- 8 Eylül 2019
- 102
- 36
- 18
- 35
hayır geçen pazartesi oldum ben transferimi. 7.gün biti
ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama kanama olmadı ve olmayacak gibi gözüküyo. Onun dışında nasıl geçiyo kızlar?Gayet iyiyerlesme kanamasi. .ben de sabirsizlikla onu bekliyorum artik..
herkeste olmuor zaten Benim arkadaşım 3 ay önce yaptırdı kanama olmadı ama hamile yani olmadı diye kendinizi üzmeyin :)ben de sabırsızlıkla bekliyorum ama kanama olmadı ve olmayacak gibi gözüküyo. Onun dışında nasıl geçiyo kızlar?
Emin misiniz? Adet olmuş gibi ağrım var şimdide az bişey gelmiş korkuyorum çok yattım direk kalkmıyorum.Gayet iyiyerlesme kanamasi. .ben de sabirsizlikla onu bekliyorum artik..
İnşallah öyledirDeğildir korkma tutunma belirtisi bence
Benden de geldi 2 gün önce jelle birlikteKızlaaar. Kanama geldi 2-3 damla açık kırmızı pembr gibi. Bu kötü bişey değildir dimi
Merhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız. Birşey sorucam diyelim tutmadı dondurulmuşa tekrardan para vericek miyiz. Yarın transfer günüm benimde çok heyecanliyimEvde yatıp bişey yapmıyorum kendini dinliyor insan boşluktan am olmazsa diye kendimi hazırladım. Olmadıktan sonra hiç biri olmazda biraz da dondurulmuşlarla içimi rahatlatıyorum.
Bence oyledir,yarin kan testinde cikar artik diye dusunuyorum.Emin misiniz? Adet olmuş gibi ağrım var şimdide az bişey gelmiş korkuyorum çok yattım direk kalkmıyorum.
Evet gidicem karsilasiriz belkiEvet 13 Eylül cuma günü sizde mi oraya gidiceksiniz ?
Évet veriliyor,bahcecide yaptirdiysaniz zaten bastan verilen ve imzalatilan fiyat listesinde hepsinin fiyati yaziyordu.Merhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız. Birşey sorucam diyelim tutmadı dondurulmuşa tekrardan para vericek miyiz. Yarın transfer günüm benimde çok heyecanliyim
Merhabalar evet veriliyor. Daha az miktardı yanılmıyosam tabi.Merhaba inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız. Birşey sorucam diyelim tutmadı dondurulmuşa tekrardan para vericek miyiz. Yarın transfer günüm benimde çok heyecanliyim
OlabilirEvet gidicem karsilasiriz belki
Sizin kasıklardaki batma bayağı hissedecek kadar mı yoksa hafif kas çekilmesi gibi mi ya da olan kızlar sizlerin nasıl benim çok hafif batma gibi ama bi oluyor bi olmuyor kendim mi acaba uyduruyorumYerleşme kanaması kacıncı günlerde geldi sizden?
Benim 5.gün bugun, kanama falan yok. Nerdeyse hiç belirti de yok
Adet sancısı gibi diyenler var benim çok adet sancım olmaz ama olanların da hafif oluyor bütün hamileşik boyunca böyle olması gerekir bi deSizin kasıklardaki batma bayağı hissedecek kadar mı yoksa hafif kas çekilmesi gibi mi ya da olan kızlar sizlerin nasıl benim çok hafif batma gibi ama bi oluyor bi olmuyor kendim mi acaba uyduruyorum
Kasıklarımdaki his, hafif batma hissi gibi. İki taraflı degil benim, sağ tarafta daha cok. Adet agrısı gibi degil sanırım, benim adet doneminde agrım olmaz. Cok kıyaslamıyorum acıkcası.Sizin kasıklardaki batma bayağı hissedecek kadar mı yoksa hafif kas çekilmesi gibi mi ya da olan kızlar sizlerin nasıl benim çok hafif batma gibi ama bi oluyor bi olmuyor kendim mi acaba uyduruyorum
Benimle aynı gün transfer olan bir arkadaş bugün test yaptı silik ikinci çizgiyi gördü kendimi zor tutuyorumKasıklarımdaki his, hafif batma hissi gibi. İki taraflı degil benim, sağ tarafta daha cok. Adet agrısı gibi degil sanırım, benim adet doneminde agrım olmaz. Cok kıyaslamıyorum acıkcası.
Daha cok yumurtlama dönemindeki, yumurta catlama agrısı gibi sanki. Bugun daha az ama.
Yerleşme kanaması mi bilmiyorum ama benden 6.gunde pembemsi leke geldi 1 kereYerleşme kanaması kacıncı günlerde geldi sizden?
Benim 5.gün bugun, kanama falan yok. Nerdeyse hiç belirti de yok
Devam ediyor mu kanama ? Doktora sor bence gelmeye devam ediyorsa ..Valla benim ara ara fena adet ağrısı gibi vuruyor. Bugun 8.günü aksam üzerinden beri de leke leke kanama geliyor. Korkuyorum
Evet leke şeklinde yarına kadar bekliyim bakıyım. Yarın arıycam doktoruDevam ediyor mu kanama ? Doktora sor bence gelmeye devam ediyorsa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?