Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

:halay:
hayırlısıyla kucağına al inşallah :) bana da 2 embriyo transfer edildi. kese randevusunda çıkar inşallah 2 mi 1 mi :KK70:
Evet ya kese de Ancak belli olur :halay:
Allah nasip ederse keseyi görmeye gittiğinde anlaşılır bence tatlım, genelde doktorlar öyle diyor :) sağlıklı olsunlarda
ay şimdi de onu bekleyeceğim tek mi çift mi diye :KK45:

:KK28:
Çok sevindim rabbim bundan sonrasınıda hayırlı kulsın inş
Amin amin inşallah Allah herkese nasip etsin tez vakitte inşallah :KK200:
Hayırlı olsun Allh kucağına almayı nAsip etsin

Valla bi önceki transferimde hiç çıkmamıştı canım bu sefer hergüm yapmak istedim nasip bakalım.
yap canım inşallah sonucu güzel olur pozitif haberlerini alırsın

Merhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim
Predictor early aldım canım ben yaptım sonuc bu daha negatif cıkma ihtimali olmaz dimi

Eklentiler

• 3FED505A-83AD-4638-9503-A794CD7CFDD4.jpeg
    3FED505A-83AD-4638-9503-A794CD7CFDD4.jpeg
    366,2 KB · Görüntüleme: 141
Güzel haberler alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız duası ile.. Darısı başımıza :) Topiğee liste oluşturuyoruz hepimize moral olur, olumlu olan arkadaşlar benide yaz dediğinizde izininizle yazıcam haberiniz olsun. Hep beraber çoğalalım inşAllah :)

Güzel haberler alan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almanız duası ile.. Darısı başımıza :) Topiğee liste oluşturuyoruz hepimize moral olur, olumlu olan arkadaşlar benide yaz dediğinizde izininizle yazıcam haberiniz olsun. Hep beraber çoğalalım inşAllah :)
Ben cts arttığını göreyim o zaman yazalım dicem :anneadayı::dua:

Beni yaz dicem ama Pazartesi bir kan vereyimde kesin olsun ☺️

X