- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
Alcam bugün ya .. insAllah birşey olmamıştır.bi de pembemsi bı leke geldi bugün o ne demek acabaVallahi ben neler yaptm hic bisey iyi gelmemisti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alcam bugün ya .. insAllah birşey olmamıştır.bi de pembemsi bı leke geldi bugün o ne demek acabaVallahi ben neler yaptm hic bisey iyi gelmemisti![]()
Tutunma olabiliiiirAlcam bugün ya .. insAllah birşey olmamıştır.bi de pembemsi bı leke geldi bugün o ne demek acaba
Ay insAllah yaTutunma olabiliiiirgenelde ondan oluyor ama ümitlendirme kendini
![]()
Amin insallh amiiinAy insAllah ya❤❤❤ bı yandan burnum sızlıyor bir yandan korkuyorum çok zor bir süreç Rabbim hepimize nasip etsin hepimiz çok hakediyoruz .. kimbilir neler yasiyo bu sureci yaşayanlar bir sürü insan var Allah'ım hepimize versin insAllah
![]()
Ay insAllah ya veririm tabiki Allah'ın izniyle ..Amin insallh amiiinguzel haber ver bizede
![]()
evet ilk. benim de 2 gündür adet olcak gibi kasılmalar ağrılar var bugun daha fazla. yarın adet günüm hatta. inş. bebiş vardır :) Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah. çeken biliyor böyle şeyleri.Evet raporlu olmasanizda yaştan dolayı tek koyuyorlar ve ilk denemeyse .. sizin ilk deneme mi ? Benim dünden beri adet ağrısı gibi ağrılarım var dün daha çoktu bugün daha hafif az .
İnsAllah vardır..benimde hala ağrılarım var bı de pembemsi bir leke geldi bugün..insAllah insAllah vardır bebeğimizevet ilk. benim de 2 gündür adet olcak gibi kasılmalar ağrılar var bugun daha fazla. yarın adet günüm hatta. inş. bebiş vardır :) Rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah. çeken biliyor böyle şeyleri.
Merhaba aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 3. Günü regl test günüm 18 eylül ama adet başlangıcım 16 eylül. Yani test günümden önce öğremniş olur muyum? Bir de embriyonun tutunma belirtisi oluyor mu?Herkeste belirti olmuyor dimi bugun1.gunum ve aklimda hep tutarsa belirti olur fikri var tutsa bileaynen bugun oldugum.gibi olucam dimi![]()
Benm tutmadi negatif oldu denemem.Merhaba aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 3. Günü regl test günüm 18 eylül ama adet başlangıcım 16 eylül. Yani test günümden önce öğremniş olur muyum? Bir de embriyonun tutunma belirtisi oluyor mu?
benim yarın normal de adet günüm. sadece adet olcakmışım gibi ağrım var.. test günüm 13 eylül.Merhaba aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 3. Günü regl test günüm 18 eylül ama adet başlangıcım 16 eylül. Yani test günümden önce öğremniş olur muyum? Bir de embriyonun tutunma belirtisi oluyor mu?
Aynen bende oyleyim ..benim yarın normal de adet günüm. sadece adet olcakmışım gibi ağrım var.. test günüm 13 eylül.
Merhaba hayrlı olsun insAllahMerhaba aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 3. Günü regl test günüm 18 eylül ama adet başlangıcım 16 eylül. Yani test günümden önce öğremniş olur muyum? Bir de embriyonun tutunma belirtisi oluyor mu?
Adet olmazsan bebiş var mı demek sencebenim yarın normal de adet günüm. sadece adet olcakmışım gibi ağrım var.. test günüm 13 eylül.
En azından olmadığına dair bir ipucu olsa keşke ama hayırlısı olsun sabretmeye çalışıp beklemekten başka çare yok gibiMerhaba hayrlı olsun insAllahbazı insanlarda oluyo ama herkesin aynı değil işte hicbirsey olmayabilirde .. insAllah tutunur bebeklerimiz hepimizin .
Negatif olanlarında tez zamanda olur insAllah
❤
Evet mecbur bekliycez napalimEn azından olmadığına dair bir ipucu olsa keşke ama hayırlısı olsun sabretmeye çalışıp beklemekten başka çare yok gibi![]()
Umarım o anlama geliyodur. Bazen öyle bi ağrı geliyo ki eyvah kesin adet geldi dye wc.ye gidiyorum. Panikle. Bakıyorum yok bişey. Birisi ilaçlardam olmassınız zaten yazmıştı ama nekadar doğru bilmiyoeumAdet olmazsan bebiş var mı demek sence
Olanlar nasıl oluyor o zaman aklım takıldı kaç gündür onlarda ilaç kullanıyor sonuçta hatta bence daha çabuk olunur çünkü kan sulandırıcı kullanıyoruzUmarım o anlama geliyodur. Bazen öyle bi ağrı geliyo ki eyvah kesin adet geldi dye wc.ye gidiyorum. Panikle. Bakıyorum yok bişey. Birisi ilaçlardam olmassınız zaten yazmıştı ama nekadar doğru bilmiyoeum
Olanlar nasıl oluyor o zaman aklım takıldı kaç gündür onlarda ilaç kullanıyor sonuçta hatta bence daha çabuk olunur çünkü kan sulandırıcı kullanıyoruz
Bir de benim çok fazla su gibi şeffaf akıntım var jel ayrı onun ki kesik gibi geliyor kokusuz akıntım var sizde de var mı
Evet estrofem kullanıyorum jel kullanıyorum asprin ve iğnem var :) benim bel ağrım var hiç kesilmedi ama dün kan yaptırdım çıkmadı umutsuzum :)bende yok öyle bişey. estfofem felan kullanıyosanız ilaçlarda yapmış olabilir.nebiliyim hormon sonuçta. normal hamile kalanlar da bildiği kadarıyla gebelik belirtisi akıntı ama biz de nasıl olur bilemem.çoğu insan da da bel ağrısı olurmuş ben de tık yok adet zamanında ağrımazdı hoş. kendimizi dinlemekten oluyo bunlar hep te işte zaman akmıy resmen daha 1 hafta oldu.![]()
daha erken değilmiydi? yaptırmasaydınız keşke yaEvet estrofem kullanıyorum jel kullanıyorum asprin ve iğnem var :) benim bel ağrım var hiç kesilmedi ama dün kan yaptırdım çıkmadı umutsuzum :)