Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kizlar transferin 7. Gunu adet agrim var az once peceteye pembe akinti geldi crinone jel ve progestan kullaniyorum ilaclardan olabilir mi yoksa adet mi olcam bu kadar erken adet olan var mi?
Bnmde adet ağrısı gibi cnm bnde merak ediyorum? Bnde kanama yok ama

Benm bugün 5. Günüm sadce pozitif olursa hatıra olması için şeyler biriktiriyorum. Son 2 gündür silik çizgi çıkıo ama ilaçtan mıdır bilmiyorum

Tamam canım bu dediginden alıcam bugun sonucu aksam paylaşırım inşallah heyecan yaptım şimdiden olumsuz olursada üzülmem burdahakı transfere iki tane embriyo isticem Şansım artsın

hayırlısı bekleyip göreceğiz bu saatten sonra sadece dua edebiliriz başka yapacak bi şey yok sanırım:)

Benimfe dün yapıldı embriyo transferim.5.gün embriyosu tek .dün eve geldikten sonra hafif pembemsi kanamam oldu.doktoru aradım bu sabah.normalmiş.spekgrumyerleştirdik oraya bir iki gun lekelenme olabilir dedi.zaten bugün birşey yok çok şükür.zaman geçmiyor....

Arkadaşlar az önce sonucu aldım . 5. Gün embriyosu 2 tane konuşmuştu 10. Günüm değerim 510 ben inanamıyorum tek i tuttu 2si de mi bilmiyorum
Hayırlı olsun Allh kucağına almayı nAsip etsin
5. Günde kana karışmaya başlıyor diye biliyorum erken değil mi canım
Valla bi önceki transferimde hiç çıkmamıştı canım bu sefer hergüm yapmak istedim nasip bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…