- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
Bende de var o ama jel heralde diye akıntı mi anlamadimOlanlar nasıl oluyor o zaman aklım takıldı kaç gündür onlarda ilaç kullanıyor sonuçta hatta bence daha çabuk olunur çünkü kan sulandırıcı kullanıyoruz
Bir de benim çok fazla su gibi şeffaf akıntım var jel ayrı onun ki kesik gibi geliyor kokusuz akıntım var sizde de var mı
Kaçıncı gün oldu dün ? 7. günden sonra kana karisiyormus cunku .Evet estrofem kullanıyorum jel kullanıyorum asprin ve iğnem var :) benim bel ağrım var hiç kesilmedi ama dün kan yaptırdım çıkmadı umutsuzum :)
Cem beyin yanında mi yaptircaksiniz testi ? Hangi gündü ?daha erken değilmiydi? yaptırmasaydınız keşke yaben de günü bekliyorum ama ozaman bile nasıl yaptırıcam bilmiyorum sıkmayın canınızı hersey olucagına varır. belki daha belli olmamıştır :)
hımm.. pazartesi oldum ben siz de pazartesi değilmiydi? bugun tam 1 hafta bugnden sonra bakalım nolcak hiç br belirti hissetmıyorum belki de vardır anlamıyorum.hiç yaşamadığım için anlamıyoda olabılırım sonucta :SKaçıncı gün oldu dün ? 7. günden sonra kana karisiyormus cunku .
yok cem beyde yaptırmıycam herhangi bir hast. giderim siz_?Cem beyin yanında mi yaptircaksiniz testi ? Hangi gündü ?
Evet erken oldu 6. Günde kana karışmıyormuş:)daha erken değilmiydi? yaptırmasaydınız keşke yaben de günü bekliyorum ama ozaman bile nasıl yaptırıcam bilmiyorum sıkmayın canınızı hersey olucagına varır. belki daha belli olmamıştır :)
Öyleymiş umutluyum bakalım baya :)Kaçıncı gün oldu dün ? 7. günden sonra kana karisiyormus cunku .
Hadi insAllahEvet erken oldu 6. Günde kana karışmıyormuş:)
Öyleymiş umutluyum bakalım baya :)
Evet benimde pazartesi olmuştu 1 hafta oldu .. ben Cem beyin yanında yaptircam insAllahyok cem beyde yaptırmıycam herhangi bir hast. giderim siz_?
hadi bakalım hayırlısı olsun. yeşil kalpleri görürüz inş. cem beyin storyleerinde :)Evet benimde pazartesi olmuştu 1 hafta oldu .. ben Cem beyin yanında yaptircam insAllah
İnsAllah yahadi bakalım hayırlısı olsun. yeşil kalpleri görürüz inş. cem beyin storyleerinde :)
Benimde bugün 4. Günüm progestan tablet fitil olarak kullanıyorum. O çok akıntı yapıyor su gibi şeffaf. Bel ağrım çok ama galiba onda sırt üstü yatmaktan.bende yok öyle bişey. estfofem felan kullanıyosanız ilaçlarda yapmış olabilir.nebiliyim hormon sonuçta. normal hamile kalanlar da bildiği kadarıyla gebelik belirtisi akıntı ama biz de nasıl olur bilemem.çoğu insan da da bel ağrısı olurmuş ben de tık yok adet zamanında ağrımazdı hoş. kendimizi dinlemekten oluyo bunlar hep te işte zaman akmıy resmen daha 1 hafta oldu.
Kaç gün oldu ki test yaptırdınız ben 10 gün bekleyim diyorum ama çıkar mı 6.-7. GündeEvet estrofem kullanıyorum jel kullanıyorum asprin ve iğnem var :) benim bel ağrım var hiç kesilmedi ama dün kan yaptırdım çıkmadı umutsuzum :)
yazılanları şimdi gördüm 6. Gün erken olmuş cidden. İnşallah gönlüne göre olur. Tek embriyo mu peki sizin?Kaç gün oldu ki test yaptırdınız ben 10 gün bekleyim diyorum ama çıkar mı 6.-7. Günde
EVEt eşim çok merak etti belki çıkar diye gittik tabi moralimiz de bozuldu ama toparlandık geri herkes burada 7. Günden önce kana karışmaz deyince. EVEt tek embriyo sizin ?yazılanları şimdi gördüm 6. Gün erken olmuş cidden. İnşallah gönlüne göre olur. Tek embriyo mu peki sizin?
Sizinle günlerimiz aynı. Benim de 4.günüm.Benimde bugün 4. Günüm progestan tablet fitil olarak kullanıyorum. O çok akıntı yapıyor su gibi şeffaf. Bel ağrım çok ama galiba onda sırt üstü yatmaktan.
Benimde 4. Gün bugün :) benim3. Gün embriyosuydu 18 i dediler banaSizinle günlerimiz aynı. Benim de 4.günüm.
Doktor test tarihini 17 eylul olarak mı sözledi size?
Fitili günde kaç tane kullanıyorsunuz?
Günler geçmek bilmiyorBenimde 4. Gün bugün :) benim3. Gün embriyosuydu 18 i dediler bana
18 eylül test günüm merkeze gidicem. Fitil olarak sabah iki akşam iki tane kullanıyorum.Sizinle günlerimiz aynı. Benim de 4.günüm.
Doktor test tarihini 17 eylul olarak mı sözledi size?
Fitili günde kaç tane kullanıyorsunuz?
Benim 3. Gün embriyosu iki tane koydularEVEt eşim çok merak etti belki çıkar diye gittik tabi moralimiz de bozuldu ama toparlandık geri herkes burada 7. Günden önce kana karışmaz deyince. EVEt tek embriyo sizin ?
Benim belimde ağrı var ama sırtüstü yatmaktan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarımda batma var. Ama hcg nin yükseldiğini belli eden belirtiler yok. İdrarda koyulaşma koku gibiGünler geçmek bilmiyorhiç ağrı sızı vb var mı sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?