• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Herkese merhaba, ilk tüp bebek denemem bugün 12. Günüm. Daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım. Test gününü beklerken hep bu başlığın altını okudum. Üzüntünüzle hüzünlendim, sevincinizle mutlu oldum. Bugün test günümdü. Sonucum 78 çıktı. Ama tam anlamıyla sevinemedim bile. Değer düşük gibi geldi bana. cumartesi günü tekrarlamamı istedi doktorum. Artar mı yoksa yine kimsayal mı olacak kaygısı beni yoruyor açıkcası. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 4aa kalitedeydi. Daha önce değeri bu seviyelerde olup da iki gün sonra artan oldu mu?
Bana fikir verecek kimse yok mu :(

arkadaşım için soruyorum , izmir de tüp bebek tedavisi gören var mı ?
Merhaba canim izmir buca tinaztepe hastahanesi doktor erdal aktan tavsiye ederim calistigim sirkette bircok arkadasim ilk tup bebek denemelerinde olumlu sonuc aldilar bende onlarin tavsiyesi uzerine gittim

2.gun embriyosu transfer etti erdal bey ilk denemem ve tuttu canim internette doktorla ilgili bircok yorum var cnm ordanda arastirabilirsiniz

Kizlar merhaba ben pazartesi gunu kan testi yaptirmistim ve beta sonucum 143 cikmisti doktor cumsma gunu kan ver tekrar bakalim degerlerin yukselmesi gerekio dedi

Bugun cuma kan verdim sonuc 513 cikti bebek 4 haftalik 3 gunluk yani 5.haftanin icindeyim bu deger normalmi sizce kizlar dusukmu

Herkese merhaba, ilk tüp bebek denemem bugün 12. Günüm. Daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım. Test gününü beklerken hep bu başlığın altını okudum. Üzüntünüzle hüzünlendim, sevincinizle mutlu oldum. Bugün test günümdü. Sonucum 78 çıktı. Ama tam anlamıyla sevinemedim bile. Değer düşük gibi geldi bana. cumartesi günü tekrarlamamı istedi doktorum. Artar mı yoksa yine kimsayal mı olacak kaygısı beni yoruyor açıkcası. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 4aa kalitedeydi. Daha önce değeri bu seviyelerde olup da iki gün sonra artan oldu mu?
Arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu?

Arkadaşlar bugün transferle birlikte 7. Günüm. Bu sabah vajinal jeli yaparken sonrasında jelin üzerinde birkaç damla kan gördüm. Bunu yaşayan var mı? Böyle olup tutan var mı?

Merhaba arkadaşlar benim 24 eylülde transferim oldu. 9.gün beta hcg 99, 11.gün 198,5 , 15.gün 420 , 17. gün 951 çıktı.. hem tüp bebek doktorum hem kadın doğum doktorum ikisi de pazartesi kese bakılmalı dedi.çok bi yorum yapmadılar. Sizce dış gebelik mi hiç buna benzer bi sonuçla karşılaşan oldu mu ??

Arkadaşlar bugün transferle birlikte 7. Günüm. Bu sabah vajinal jeli yaparken sonrasında jelin üzerinde birkaç damla kan gördüm. Bunu yaşayan var mı? Böyle olup tutan var mı?
Beennn. 10.gun oldu önce kahve leke geldi peceteye.jeli kullanınca da daha kırmızıya yakın ama katı sayilabilcek şekilde gelmişti.

Kese için gittim doktor baktı kese var ama küçük haftaya tekrar kese için çağırdı.Anlayamadim küçük olması sorun olur mu?

Kese için gittim doktor baktı kese var ama küçük haftaya tekrar kese için çağırdı.Anlayamadim küçük olması sorun olur mu?
Canım şuan küçük olması normal,haftaya zaten büyür inşallah,benim kese Pazartesi küçüktü bugün gittim şükür kalp atışını da duydum,

Pozitif sonuç alan arkadaşlar tebrik ediyorum Allah tamamina erdirsin.Benim transferimin 4. Günü ve ayaklatim hiç ısınmıyor buz gibi böyle bir şey yaşadınız mı..Ve tutunma belirtisi var mi.

Yarın sabah tekrarlayacağım saat dokuzda. Çok heyecanlıyım. Yani 78 düşük bir rakam değil öyle mi

Sonucunuz öyle düşük bir sonuç değil. Yarın 160 ve üstü çıkarsa katlanmış ve bebeğiniz sımsıkı tutunmaya devam ediyor demektir 😊

Back