Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İnşallah güzel haberler alirsiniz.benim 3. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi. Sizin sonuç bellidir aslında

Nasıl ya ne ameliyatı

sağol kuzum.Moralimi bozmadım.İnsan tabi beklenti içerisinde oluyor ama başlarkende biliyorduk nasip herşey.Varsa nasipte elbet çıkacak hayırlısı diyeyim.Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.
Canım daha çok erken idrarda yüzde 90 çıkmıyor moralini bozma bekle ☺

Dondurulmuş transferlerinde adetin 3.günü başladım ilaca. 13 ya da 14. Gün transfer oldu. Hem rahim kalınlığına hem kanda e2p4 değerine bakıyorlar. Rahim kalınlığı 10 mmdi bu sefer transferde.
13. 14 gun erken dgl mi. Bana reglden 21 gun sonra dediler

Ben sonucumu öğrendikten tam 2 hafta sonra gittim hastaneye tekrar. Hem keseleri gördük hem de kalpleri pıt pıt atıyordu
Canım bu arada sonucunu öğrendikten sonra hamileligin ilk haftasında çok uykun geldi mi ? Kuzum ben işten gelirken bir ağırlık çöküyor sorma geliyorum direk uykuya dalıyorum

Canım bu arada sonucunu öğrendikten sonra hamileligin ilk haftasında çok uykun geldi mi ? Kuzum ben işten gelirken bir ağırlık çöküyor sorma geliyorum direk uykuya dalıyorum
Bende şuan gündüzleri özellikle deli gbi uykum geliyor canım)

Bende şuan gündüzleri özellikle deli gbi uykum geliyor canım)
Canım tam sana da soracaktım sen yazmışsın teşekkür ediyorum sen işe gidiyor musun? Ya sevindim sadece ben değilim dün işten geldim 20.00 dan sabah 6.30 kadar uyumuşum

Kızlar ya benim yarın transferimin 7. Günü. İdrar testi yaparım muhtemelen ama iki gündür sağ kasığımda ara ara regl olcakmışım gibi ağrı var. Ama regl olurken böle tek taraf ağrımazdı yani hem o ağrıya benziyo hemde benzemiyo. Bunu yaşayan oldu mu?

Canım tam sana da soracaktım sen yazmışsın teşekkür ediyorum sen işe gidiyor musun? Ya sevindim sadece ben değilim dün işten geldim 20.00 dan sabah 6.30 kadar uyumuşum
Bi anda uykuya dalıp gidiyorum:) yok canım ben evdeyim doğuda görevdeyiz eşimden dolayı evde yatıp duruyorum:)

Beennnn yaniyo gbimi

Hem de nasıl Uyumaktan yemek yapamıyordum evde Ah canım eşim, neler neler çekti yaa Sabahları okula gitmekte zorlanıyordum. Öğle araları sınıfımda uyukluyordum. Derste gözüm açık daldığımı bile hatırlıyorum Ne güzel günlerdi, hepsi hatıra kaldı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…