- 21 Ocak 2013
- 408
- 1.179
hayırlısıyla kucağına al inşallah :) bana da 2 embriyo transfer edildi. kese randevusunda çıkar inşallah 2 mi 1 miArkadaşlar az önce sonucu aldım . 5. Gün embriyosu 2 tane konuşmuştu 10. Günüm değerim 510ben inanamıyorum tek i tuttu 2si de mi bilmiyorum
Amin amin amin tek mi çift mi anlamadım ki ya da değerden anlaşılır mı bilmiyorum
Evet ya kese de Ancak belli olurhayırlısıyla kucağına al inşallah :) bana da 2 embriyo transfer edildi. kese randevusunda çıkar inşallah 2 mi 1 mi
ay şimdi de onu bekleyeceğim tek mi çift mi diyeAllah nasip ederse keseyi görmeye gittiğinde anlaşılır bence tatlım, genelde doktorlar öyle diyor :) sağlıklı olsunlarda
Amin amin inşallah Allah herkese nasip etsin tez vakitte inşallahÇok sevindim rabbim bundan sonrasınıda hayırlı kulsın inş
yap canım inşallah sonucu güzel olur pozitif haberlerini alırsınHayırlı olsun Allh kucağına almayı nAsip etsin
Valla bi önceki transferimde hiç çıkmamıştı canım bu sefer hergüm yapmak istedim nasip bakalım.
Predictor early aldım canım ben yaptım sonuc bu daha negatif cıkma ihtimali olmaz dimiMerhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim
Maşallah ya erken testlerde çıkıyor kan değeri takip etmeye gelmiş sıraPredictor early aldım canım ben yaptım sonuc bu daha negatif cıkma ihtimali olmaz dimi
Olmaz inşallah canım benim gözün aydın olsun inşallah. Kan tahlilide yaptır mutlakaPredictor early aldım canım ben yaptım sonuc bu daha negatif cıkma ihtimali olmaz dimi
Ay çok sagol Pazartesi kan vericem inş daha güzel gelişmlerle devam eder rabbim herkese görmeyi nasip etsin pozitifi ve daha sonralarınıMaşallah ya erken testlerde çıkıyor kan değeri takip etmeye gelmiş sıra
İnşallah valla sen dedin diye yaptrdım yoksa çok ürküyordum rabbım devamını getirsin inşOlmaz inşallah canım benim gözün aydın olsun inşallah. Kan tahlilide yaptır mutlaka
Sonucun cikti mi cnm? Insallah guzel haberler vardir?Merhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim
İnşallah canım sağlıcakla ilerlesin inşallahİnşallah valla sen dedin diye yaptrdım yoksa çok ürküyordum rabbım devamını getirsin inş
Canım sonucu aldım. 9. Günümde 73.9 çıktı. İnşallah sağlıkla artar sonucum cumartesi tekrar yapıcam testiSonucun cikti mi cnm? Insallah guzel haberler vardir?
Insallah canim Cok sevindim gozun aydin darisi basimiza insallahCanım sonucu aldım. 9. Günümde 73.9 çıktı. İnşallah sağlıkla artar sonucum cumartesi tekrar yapıcam testi
Amin hepimizin inşallahİnşallah canım sağlıcakla ilerlesin inşallah
Ben cts arttığını göreyim o zaman yazalım dicemGüzel haberler alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız duası ile.. Darısı başımıza :) Topiğee liste oluşturuyoruz hepimize moral olur, olumlu olan arkadaşlar benide yaz dediğinizde izininizle yazıcam haberiniz olsun. Hep beraber çoğalalım inşAllah :)
Hayırlı olsun canım Allah kucağına aldırsın inşallahCanım sonucu aldım. 9. Günümde 73.9 çıktı. İnşallah sağlıkla artar sonucum cumartesi tekrar yapıcam testi
Beni yaz dicem ama Pazartesi bir kan vereyimde kesin olsunGüzel haberler alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız duası ile.. Darısı başımıza :) Topiğee liste oluşturuyoruz hepimize moral olur, olumlu olan arkadaşlar benide yaz dediğinizde izininizle yazıcam haberiniz olsun. Hep beraber çoğalalım inşAllah :)
Amin canım. Rabbim hepimize nasip etsin. Kanımı içen düşmanıma bileInsallah canim Cok sevindim gozun aydin darisi basimiza insallah
Amin canım sağlıklı bir şekilde ilerlesin en azından içimiz rahat etsinHayırlı olsun canım Allah kucağına aldırsın inşallah