• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Arkadaşlar. Transfer masasında ne kadar süre yattınız. Ben sedye gelene kadar yatmiştim. Bu sefer biraz daha mı yatsam diye düşünüyorum tabi izin verirlerse. Birde sürgü mü kullandiniz. Benim sürgü yırtılmıştı. Hasta bezi kullanan var mı
Merhaba sanirim merkezden merkeze değişiyor. Bende hemen sedyeyle odaya götürdüler ve orada 1 saat kadar dinlendim. Ilk 20 dakika wc ye gitmeme izin vermediler tutamazsan hasta bezi vardi.

Canm 10 dakika falan sonra sedyeye aldilar sonra basini kaldrnadan sadece popodan destekle yataga aldilar 10 dakika sonra tu alete gidebilirsin dediler.50 dakika falan sonra gttim.

Canm 10 dakika falan sonra sedyeye aldilar sonra basini kaldrnadan sadece popodan destekle yataga aldilar 10 dakika sonra tu alete gidebilirsin dediler.50 dakika falan sonra gttim.
Sağol canım. Fazla idrarı sürgüye mi boşaltın. Tutun mu. Tutmak da iyi değilmiş idrar refleksi den dolayı. Naptın

bana klinik 12 de burda olun demisti bende yolda au icmeye basladim :)) ve trafik olur diye hesap etmistim olmadi ve saat 11 bucukda orda olmustum haliyle sikisik vaziyette :))) az sonra az sonra derken saat 2 de transfere aldilar ve o kadar cisimi tuttum sonrasinda yataga transferimi oldum yataga aldilar 45 dk falan daha dayandim :)))) sonra kendim gittim yaptim :)) yani soylemem su ki onunla
bunula alakasi gercekten yok dua ve nasip ben sali olmustum cumartesi den sonra hep sokaklardaydim yavas hareket ettim oturdumm ama hep ciktim kafam dagilsin diye nasip olunca oluyor :)) bugun 13. gun yine kan vericemm rabbim hayirlisi ile guzel haber alirim insallahhh

Crinone jel psikolojimi bozdu artık hayatımda bu kadar iğrenç bişey daha kullanmadım

bana klinik 12 de burda olun demisti bende yolda au icmeye basladim :)) ve trafik olur diye hesap etmistim olmadi ve saat 11 bucukda orda olmustum haliyle sikisik vaziyette :))) az sonra az sonra derken saat 2 de transfere aldilar ve o kadar cisimi tuttum sonrasinda yataga transferimi oldum yataga aldilar 45 dk falan daha dayandim :)))) sonra kendim gittim yaptim :)) yani soylemem su ki onunla
bunula alakasi gercekten yok dua ve nasip ben sali olmustum cumartesi den sonra hep sokaklardaydim yavas hareket ettim oturdumm ama hep ciktim kafam dagilsin diye nasip olunca oluyor :)) bugun 13. gun yine kan vericemm rabbim hayirlisi ile guzel haber alirim insallahhh
Soncunu bekliyoruz canm.guzel haberlerle gel

Benm bidaha gelmedi kaverengi krmizili bisey bgun baktim ama yok.neydi o bilmem bi sferlik

Back