Çok gecmiş olsun rabbım tekrarını yaşatmasın Bu düşük olayı beni çok korkutuyor 3 tane düşürdüğüm içinHayır yoktu başta değer 110 çıktı 2 gün sonra 30 a düştü anlamadım neden olduğunu sağlıksız embriyoydu sanırım
benimde ilk denemem dün transfer oldum dün hafif kasık ağrısı vardı hemşireye sordum durumu kasık ağrısı normal gördüğünüz tedaviden dolayı dedi bugün iyiyim şükür:)İlk denemem benim. Transferden 1-2 gün sonra tek taraflı kasık ağrısı başladı bende. Arada bir agrıdı bir geçti.
kaçıncı gün emriyosu transfer edilmişti sizemerhaba arkadaşlar benimde 28 ocakta 2 embrio transferi oldu. benim 2. denemem ama ilk denememde hiç birşey olmamıştı ve hep yatmıştım sonuç negatif idi. bu transferde kasıklarımda hafif sızı var. sizce tutunma belirtisi olabilr mi .
hayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız umarım :) bana da doktorum yaşadığın tüm belirtiler ilaçların yan etkisi demişti. bir de bende iki taraflı çikolata kisti var belki de onların batması ve agrısını hissettim bilemiyorum:)benimde ilk denemem dün transfer oldum dün hafif kasık ağrısı vardı hemşireye sordum durumu kasık ağrısı normal gördüğünüz tedaviden dolayı dedi bugün iyiyim şükür:)
Kistleri nedrn almadılar canım zararsızmıhayırlısıyla pozitif sonuç alırsınız umarım :) bana da doktorum yaşadığın tüm belirtiler ilaçların yan etkisi demişti. bir de bende iki taraflı çikolata kisti var belki de onların batması ve agrısını hissettim bilemiyorum:)
Merhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavimBenım 5.gun embrıyosu konuldu bugun 9 uncu gunum kan testım 4 subat idrar testi yapsam yanlış sonuç verme ihtimali varmı benim ilk tüp denemem çünkü pek bilgim yok konuyla ilgili çok zor bir süreçmiş
Rabbim hepimizin kalbine göre versin kan vermeye cok korkuyorum Bende bugun ilk idrar testimi denicem inşallah hayırlısı olur inş kan sonucunda istediğin gibi olur kat ve kat artarMerhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim
Ay amin inşallah. Yaşanıyor maalesefÇok gecmiş olsun rabbım tekrarını yaşatmasın Bu düşük olayı beni çok korkutuyor 3 tane düşürdüğüm için
Tek embriyo konuldu peki sizeMerhaba canım benimde bugün 9. Günüm ben dayanamadım 8. Günü idrar testi yaptım. Silik bir çizgi çıktı. Bugünde kan verdim 2 saate çıkacak sonuç. Bende senin gibiyim ilk tedavim
Amin canım amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Test yapınca yaz olur mu sonucuRabbim hepimizin kalbine göre versin kan vermeye cok korkuyorum Bende bugun ilk idrar testimi denicem inşallah hayırlısı olur inş kan sonucunda istediğin gibi olur kat ve kat artar
Bana 2 tane transfer edildi canımTek embriyo konuldu peki size
Ben ilk denememde göğüslerim büyüdü belirtiler daha çok yaşadım ama sonucu olumsuz oldu. Bu sefer hiç belirti yasamıyorum nerdeyse .benimde ilk denemem dün transfer oldum dün hafif kasık ağrısı vardı hemşireye sordum durumu kasık ağrısı normal gördüğünüz tedaviden dolayı dedi bugün iyiyim şükür:)
Büyük ihtimal varsa çizgi çıkar ama hızlı testler de cıkıyor ucuz olanlar hiç bir ise yaramazBenım 5.gun embrıyosu konuldu bugun 9 uncu gunum kan testım 4 subat idrar testi yapsam yanlış sonuç verme ihtimali varmı benim ilk tüp denemem çünkü pek bilgim yok konuyla ilgili çok zor bir süreçmiş
Sen bir tık şanşlı kısımdansın inşallah hayırlı haberler alırsınBana 2 tane transfer edildi canım
Belirtebilcegin bir marka varmıBüyük ihtimal varsa çizgi çıkar ama hızlı testler de cıkıyor ucuz olanlar hiç bir ise yaramaz
İnşallah yazıcamAmin canım amin Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Test yapınca yaz olur mu sonucu
Marka olarak çok geniş yelpaze yok aklımda ismi tam kalmadı ama miracle diye bi marka kullandım ben . Saniyede cıkıyır resmen . Zaten 20 TL fiyatı. Ondan dene bence . Ama sakin ol denerken . Sonuçta bu idrar testi be erkenden yapıyorsun öyle düşün tamam mıBelirtebilcegin bir marka varmı