Bende bugun sıfır belirti. Arada sağ kasığımda özellikle batma hissi oluyor. Ama gaz da olabilir tabi. Cok fazla belirti aramamaya calısıyorumBenim belimde ağrı var ama sırtüstü yatmaktan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarımda batma var. Ama hcg nin yükseldiğini belli eden belirtiler yok. İdrarda koyulaşma koku gibi
Evde yatıp bişey yapmıyorum kendini dinliyor insan boşluktan am olmazsa diye kendimi hazırladım. Olmadıktan sonra hiç biri olmazda biraz da dondurulmuşlarla içimi rahatlatıyorum.Bende bugun sıfır belirti. Arada sağ kasığımda özellikle batma hissi oluyor. Ama gaz da olabilir tabi. Cok fazla belirti aramamaya calısıyorum
Ben de kendimi her türlü olumsuzluğa hazırladım, hakkımızda hayırlısıEvde yatıp bişey yapmıyorum kendini dinliyor insan boşluktan am olmazsa diye kendimi hazırladım. Olmadıktan sonra hiç biri olmazda biraz da dondurulmuşlarla içimi rahatlatıyorum.
Bişey yok bende ya ilk iki gün bi sol tarafımda hafif acı olmuştu şimdi oda yok bişey yok yatmaktan sırtım ağrıdı bi o varGünler geçmek bilmiyorhiç ağrı sızı vb var mı sizde?
idrar da kokumu oluyormuş?Benim belimde ağrı var ama sırtüstü yatmaktan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarımda batma var. Ama hcg nin yükseldiğini belli eden belirtiler yok. İdrarda koyulaşma koku gibi
Kanda hcg artmaya başlayınca idrarın rengi koyulaşıyormuş ve değişik kokuyormuş. farklı bir akıntı da oluyormuş.idrar da kokumu oluyormuş?
Nasıl akıntı oluyomusKanda hcg artmaya başlayınca idrarın rengi koyulaşıyormuş ve değişik kokuyormuş. farklı bir akıntı da oluyormuş.
ben de akıntı yok ama bugun bikaç kere wc ye girdim garip bi koku geldi daha önce hiç olmayan bi koku oyuzden dikkatımı çekti şimdi okuyunca. jelden felandır dedim çamaşır felan değiştirdim 2.ye girdim yine garip bi koku. tuvalet felanmı kokuyo acaba dedim de.ayy inş hcg dendir ozamanNasıl akıntı oluyomus
İnsAllah öyledir .. nasıl akıntı şeffaf mi sizinki ? Bende de var da .. akıntı mi jel kalintisimi anlamadımben de akıntı yok ama bugun bikaç kere wc ye girdim garip bi koku geldi daha önce hiç olmayan bi koku oyuzden dikkatımı çekti şimdi okuyunca. jelden felandır dedim çamaşır felan değiştirdim 2.ye girdim yine garip bi koku. tuvalet felanmı kokuyo acaba dedim de.ayy inş hcg dendir ozaman
Şeffat akıntının miktarı çok oluyormuşidrar da kokumu oluyormuş?
seninde bugün 4. Günmüydü?ben de akıntı yok ama bugun bikaç kere wc ye girdim garip bi koku geldi daha önce hiç olmayan bi koku oyuzden dikkatımı çekti şimdi okuyunca. jelden felandır dedim çamaşır felan değiştirdim 2.ye girdim yine garip bi koku. tuvalet felanmı kokuyo acaba dedim de.ayy inş hcg dendir ozaman
Hayırlısı olsun artık ne diyelim gorucez zaten az kaldıben de anlamadım ki biraz kaygan sıvı bi akıntıyla jel kalıntısı vardı. jel den diye düşünüyorum.
hayır geçen pazartesi oldum ben transferimi. 7.gün bitiyo sanırım.seninde bugün 4. Günmüydü?
Slm bende de seffaf akinti basladi, bu arada 8.gune girdik 13 unde mi cagirdilar sizi de?İnsAllah öyledir .. nasıl akıntı şeffaf mi sizinki ? Bende de var da .. akıntı mi jel kalintisimi anlamadım
Evet 13 Eylül cuma günü sizde mi oraya gidiceksiniz ?Slm bende de seffaf akinti basladi, bu arada 8.gune girdik 13 unde mi cagirdilar sizi de?
Değildir korkma tutunma belirtisi benceKızlaaar. Kanama geldi 2-3 damla açık kırmızı pembr gibi. Bu kötü bişey değildir dimi
Gayet iyiKızlaaar. Kanama geldi 2-3 damla açık kırmızı pembr gibi. Bu kötü bişey değildir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?