• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Merhaba arkadaşlar bu ayın 8inde yumurta toplama islemi yapıldı.11inde embriyo yerleştirme yapıldı 2 tane.kacinci gun embriyosu sormadım.embriyo yerleştirme gününü sayarsak 4.günüm bugün.acaba nezaman tutunur?yada tutunma belirtisi varmıdır?birde ben sürekli evde yatmıyorum.ihtiyaclarim için arada evde kısa yürüyüş yapıyorum veya arada koltukta oturuyorum.herhangibi birşey olurmu?doktorum sürekli yaylana gerek yok demişti.ilk defa yaptirdim çok heyecanliyim.lutfen bilem birileri bana moral versin
Durum nasil valla heyecanli tabi ama hazirlikliyim.ilkinde depresyona girdim bildigin agla agla helak ettim kendimi simdi ole degilim.yatyorum kalkiyorum dolaniyorum evde yemek koyuyorum tabagima is yapmuyorum uzanmiyorum.kedni rahat birak tabiki demekle olmuyor biliyorum ama inan bana bu islerin yatmakla etmekle alakasi yok.arkadasim 3 kez yaptrdi 3.tuttu.is te yapti gezdi de.nasip bu isler rabbim bilir.el isi oruyorum tv izliyorm tesbih cekiyorum 4.gun dusa grmistm hersey yiyorum bol su iciyorm falan filan zaman gecryorum

Durum nasil valla heyecanli tabi ama hazirlikliyim.ilkinde depresyona girdim bildigin agla agla helak ettim kendimi simdi ole degilim.yatyorum kalkiyorum dolaniyorum evde yemek koyuyorum tabagima is yapmuyorum uzanmiyorum.kedni rahat birak tabiki demekle olmuyor biliyorum ama inan bana bu islerin yatmakla etmekle alakasi yok.arkadasim 3 kez yaptrdi 3.tuttu.is te yapti gezdi de.nasip bu isler rabbim bilir.el isi oruyorum tv izliyorm tesbih cekiyorum 4.gun dusa grmistm hersey yiyorum bol su iciyorm falan filan zaman gecryorum
Inşallah hepimiz hayırlı haberler aliriz

Arkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Maşallah hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşaAllah

Sanırım buralara uğramayalı çok uzun zaman oldu :) Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Yazıları okuyamadım ama hepiniz güzel haberler alırsınız inşAllah

Sanırım buralara uğramayalı çok uzun zaman oldu :) Nasılsınız, iyisinizdir inşAllah.. Yazıları okuyamadım ama hepiniz güzel haberler alırsınız inşAllah
Benden haberler hayal kirikligi 6.gun testim negatif cikti silikte olsa biseyler cikar dusunmustum

Arkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Hayirli olsun inşallah değerin çok guzel çıkmış rabbim kucagina almayida nasip etsin ınsallah:nazar::dua:

Arkadaşlar estrofem kullanırken afedersiniz kabiz olan var mi. Transfer öncesi duphalac ya da lavman kullanmak zarar verir mi

Arkadaşlar estrofem kullanırken afedersiniz kabiz olan var mi. Transfer öncesi duphalac ya da lavman kullanmak zarar verir mi
Bir önceki denememde kabızlık beni mahfetti en son lagman yaptık oyüZden busefer tedbirliyim doktorum dupalac kullan dedi kullanıorum

Kizlar bisey diycem jeli uyguladim cikartinca kaverengi kirmizi sumuk gibi afedersinz bisey geldi kaverengili tedirgin oldum

Back