- 5 Mayıs 2018
- 454
- 281
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahverengi akıntıya yerleşme kanaması diyen çok canım. Seninki de öyledir inşallahHic boyle olan varmi boyle kirmizi kahverengi yesil mercimek kadar falandir
Transfer öncesi mi kullanıyorsunuz duphalac. Benim de 1hafta kaldı transfere inşallah. Şurup kullanmalıyım. Doğal beslenme fayda etmediBir önceki denememde kabızlık beni mahfetti en son lagman yaptık oyüZden busefer tedbirliyim doktorum dupalac kullan dedi kullanıorum
20 dk yürüyüş yapmak lazım yoksa emilmiyor ve birikiyor hemşire özellikle yürüyüş yapmamı söylemişti bugüne kadar hiç yaşamadım bu tarz şeylerHic boyle olan varmi boyle kirmizi kahverengi yesil mercimek kadar falandir
Bende suan estrofem kullaniyorm yarin 10 gün olucak hic kbizlik yasamadm ama beslenmeme dikkat ediyorm belki ondan olabilirArkadaşlar estrofem kullanırken afedersiniz kabiz olan var mi. Transfer öncesi duphalac ya da lavman kullanmak zarar verir mi
Benim ilk transverimde 7.gun lekelerim oldu meger yerlesme lekeleriymis 7.gunu test yaptim sonuc pozitifti. Insallah seninde oyledir. Hatta ben ona yoruyorum.Bugun 6.gunum
Acaba yerleşme kanaması mı geldi jelle karışıpAllahim insallah hic benimde olmadi simdiye kadar uyguladim aplikatoru cektim ucundaydi peceteye sildim gelmedi sonra ama heo geziyorum uyguladiktan sonra aslinda 5 dakka yatip 10 dakka falan yuruyorum
Transfer oldu benim Cuma.hergün bir ölçek içiyorumTransfer öncesi mi kullanıyorsunuz duphalac. Benim de 1hafta kaldı transfere inşallah. Şurup kullanmalıyım. Doğal beslenme fayda etmedi
Tamam canım. Teşekkürler. Bebişininin tutunduğu msjını da alırız inşallahTransfer oldu benim Cuma.hergün bir ölçek içiyorum
Aynı gün transfer olmuşuzTransfer oldu benim Cuma.hergün bir ölçek içiyorum
Canm senin kac gün oldu testi ne zaman yapcaksinAynı gün transfer olmuşuz![]()
4. Gün bitiyor kuzumCanm senin kac gün oldu testi ne zaman yapcaksin![]()
Ay daha varmis ya4. Gün bitiyor kuzum9. Gün yaparım herhalde
beklemek çok stresli
Amin canım benim hepimize inşHayirli olsun inşallah değerin çok guzel çıkmış rabbim kucagina almayida nasip etsin ınsallah![]()