Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz hep yattınız mı? Özellikle pozitif sonuc alanlar
Canım bende pozitif sonuç aldım ama yinede cumartesi netleşir durumum. Ben çoğunlukta yattım canım tuvalete ve yemek için kalktım hiç bir iş yapmadım banyo bile yapmadım 9 gün oldu bugün transferime

Canım bende pozitif sonuç aldım ama yinede cumartesi netleşir durumum. Ben çoğunlukta yattım canım tuvalete ve yemek için kalktım hiç bir iş yapmadım banyo bile yapmadım 9 gün oldu bugün transferime
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah.peki transferin yapıldıktan sonra hastanede yatırdılarmı hiç.
Ddoktorum transferi yaptıktan sonra giyinip gidebilirsin dediler hiç yatrmadılar kafamda soru işaretleri var herkese mi böyle yapıyorlar acaba?

Ay canım gözün aydın ikiz galiba
Sanırım ikiz bende merakla bekliyorum sonucu
Kat ve kat artsın inşAllah :) Tamamdır arkadaşım
inşallah hepimiz bebislerimize kavuşalım inşallah
Kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz hep yattınız mı? Özellikle pozitif sonuc alanlar
ben ilk gün hastaneye yakın bi otel tuttum gittim direk yattım kalkmadım resmen . 2. Gün 2 saatlik yolculuk yaptık ama çok yavaş sürdü eşim . İlk gündem itibaren kabak çekirdeği yedim . Tutunmaya yardımcıymış. Sonraki 2 gün de yattım. Tubalet yemek dışında kalkmadım . Ağır bir kiloluk bile taşımadım hiç bişeye el sürmedim diğerinde düşünce bu sefer ekstra dikkatli oldum . 5. Gün dışarı çıktın hava güzel diye bi saat yürüdüm çok değil . 6. Günden sonra daha rahat davrandım ama hala ağır kaldırmıyorum

Amin canım inşallah. Transfer olduktan sonra transfer koltuğunu uzatıp ayaklarımı yavaşca uzatıp orda yarım saat beklettiler. Yarım saat sonra kımıldatmadan alıp yatağa gördüler ve 4 - 5 saat hiç kımıldamadan yatacaksın hiç hareket etmeyeceksin dediler hatta altımı bezlediler tuvalete bile kalma diye

Cumartesi ben de transfere gidecegim. Yarin kabak cekirdegimi ananasimi bir De gunkurusu kayisimi alacagim. Evde benim yapabilecegim is anlaminda cogu seyi hallettim ki transfer sonrasi rahat edeyim bir sure diye. Is icin de doktor gerekli gorurse rapor almayi dusunuyorum evden bilgisayardan calisirim bir sure diyorum

İlk yarım saat orda kıpırtdatmadan yatırdılar sonra arabayla yavaşca surerek eve geldık Butun gun yattım ilk 3 gün hep yattım sonraki gunler dısarı cıkıp yavas yavas yurumeye basladım artık gunluk ev işleri agır kaldırmadan hafıf hafif yapıyorum cok ayakta durmuyorum ama dışarı cıkıp geziyorum Azda olsa mutlu olduğun herşseyi yap bence bu önemli

Beni transferden 5 dk sonra yatagıma aldılar. 20 dk yattım sonra tuvalet için kalktım yoksa çatlayacaktım . 1 saat daha hastanede dinlenip çıktım. İlk gün evde yattım. Sonra hiç yatmadım hep oturdum tv izledim. Hergün iğne için dışarı çıktım. 5.gün işe başladığım için araba da kullandım merdiven de çıktım. Beslenmeme her zamanki gibi devam ettim. Ek olarak hergün kabak çekirdeği ve nar yedim.

Ben daha cok protein ağırlıklı beslenmeye calıstım ama dedıgın gıbı evımın yokusunda merdıven cok inip cıkmak cabası

Tedaviniz sonuçlandımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…