Ayy heyecanlandım. Yarın testim gelsin de yapiyimmmVucut isim benimde yukslmedi idrarda pozitifi gorunce yukslmisti kuzum ben suan donuyorummm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy heyecanlandım. Yarın testim gelsin de yapiyimmmVucut isim benimde yukslmedi idrarda pozitifi gorunce yukslmisti kuzum ben suan donuyorummm![]()
Evet kuzummm sen hem kese hem kalp duyucan galibaKeseyi gördüğünde suanki benim halimdinben de bugün 4 hafta 4 günlüğüm ☺
O zaman ben şok
İnşallah inşallahhhhhEvet kuzummm sen hem kese hem kalp duyucan galiba![]()
Allahım hayırlısını versin canım :) sağlıklı olsunda:) hemen yazarsın bize:)O zaman ben şokya nedense içimden bir ses ikiz diyor kulağa hoş geliyor
ama bir yandan da çok korkuyorum minyon tipli bir kızım taşıyabilir mıyım Rabbim tasiyabilecegim şekilde sağlıklı sıhhatli nasip etsin
![]()
Tabi ki yazarımAllahım hayırlısını versin canım :) sağlıklı olsunda:) hemen yazarsın bize:)
Yok canım gitmedim daha hiç doktora beni haftaya cuma çağırdı ama ben merkezin olduğu yerde yaşamıyorum mecbur başka doktora gideceğim doktor araştırıyorum şuan:)Tabi ki yazarımsen ne yaptın keseyi gördün mü
ne zaman göreceksin sen de yaz merakla bekliyorum haberlerini
![]()
Yap canimAyy heyecanlandım. Yarın testim gelsin de yapiyimmm![]()
Canım en son işte pgt ye gönderilen 4 ü sağlıksız 1 i sağlıklı geldi çok şükür. Ama transfer yapılamadı adetin 2. Günü baktığında kist gördü ondan koymadı ilaç verdi Doğum kontrol hapı bidahaki adette gideceğiz bakacak tekrar Rabbim inşallah bu sefer güzel sonuçlarla nasip ederNe durumdasin canim
Ya cidden ay demek ben tek değilmişim acaba güçsüz müyüm diye düşünmeye başlamıştım normalde de uykuyu severim ama bu öyle değil deriiiin uykuya daliyorsun gözlerini açamıyorsunHem de nasılUyumaktan yemek yapamıyordum evde
Ah canım eşim, neler neler çekti yaa
Sabahları okula gitmekte zorlanıyordum. Öğle araları sınıfımda uyukluyordum. Derste gözüm açık daldığımı bile hatırlıyorum
Ne güzel günlerdi, hepsi hatıra kaldı şimdi
![]()
Sen de benim gibiYok canım gitmedim daha hiç doktora beni haftaya cuma çağırdı ama ben merkezin olduğu yerde yaşamıyorum mecbur başka doktora gideceğim doktor araştırıyorum şuan:)
Ya cidden ay demek ben tek değilmişim acaba güçsüz müyüm diye düşünmeye başlamıştım normalde de uykuyu severim ama bu öyle değil deriiiin uykuya daliyorsun gözlerini açamıyorsun ☺
Bende ayni oyleyim canim ama napcan bebis icin yaptryosun ben hamile oldgmu dun ogrendim kosa kosa gittim igneye bebegim daha iyi tutunsun dyeArkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim
Aynen kuzum işten geliyoum yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum yiyorum yine uyuyorumGayet normal bir durumBen şu sıralar yine o zamanki gibi oldum sanırım. Gün içinde uykum geliyor sürekli. Sen de fırsat buldukça uyu, iyi oluyor
![]()
İğneyi transferden beri kullanıyor muydun canım yoksa şimdi doktor mu verdiBende ayni oyleyim canim ama napcan bebis icin yaptryosun ben hamile oldgmu dun ogrendim kosa kosa gittim igneye bebegim daha iyi tutunsun dye![]()
![]()
Aynen kuzum işten geliyoum yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum yiyorum yine uyuyorumteşekkür ederim kuzum y
Rabbim sana da kolaylık versin artık yaklaşıyorsun doğuma
![]()
Insaallah canimCanım en son işte pgt ye gönderilen 4 ü sağlıksız 1 i sağlıklı geldi çok şükür. Ama transfer yapılamadı adetin 2. Günü baktığında kist gördü ondan koymadı ilaç verdi Doğum kontrol hapı bidahaki adette gideceğiz bakacak tekrar Rabbim inşallah bu sefer güzel sonuçlarla nasip eder![]()