Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bende de var o ama jel heralde diye akıntı mi anlamadim

daha erken değilmiydi? yaptırmasaydınız keşke ya ben de günü bekliyorum ama ozaman bile nasıl yaptırıcam bilmiyorum sıkmayın canınızı hersey olucagına varır. belki daha belli olmamıştır :)
Cem beyin yanında mi yaptircaksiniz testi ? Hangi gündü ?

Kaçıncı gün oldu dün ? 7. günden sonra kana karisiyormus cunku .
hımm.. pazartesi oldum ben siz de pazartesi değilmiydi? bugun tam 1 hafta bugnden sonra bakalım nolcak hiç br belirti hissetmıyorum belki de vardır anlamıyorum.hiç yaşamadığım için anlamıyoda olabılırım sonucta :S

daha erken değilmiydi? yaptırmasaydınız keşke ya ben de günü bekliyorum ama ozaman bile nasıl yaptırıcam bilmiyorum sıkmayın canınızı hersey olucagına varır. belki daha belli olmamıştır :)
Evet erken oldu 6. Günde kana karışmıyormuş:)
Kaçıncı gün oldu dün ? 7. günden sonra kana karisiyormus cunku .
Öyleymiş umutluyum bakalım baya :)

Benimde bugün 4. Günüm progestan tablet fitil olarak kullanıyorum. O çok akıntı yapıyor su gibi şeffaf. Bel ağrım çok ama galiba onda sırt üstü yatmaktan.

yazılanları şimdi gördüm 6. Gün erken olmuş cidden. İnşallah gönlüne göre olur. Tek embriyo mu peki sizin?
EVEt eşim çok merak etti belki çıkar diye gittik tabi moralimiz de bozuldu ama toparlandık geri herkes burada 7. Günden önce kana karışmaz deyince. EVEt tek embriyo sizin ?

Benimde bugün 4. Günüm progestan tablet fitil olarak kullanıyorum. O çok akıntı yapıyor su gibi şeffaf. Bel ağrım çok ama galiba onda sırt üstü yatmaktan.
Sizinle günlerimiz aynı. Benim de 4.günüm.
Doktor test tarihini 17 eylul olarak mı sözledi size?
Fitili günde kaç tane kullanıyorsunuz?

Günler geçmek bilmiyor hiç ağrı sızı vb var mı sizde?
Benim belimde ağrı var ama sırtüstü yatmaktan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarımda batma var. Ama hcg nin yükseldiğini belli eden belirtiler yok. İdrarda koyulaşma koku gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…