dayanamadik 34 cikti.. yarin tekrar vericem insallh guzel bi seklde artmstrMasallah sana. Sen 6.gün mü yaptın testini? Ben de 5 ekim de transfer oldum ama 3.gün. Bugün sismiş kalçalarım. Ve resmen iltihap olmuş gibi ateşi çıkmış
Yarim doz catlatma ignesi ndn?Merhabalar. Bugün transfer harici 10.günümdeyim. Normalde doktorum 14.günde baktır demişti ama ben dayanamadım bugün baktırdım. Sonuç 16.12 çıktı. Transferin 4.gününde yarım doz çatlatma iğnesi yapmıştım muhtemelen onun etkisi. Maalesef yine negatif oldu. İnşallah sizlerin sonuçları pozitif olur.
Umarım artar ama geçen sefer de 10.gün baktırmıştım 5.36 çıkmıştı sonra düştü. Bu sefer de öyle olacağını düşündüm. Çünkü 10.gün daha fazla olması gerekirdi bence değerin.İyi de bu pozitif değil mi? 14. Gün muhtemelen 256 olacak işte? Baktırmaya devam et bence arkadaşım
Tam bilmiyorum ama hcg hormonunun devamlılığı için demişti geçen sefer doktor.Yarim doz catlatma ignesi ndn?
Yok benim 3. iğnem dün yapıldı. İlk ikisinde çok ağrı olmuştu ama dün olmadı. Bilmiyorum artık ısıttığı için mi, hemşirenin elimi hafiftiBen zaten dolaba koymuyorum. Isıtarak da yapıyorum ama bilemedim. Sen ilk defa mı yaptın? Benim 4 sen sonra yer kalmadı gibi hissediyorum
Aynı duygulardayım İnanMoralim çok bozuldu. Ağlamıycam demiştim ama ağlamaktan helak oldum. Kendimi hazırladığını sanıyordum negatif sonuca da ama yapmamışım. Bir yanım da acaba yükselir mi diyor.Ama tutsaydı daha yüksek olması gerekirdi sanırım.
4ncu denemede saglikli bulundu uzun protokol sayesinde. Transferimi bekliyorumSen naptın canım.
İnşallah canım sağlıklı tutarda4ncu denemede saglikli bulundu uzun protokol sayesinde. Transferimi bekliyorum
İnşallah yükselir ama dediğim gibi çatlatma iğnesi oldum. Onun etkisi olabilir benimkisi. Hayırlısı artık.Aynı duygulardayım İnanbeklemekten başka yapacak bir şey yok ben de 10. Gün 3.4 çıktı yarın Tekrar bakılacak senin değerin daha iyi eğer geç tutunma olduysa 9 güne kadar olabiliyormuş o yüzden az çıkmış olabilir Allah gönlüne göre versin
Insaallah. Kisirlik sorunun yok dimi ayriyettenİnşallah canım sağlıklı tutarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?