- 6 Mayıs 2019
- 58
- 62
- 8
Bana fikir verecek kimse yok muHerkese merhaba, ilk tüp bebek denemem bugün 12. Günüm. Daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım. Test gününü beklerken hep bu başlığın altını okudum. Üzüntünüzle hüzünlendim, sevincinizle mutlu oldum. Bugün test günümdü. Sonucum 78 çıktı. Ama tam anlamıyla sevinemedim bile. Değer düşük gibi geldi bana. cumartesi günü tekrarlamamı istedi doktorum. Artar mı yoksa yine kimsayal mı olacak kaygısı beni yoruyor açıkcası. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 4aa kalitedeydi. Daha önce değeri bu seviyelerde olup da iki gün sonra artan oldu mu?
Hayır canım çok şükür yok normal kalıyorum ama düşüyorlar o yüzden pgt yapılması gerek.Insaallah. Kisirlik sorunun yok dimi ayriyetten
Merhaba canim izmir buca tinaztepe hastahanesi doktor erdal aktan tavsiye ederim calistigim sirkette bircok arkadasim ilk tup bebek denemelerinde olumlu sonuc aldilar bende onlarin tavsiyesi uzerine gittimarkadaşım için soruyorum , izmir de tüp bebek tedavisi gören var mı ?
Arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu?Herkese merhaba, ilk tüp bebek denemem bugün 12. Günüm. Daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım. Test gününü beklerken hep bu başlığın altını okudum. Üzüntünüzle hüzünlendim, sevincinizle mutlu oldum. Bugün test günümdü. Sonucum 78 çıktı. Ama tam anlamıyla sevinemedim bile. Değer düşük gibi geldi bana. cumartesi günü tekrarlamamı istedi doktorum. Artar mı yoksa yine kimsayal mı olacak kaygısı beni yoruyor açıkcası. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 4aa kalitedeydi. Daha önce değeri bu seviyelerde olup da iki gün sonra artan oldu mu?
O jel lekelenme yapabiliyo bendede yapiyo cnm benim sonucum poxitif cok sukur.endiselenmene gerek yok.Arkadaşlar bugün transferle birlikte 7. Günüm. Bu sabah vajinal jeli yaparken sonrasında jelin üzerinde birkaç damla kan gördüm. Bunu yaşayan var mı? Böyle olup tutan var mı?
Düşük olması önemli değil 2 gümde bir 2’ye katlaması önemli olan 78’den 2 gün sonra kaç çıktıArkadaşlar bana yardımcı olacak kimse yok mu?
Beennn. 10.gun oldu önce kahve leke geldi peceteye.jeli kullanınca da daha kırmızıya yakın ama katı sayilabilcek şekilde gelmişti.Arkadaşlar bugün transferle birlikte 7. Günüm. Bu sabah vajinal jeli yaparken sonrasında jelin üzerinde birkaç damla kan gördüm. Bunu yaşayan var mı? Böyle olup tutan var mı?
Bugün test günümdü beklenen ve gelmeyen Cuma sonuç 65.2 gerçekten geç tutunmuşCanim cumaya katlanir bence gec tutunmus
Yaaa ne demistimBugün test günümdü beklenen ve gelmeyen Cuma sonuç 65.2 gerçekten geç tutunmuşyani inşallah
Çok teşekkür ederim iyi ki varsınızYaaa ne demistimcokkk sevindim kuzum ya
Devam et canim senin normlde bugunmuydu test gununÇok teşekkür ederim iyi ki varsınızŞimdi ne yapacağız ilaçlara devam mı ben sonucu geç aldım doktora ulaşamadım
Canım şuan küçük olması normal,haftaya zaten büyür inşallah,benim kese Pazartesi küçüktü bugün gittim şükür kalp atışını da duydum,Kese için gittim doktor baktı kese var ama küçük haftaya tekrar kese için çağırdı.Anlayamadim küçük olması sorun olur mu?
Yarın sabah tekrarlayacağım saat dokuzda. Çok heyecanlıyım. Yani 78 düşük bir rakam değil öyle miDüşük olması önemli değil 2 gümde bir 2’ye katlaması önemli olan 78’den 2 gün sonra kaç çıktı
İnşallahCanım şuan küçük olması normal,haftaya zaten büyür inşallah,benim kese Pazartesi küçüktü bugün gittim şükür kalp atışını da duydum,
Yarın sabah tekrarlayacağım saat dokuzda. Çok heyecanlıyım. Yani 78 düşük bir rakam değil öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?