- 13 Temmuz 2019
- 41
- 20
- 3
- 32
Evet2 emriyimu koydular size.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet2 emriyimu koydular size.
Evet canım2 emriyimu koydular size.
Canim benimde 6.gunum. kafan rahat olsun o tutunduysa coktan tununmustur. Nasil davranmak istiyorsan oyle davran.yasaklara uy sadece. Beklemek cok zor.ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Ama umudumu yitirmedim.Merhaba arkadaşlar bu ayın 8inde yumurta toplama islemi yapıldı.11inde embriyo yerleştirme yapıldı 2 tane.kacinci gun embriyosu sormadım.embriyo yerleştirme gününü sayarsak 4.günüm bugün.acaba nezaman tutunur?yada tutunma belirtisi varmıdır?birde ben sürekli evde yatmıyorum.ihtiyaclarim için arada evde kısa yürüyüş yapıyorum veya arada koltukta oturuyorum.herhangibi birşey olurmu?doktorum sürekli yaylana gerek yok demişti.ilk defa yaptirdim çok heyecanliyim.lutfen bilem birileri bana moral versin
Canim bugun kacinci gunun.insallah tutunmustur.ilk hamileligimde 7.gunumde lekelenmelerim olmustu idrar testinde pozitif cikmisti.Arkadaşlar normalde salı gunu tahlil gunu carşamba 3 gun suren yerleşme kanaması tarzı bi kanamam olmuştu dun kesildi.bogazım şiş acile onun bahanesiyle geldim gebelik tahlili istedim.1 saate cıkıcak ama heyecandan olcem hastanenin onunde bekliom.esim bugun nobetci ona haber vermedim eger pozitif çıkarsa ona supriz yapıcam.lutfen bana dua edin.bu 4.denemem ilk defa bu kadar umutluyum.
Arkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu gulerCanim bugun kacinci gunun.insallah tutunmustur.ilk hamileligimde 7.gunumde lekelenmelerim olmustu idrar testinde pozitif cikmisti.
Canim gozun aydin.saglicakla kucagina almayi nasip etsin.darisi isteyenlerin basinaArkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Hadi gözün aydin seninle birlikte bizde sevindikArkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Çift embriyo sanırımArkadaşlar inanmıorum o kadar şoktayım ki şuan o kadar gebeliğe engel durumum var diki çikolata kisti amh duşukluğu embriyo kalitesizliği adenomyozis eşimde genetik sıkıntı hiç umut yoktu hatta bazı doktorlar beni istememişte rabbime binlerce şukur olsun degerim 346 çıktı 10.gun bu pozitifi gormek bnm için o kadar degerliki inş hepinizinde yuzu guler
Slm kızlar.ben 1 hafta önce transfer oldum.5. Gün 2 embriyo transfer edildi.şuan regl sancısı gibi ağrılarım var dünden beri.kötüye yormak istemiyorum ama .sizce tutmamışmıdır.ondanmı ağrım var.burda okumuştum ilaçlara rağmen regl olmuştu biri
Inşallah ya.ama sen testini erken yapmışsın.bana 25inde test yap dediler.hepmiz için hayirlisiCanim benimde 6.gunum. kafan rahat olsun o tutunduysa coktan tununmustur. Nasil davranmak istiyorsan oyle davran.yasaklara uy sadece. Beklemek cok zor.ben bugun idrar testi yaptim negatif cikti. Ama umudumu yitirmedim.
Amin canım cok tesekkur ederimCanim gozun aydin.saglicakla kucagina almayi nasip etsin.darisi isteyenlerin basina
Cok tesekkur ederim hepinize ayrı ayrı dua edicemCnm bnm cok sevimdim Allah bu mutlulugu biezede yasatsin.ol deyince oluyor bak inanki cok sevdnm
Aynen ole sakın kimse umutsuzluğa kapılmasın inan acildeki doktorun yanında sevincten agladımHadi gözün aydin seninle birlikte bizde sevindikolunca her sekilde oluyormus demekki rabbim kucagina almayi nasip etsin
![]()
Yok canım tek embriyo nerde bnde çift embriyo hiç olmadıkiÇift embriyo sanırımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah
![]()
Hic korkma.canm.benim 2.denemem ilkinde hasta gbi gunlerce yattim 2 taneden biri bile tutmadi.bu isler yatmayla olsaydi hic kalkdrmazdilar emin ol.bitki cayi ve fazla maydonoz yeme.3.gunden somra normal hayata donun dediler benim 6.gunum esinle birlikte kahvalti falan hazirladik dun bugun.agir kaldrma ve uzanma biyere.olacaksa olacak kendine vicdan yapma bizler zaten o ilaclari icerek dua ederek elimizden geleni yapiyoruz Rabbim takdiri neryse o olacak.belirti falanda arama hic alakasi yokMerhaba arkadaşlar bu ayın 8inde yumurta toplama islemi yapıldı.11inde embriyo yerleştirme yapıldı 2 tane.kacinci gun embriyosu sormadım.embriyo yerleştirme gününü sayarsak 4.günüm bugün.acaba nezaman tutunur?yada tutunma belirtisi varmıdır?birde ben sürekli evde yatmıyorum.ihtiyaclarim için arada evde kısa yürüyüş yapıyorum veya arada koltukta oturuyorum.herhangibi birşey olurmu?doktorum sürekli yaylana gerek yok demişti.ilk defa yaptirdim çok heyecanliyim.lutfen bilem birileri bana moral versin
Hic korkma.canm.benim 2.denemem ilkinde hasta gbi gunlerce yattim 2 taneden biri bile tutmadi.bu isler yatmayla olsaydi hic kalkdrmazdilar emin ol.bitki cayi ve fazla maydonoz yeme.3.gunden somra normal hayata donun dediler benim 6.gunum esinle birlikte kahvalti falan hazirladik dun bugun.agir kaldrma ve uzanma biyere.olacaksa olacak kendine vicdan yapma bizler zaten o ilaclari icerek dua ederek elimizden geleni yapiyoruz Rabbim takdiri neryse o olacak.belirti falanda arama hic alakasi yok
Çok teşekkür ederim.ilk defa olunca biraz heyecanliyim.insallah herşey güzel olur
Sizin nasıl durum şuan?Hic korkma.canm.benim 2.denemem ilkinde hasta gbi gunlerce yattim 2 taneden biri bile tutmadi.bu isler yatmayla olsaydi hic kalkdrmazdilar emin ol.bitki cayi ve fazla maydonoz yeme.3.gunden somra normal hayata donun dediler benim 6.gunum esinle birlikte kahvalti falan hazirladik dun bugun.agir kaldrma ve uzanma biyere.olacaksa olacak kendine vicdan yapma bizler zaten o ilaclari icerek dua ederek elimizden geleni yapiyoruz Rabbim takdiri neryse o olacak.belirti falanda arama hic alakasi yok