Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

İlk denemem benim. Transferden 1-2 gün sonra tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. Arada bir agrıdı bir geçti.
benimde ilk denemem dün transfer oldum dün hafif kasık ağrısı vardı hemşireye sordum durumu kasık ağrısı normal gördüğünüz tedaviden dolayı dedi bugün iyiyim şükür:)

merhaba arkadaşlar benimde 28 ocakta 2 embrio transferi oldu. benim 2. denemem ama ilk denememde hiç birşey olmamıştı ve hep yatmıştım sonuç negatif idi. bu transferde kasıklarımda hafif sızı var. sizce tutunma belirtisi olabilr mi .
kaçıncı gün emriyosu transfer edilmişti size

benimde ilk denemem dün transfer oldum dün hafif kasık ağrısı vardı hemşireye sordum durumu kasık ağrısı normal gördüğünüz tedaviden dolayı dedi bugün iyiyim şükür:)
hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız umarım :) bana da doktorum yaşadığın tüm belirtiler ilaçların yan etkisi demişti. bir de bende iki taraflı çikolata kisti var belki de onların batması ve agrısını hissettim bilemiyorum:)

hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız umarım :) bana da doktorum yaşadığın tüm belirtiler ilaçların yan etkisi demişti. bir de bende iki taraflı çikolata kisti var belki de onların batması ve agrısını hissettim bilemiyorum:)
Kistleri nedrn almadılar canım zararsızmı

Benım 5.gun embrıyosu konuldu bugun 9 uncu gunum kan testım 4 subat idrar testi yapsam yanlış sonuç verme ihtimali varmı benim ilk tüp denemem çünkü pek bilgim yok konuyla ilgili çok zor bir süreçmiş

kızlar ben transfer olakı 3gün oldu 2 embriyo transfer edildi hiç agrım belirtim yok normal mı?

Benım 5.gun embrıyosu konuldu bugun 9 uncu gunum kan testım 4 subat idrar testi yapsam yanlış sonuç verme ihtimali varmı benim ilk tüp denemem çünkü pek bilgim yok konuyla ilgili çok zor bir süreçmiş
Merhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim

Merhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim
Rabbim hepimizin kalbine göre versin kan vermeye cok korkuyorum Bende bugun ilk idrar testimi denicem inşallah hayırlısı olur inş kan sonucunda istediğin gibi olur kat ve kat artar

Rabbim hepimizin kalbine göre versin kan vermeye cok korkuyorum Bende bugun ilk idrar testimi denicem inşallah hayırlısı olur inş kan sonucunda istediğin gibi olur kat ve kat artar
Amin canım amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Test yapınca yaz olur mu sonucu

Kizlar transferin 7. Gunu adet agrim var az once peceteye pembe akinti geldi crinone jel ve progestan kullaniyorum ilaclardan olabilir mi yoksa adet mi olcam bu kadar erken adet olan var mi?

Ben ilk denememde göğüslerim büyüdü belirtiler daha çok yaşadım ama sonucu olumsuz oldu. Bu sefer hiç belirti yasamıyorum nerdeyse .

Büyük ihtimal varsa çizgi çıkar ama hızlı testler de cıkıyor ucuz olanlar hiç bir ise yaramaz

Belirtebilcegin bir marka varmı
Marka olarak çok geniş yelpaze yok aklımda ismi tam kalmadı ama miracle diye bi marka kullandım ben . Saniyede cıkıyır resmen . Zaten 20 TL fiyatı. Ondan dene bence . Ama sakin ol denerken . Sonuçta bu idrar testi be erkenden yapıyorsun öyle düşün tamam mı

X