İnşallah güzel haberler alirsiniz.benim 3. Gün dondurulmuş embriyo transferiydi. Sizin sonuç bellidir aslındaL0
bunların neredeyse tamamı bende var şuan. benim bugün 8. günüm bugün.. 5. gün transferiydi benimki. yarın hastaneye gideceğim dr kontrolüne. küçük iğne batması gibi kramplarım oldu hala devam eden.. ayaklarım hatta diz kapaklarıma kadar bacaklarım buz gibi ısıtmakta zorlanıyorum sonra birden bir ateş geliyor..
birden içimden birşey akıyor gibi oluyor dediğin gibi suya benzer bir akıntı.. yada vajinal jelden geri gelenler oluyor. birde dün akşam jelden gelen tortuların çok açık pembe lekeli olduğunu fark ettim ama tamamı bile değildi.
+2 gündür nasıl bir uyku ve durgunluk var.
adet dönemiyle aynı zaman olması karıştırıyor kafayı acaba adet mi oluyorum fikri maalesef herkesin yaşadığı birşeydir..
Allah bu süreci yaşayan, evlat sahibi olmayı gönülden isteyen her anne babanın kucağını hayırlı evlatlar ile doldursun.
Aldım canım.negatif çıktı hayırlısı.Test aldın mı?
Tesekkurler canimmTebrikler
Nasıl ya ne ameliyatıTedavim iptal olundu...transferim yarindi amelyat olcam diye bide isten iki gunluk izin almstim neymks endometrium cok kalinlis 14mm pardonda onu kontrol etmek onlarin isiydi en son ayin 1i kontrolum olmustu simdiyse 9u yarinda transfer vardi hele ben gelmesem olrmu isden izin alamam demistim de tamam o zaman transfe rgunu bakariz demislerdi gebelk asisi icin gelmem gerektigini yardimcisi soyledi vallah yardimci doktordan daha ilgili hastalarla...
Canım daha çok erken idrarda yüzde 90 çıkmıyor moralini bozma bekleAldım canım.negatif çıktı hayırlısı.
Canım daha çok erken idrarda yüzde 90 çıkmıyor moralini bozma bekle ☺
Yalanciktan oyle soyleyip izin almstim simdi geri donuyorum bizimle dalgami gectiniz diycekler :)Nasıl ya ne ameliyatı
İptal oldu tahlillerimde problem çıktı dersin boş ver :)Yalanciktan oyle soyleyip izin almstim simdi geri donuyorum bizimle dalgami gectiniz diycekler :)
13. 14 gun erken dgl mi. Bana reglden 21 gun sonra dedilerDondurulmuş transferlerinde adetin 3.günü başladım ilaca. 13 ya da 14. Gün transfer oldu. Hem rahim kalınlığına hem kanda e2p4 değerine bakıyorlar. Rahim kalınlığı 10 mmdi bu sefer transferde.
Ne durumdasin canimCanım bende genetik bozukluk var kromozom eksikliği emriyolardan pgt yapılıyor sağlıklı olursa transfer oluyor
Canım bu arada sonucunu öğrendikten sonra hamileligin ilk haftasında çok uykun geldi mi ? Kuzum ben işten gelirken bir ağırlık çöküyor sorma geliyorum direk uykuya dalıyorumBen sonucumu öğrendikten tam 2 hafta sonra gittim hastaneye tekrar. Hem keseleri gördük hem de kalpleri pıt pıt atıyordu
Bende şuan gündüzleri özellikle deli gbi uykum geliyor canımCanım bu arada sonucunu öğrendikten sonra hamileligin ilk haftasında çok uykun geldi mi ? Kuzum ben işten gelirken bir ağırlık çöküyor sorma geliyorum direk uykuya dalıyorum
Canım tam sana da soracaktım sen yazmışsın teşekkür ediyorumBende şuan gündüzleri özellikle deli gbi uykum geliyor canım)
Bi anda uykuya dalıp gidiyorum:) yok canım ben evdeyim doğuda görevdeyiz eşimden dolayı evde yatıp duruyorum:)Canım tam sana da soracaktım sen yazmışsın teşekkür ediyorumsen işe gidiyor musun? Ya sevindim sadece ben değilim dün işten geldim 20.00 dan sabah 6.30 kadar uyumuşum
BeennnnKızlar ya benim yarın transferimin 7. Günü. İdrar testi yaparım muhtemelen ama iki gündür sağ kasığımda ara ara regl olcakmışım gibi ağrı var. Ama regl olurken böle tek taraf ağrımazdı yani hem o ağrıya benziyo hemde benzemiyo. Bunu yaşayan oldu mu?
Ya evet benziyo yanmaya. Ama üşümem falan yok. Vücut ısımda yükselmemiş baktım. Bi bu ağrı var. Ay hadi inşallah yaBeennnnyaniyo gbimi
Vucut isim benimde yukslmedi idrarda pozitifi gorunce yukslmisti kuzum ben suan donuyorummmYa evet benziyo yanmaya. Ama üşümem falan yok. Vücut ısımda yükselmemiş baktım. Bi bu ağrı var. Ay hadi inşallah ya
Canım bu arada sonucunu öğrendikten sonra hamileligin ilk haftasında çok uykun geldi mi ? Kuzum ben işten gelirken bir ağırlık çöküyor sorma geliyorum direk uykuya dalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?