Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Tutunma olabiliiiir genelde ondan oluyor ama ümitlendirme kendini
Ay insAllah ya ❤❤❤ bı yandan burnum sızlıyor bir yandan korkuyorum çok zor bir süreç Rabbim hepimize nasip etsin hepimiz çok hakediyoruz .. kimbilir neler yasiyo bu sureci yaşayanlar bir sürü insan var Allah'ım hepimize versin insAllah

Amin insallh amiiin guzel haber ver bizede

Evet raporlu olmasanizda yaştan dolayı tek koyuyorlar ve ilk denemeyse .. sizin ilk deneme mi ? Benim dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var dün daha çoktu bugün daha hafif az .
evet ilk. benim de 2 gündür adet olcak gibi kasılmalar ağrılar var bugun daha fazla. yarın adet günüm hatta. inş. bebiş vardır :) Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah. çeken biliyor böyle şeyleri.

evet ilk. benim de 2 gündür adet olcak gibi kasılmalar ağrılar var bugun daha fazla. yarın adet günüm hatta. inş. bebiş vardır :) Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah. çeken biliyor böyle şeyleri.
İnsAllah vardır..benimde hala ağrılarım var bı de pembemsi bir leke geldi bugün..insAllah insAllah vardır bebeğimiz ❤❤

Herkeste belirti olmuyor dimi bugun1.gunum ve aklimda hep tutarsa belirti olur fikri var tutsa bileaynen bugun oldugum.gibi olucam dimi
Merhaba aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 3. Günü regl test günüm 18 eylül ama adet başlangıcım 16 eylül. Yani test günümden önce öğremniş olur muyum? Bir de embriyonun tutunma belirtisi oluyor mu?

Benm tutmadi negatif oldu denemem.
Embriyo tutundugunda belirti pek olmaz zot yani bunu hissetmen.
18 i test günunse 18 inde yap testi ilaclardan dolayi adet olmicaksin zaten adeti dusunme

benim yarın normal de adet günüm. sadece adet olcakmışım gibi ağrım var.. test günüm 13 eylül.

Merhaba hayrlı olsun insAllah bazı insanlarda oluyo ama herkesin aynı değil işte hicbirsey olmayabilirde .. insAllah tutunur bebeklerimiz hepimizin . Negatif olanlarında tez zamanda olur insAllah

Merhaba hayrlı olsun insAllah bazı insanlarda oluyo ama herkesin aynı değil işte hicbirsey olmayabilirde .. insAllah tutunur bebeklerimiz hepimizin . Negatif olanlarında tez zamanda olur insAllah
En azından olmadığına dair bir ipucu olsa keşke ama hayırlısı olsun sabretmeye çalışıp beklemekten başka çare yok gibi

Adet olmazsan bebiş var mı demek sence
Umarım o anlama geliyodur. Bazen öyle bi ağrı geliyo ki eyvah kesin adet geldi dye wc.ye gidiyorum. Panikle. Bakıyorum yok bişey. Birisi ilaçlardam olmassınız zaten yazmıştı ama nekadar doğru bilmiyoeum

Umarım o anlama geliyodur. Bazen öyle bi ağrı geliyo ki eyvah kesin adet geldi dye wc.ye gidiyorum. Panikle. Bakıyorum yok bişey. Birisi ilaçlardam olmassınız zaten yazmıştı ama nekadar doğru bilmiyoeum
Olanlar nasıl oluyor o zaman aklım takıldı kaç gündür onlarda ilaç kullanıyor sonuçta hatta bence daha çabuk olunur çünkü kan sulandırıcı kullanıyoruz
Bir de benim çok fazla su gibi şeffaf akıntım var jel ayrı onun ki kesik gibi geliyor kokusuz akıntım var sizde de var mı

bende yok öyle bişey. estfofem felan kullanıyosanız ilaçlarda yapmış olabilir.nebiliyim hormon sonuçta. normal hamile kalanlar da bildiği kadarıyla gebelik belirtisi akıntı ama biz de nasıl olur bilemem.çoğu insan da da bel ağrısı olurmuş ben de tık yok adet zamanında ağrımazdı hoş. kendimizi dinlemekten oluyo bunlar hep te işte zaman akmıy resmen daha 1 hafta oldu.

Evet estrofem kullanıyorum jel kullanıyorum asprin ve iğnem var :) benim bel ağrım var hiç kesilmedi ama dün kan yaptırdım çıkmadı umutsuzum :)

Evet estrofem kullanıyorum jel kullanıyorum asprin ve iğnem var :) benim bel ağrım var hiç kesilmedi ama dün kan yaptırdım çıkmadı umutsuzum :)
daha erken değilmiydi? yaptırmasaydınız keşke ya ben de günü bekliyorum ama ozaman bile nasıl yaptırıcam bilmiyorum sıkmayın canınızı hersey olucagına varır. belki daha belli olmamıştır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…