• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Bir önceki denememde kabızlık beni mahfetti en son lagman yaptık oyüZden busefer tedbirliyim doktorum dupalac kullan dedi kullanıorum
Transfer öncesi mi kullanıyorsunuz duphalac. Benim de 1hafta kaldı transfere inşallah. Şurup kullanmalıyım. Doğal beslenme fayda etmedi

Hic boyle olan varmi boyle kirmizi kahverengi yesil mercimek kadar falandir
20 dk yürüyüş yapmak lazım yoksa emilmiyor ve birikiyor hemşire özellikle yürüyüş yapmamı söylemişti bugüne kadar hiç yaşamadım bu tarz şeyler

Allahim insallah hic benimde olmadi simdiye kadar uyguladim aplikatoru cektim ucundaydi peceteye sildim gelmedi sonra ama heo geziyorum uyguladiktan sonra aslinda 5 dakka yatip 10 dakka falan yuruyorum

Allahim insallah hic benimde olmadi simdiye kadar uyguladim aplikatoru cektim ucundaydi peceteye sildim gelmedi sonra ama heo geziyorum uyguladiktan sonra aslinda 5 dakka yatip 10 dakka falan yuruyorum
Acaba yerleşme kanaması mı geldi jelle karışıp 🤔

Arkadaşlar. Transfer masasında ne kadar süre yattınız. Ben sedye gelene kadar yatmiştim. Bu sefer biraz daha mı yatsam diye düşünüyorum tabi izin verirlerse. Birde sürgü mü kullandiniz. Benim sürgü yırtılmıştı. Hasta bezi kullanan var mı

Back