Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim belimde ağrı var ama sırtüstü yatmaktan diye düşünüyorum. Ara ara kasıklarımda batma var. Ama hcg nin yükseldiğini belli eden belirtiler yok. İdrarda koyulaşma koku gibi
Bende bugun sıfır belirti. Arada sağ kasığımda özellikle batma hissi oluyor. Ama gaz da olabilir tabi. Cok fazla belirti aramamaya calısıyorum 🙈

Bende bugun sıfır belirti. Arada sağ kasığımda özellikle batma hissi oluyor. Ama gaz da olabilir tabi. Cok fazla belirti aramamaya calısıyorum 🙈
Evde yatıp bişey yapmıyorum kendini dinliyor insan boşluktan am olmazsa diye kendimi hazırladım. Olmadıktan sonra hiç biri olmazda biraz da dondurulmuşlarla içimi rahatlatıyorum.

Evde yatıp bişey yapmıyorum kendini dinliyor insan boşluktan am olmazsa diye kendimi hazırladım. Olmadıktan sonra hiç biri olmazda biraz da dondurulmuşlarla içimi rahatlatıyorum.
Ben de kendimi her türlü olumsuzluğa hazırladım, hakkımızda hayırlısı 🙏
Ben yarın işe geri dönüyorum, zaman daha hızlı geçer insallah

Nasıl akıntı oluyomus
ben de akıntı yok ama bugun bikaç kere wc ye girdim garip bi koku geldi daha önce hiç olmayan bi koku oyuzden dikkatımı çekti şimdi okuyunca. jelden felandır dedim çamaşır felan değiştirdim 2.ye girdim yine garip bi koku. tuvalet felanmı kokuyo acaba dedim de.ayy inş hcg dendir ozaman :KK200:

ben de akıntı yok ama bugun bikaç kere wc ye girdim garip bi koku geldi daha önce hiç olmayan bi koku oyuzden dikkatımı çekti şimdi okuyunca. jelden felandır dedim çamaşır felan değiştirdim 2.ye girdim yine garip bi koku. tuvalet felanmı kokuyo acaba dedim de.ayy inş hcg dendir ozaman :KK200:
İnsAllah öyledir .. nasıl akıntı şeffaf mi sizinki ? Bende de var da .. akıntı mi jel kalintisimi anlamadım

ben de anlamadım ki biraz kaygan sıvı bi akıntıyla jel kalıntısı vardı. jel den diye düşünüyorum. :KK64:

seninde bugün 4. Günmüydü?

Kızlaaar. Kanama geldi 2-3 damla açık kırmızı pembr gibi. Bu kötü bişey değildir dimi

Back