Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Nesir canım bi gidince bakıyomuşsun ki ikiz iki kalp
O zaman ben şok ya nedense içimden bir ses ikiz diyor kulağa hoş geliyor ama bir yandan da çok korkuyorum minyon tipli bir kızım taşıyabilir mıyım Rabbim tasiyabilecegim şekilde sağlıklı sıhhatli nasip etsin

Allahım hayırlısını versin canım :) sağlıklı olsunda:) hemen yazarsın bize:)

Tabi ki yazarım sen ne yaptın keseyi gördün mü ne zaman göreceksin sen de yaz merakla bekliyorum haberlerini
Yok canım gitmedim daha hiç doktora beni haftaya cuma çağırdı ama ben merkezin olduğu yerde yaşamıyorum mecbur başka doktora gideceğim doktor araştırıyorum şuan:)

Ne durumdasin canim
Canım en son işte pgt ye gönderilen 4 ü sağlıksız 1 i sağlıklı geldi çok şükür. Ama transfer yapılamadı adetin 2. Günü baktığında kist gördü ondan koymadı ilaç verdi Doğum kontrol hapı bidahaki adette gideceğiz bakacak tekrar Rabbim inşallah bu sefer güzel sonuçlarla nasip eder

Arkadaşlar. Transfer sonrası teste kadar Progestan iğne kullanmam gerek kalçadan. 4 tane yaptırdım ve ben bittim. Beze beze oldu kalçam. İğne yapacak yer kalmadı neredeyse. Kullananlar nasıl yaptınız? Geçirmenin bir yolu var mı? Millet nasıl 12 hafta kullanmış bunu anlamış değilim

Son düzenleme:
Ya cidden ay demek ben tek değilmişim acaba güçsüz müyüm diye düşünmeye başlamıştım normalde de uykuyu severim ama bu öyle değil deriiiin uykuya daliyorsun gözlerini açamıyorsun

Yok canım gitmedim daha hiç doktora beni haftaya cuma çağırdı ama ben merkezin olduğu yerde yaşamıyorum mecbur başka doktora gideceğim doktor araştırıyorum şuan:)
Sen de benim gibi ben de haftaya Perşembe randevu aldım o gün çağırdı

Ya cidden ay demek ben tek değilmişim acaba güçsüz müyüm diye düşünmeye başlamıştım normalde de uykuyu severim ama bu öyle değil deriiiin uykuya daliyorsun gözlerini açamıyorsun ☺

Gayet normal bir durum Ben şu sıralar yine o zamanki gibi oldum sanırım. Gün içinde uykum geliyor sürekli. Sen de fırsat buldukça uyu, iyi oluyor

Bende ayni oyleyim canim ama napcan bebis icin yaptryosun ben hamile oldgmu dun ogrendim kosa kosa gittim igneye bebegim daha iyi tutunsun dye

Gayet normal bir durum Ben şu sıralar yine o zamanki gibi oldum sanırım. Gün içinde uykum geliyor sürekli. Sen de fırsat buldukça uyu, iyi oluyor
Aynen kuzum işten geliyoum yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum yiyorum yine uyuyorum teşekkür ederim kuzum y Rabbim sana da kolaylık versin artık yaklaşıyorsun doğuma

Bende ayni oyleyim canim ama napcan bebis icin yaptryosun ben hamile oldgmu dun ogrendim kosa kosa gittim igneye bebegim daha iyi tutunsun dye
İğneyi transferden beri kullanıyor muydun canım yoksa şimdi doktor mu verdi

Aynen kuzum işten geliyoum yemek yiyorum uyuyorum kalkıyorum yiyorum yine uyuyorum teşekkür ederim kuzum y Rabbim sana da kolaylık versin artık yaklaşıyorsun doğuma

Amin inşallah Vakit yaklaştıkça sıkıntılar da artıyor. İnşallah hayırla atlatırım İnşallah sen de sağlıklı bir hamilelik süreci yaşarsın

Insaallah canim

Herkese merhaba, ilk tüp bebek denemem bugün 12. Günüm. Daha önce iki tane kimyasal gebelik yaşadım. Test gününü beklerken hep bu başlığın altını okudum. Üzüntünüzle hüzünlendim, sevincinizle mutlu oldum. Bugün test günümdü. Sonucum 78 çıktı. Ama tam anlamıyla sevinemedim bile. Değer düşük gibi geldi bana. cumartesi günü tekrarlamamı istedi doktorum. Artar mı yoksa yine kimsayal mı olacak kaygısı beni yoruyor açıkcası. 5. Gün embriyosu dondurulmuş 4aa kalitedeydi. Daha önce değeri bu seviyelerde olup da iki gün sonra artan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…