Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşım öncelikle hayırlı,uğurlu olsun inşAllah.. İnşAllah tutunma belirtisidir, belirti aramamalıyız desekde insanın elinde olmuyor, güzel sonuçların olsun inşAllah..
evet arkadaşım ne kadar rahatız desekte olmuyor kesinlikle ama normal yaşantıma geri döndüm en azından bunda olursa olur diyorum ilkinde korkudan hep yattım

evet arkadaşım ne kadar rahatız desekte olmuyor kesinlikle ama normal yaşantıma geri döndüm en azından bunda olursa olur diyorum ilkinde korkudan hep yattım

Hakkında hayırlısı olsun inşAllah arkadaşım güzel sonuçlar alman duası ile. Kün fe yekün, Rabbim ol der ise olur, inşAllah bizlerede nasip olur

kızlar benimde 17 ocakta transferim olmuştu. sonucumu aldım bugün. şükürler olsun pozitif çıktı :) darısı sonuç bekleyen herkese inşallah
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin canım
yok yasak değil daha önce iki başarısız transfer olunca ya da duruma göre konulabiliyor bana da iki tane kpnuldu 2. Denemem. Bende sorun yok ama eşimin sperm kalitesi çok kötü. Tutunma şansını arttırmak için konuldu

Sağol cevabın için arkadaşım, böylelikle öğrenmiş oldum.. :)

aslında bir embriyo hakkım var devlet ona izin veriyor ama eger baska hastanede iki basarısızı tedavim oldugu için istege baglı 2 embriyo transferi istedim ben yoksa 1 tane

aslında bir embriyo hakkım var devlet ona izin veriyor ama eger baska hastanede iki basarısızı tedavim oldugu için istege baglı 2 embriyo transferi istedim ben yoksa 1 tane

Teşekkürler hepinizin cevabı için, benim doktorum normalde 2 embriyo transfer edebiliyordu, fakat yasalar artık çok değiştiği için oda edemiyor.. zaten benim 1 embriyom kalmıştı oda tutmadı hayırlısı... Allah isteyen herkese içleri sıra banada nasip eylesin

d_targaryen canım test yaptın mı? Biz aynı gün transfer olmustuk. Ben test yaptım maalesef negatif. İnşallah senin pozitif olur
Çok üzüldüm canım iniaşlah bir dahaki denemede pozitif görürsün gerçekten üzüldüm ben test yapmadım eşim yapma dedi yarın kan testi verelim dedik . Bende korkuyorum ilk denememde erken test yaptım yüksek çıktı hatta 110 çıkmıştı . Sonda düştü . Çok korkuyorum o yüzden yapamıyorum

düşügünüzün bir sebebi varmıydı acaba

İnşallah canım.kacıncı gün 110 çıkmıştı . Bence senin bu kez pozitif ve sağlıklp devam edecek inşallah.yarın mı kan vereceksin?

İnşallah canım.kacıncı gün 110 çıkmıştı . Bence senin bu kez pozitif ve sağlıklp devam edecek inşallah.yarın mı kan vereceksin?
İnşallah bu sefer olur. Bende olumlu düşünmek istiyorum. 10. Günde yapmıştım . 12. Gün değer düşmüştü o yüzden insan mi çekiniyor. Doktora söyledin mi bir şey dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…