• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

banada ole geliyor canm..diyolar ya yok ben hic takmadim kafaya bilmem ne valla gercekten takmayan varmidir bilmem.stres herkeste vardir eminim

Bende Mayıs ayında negatifi görmüştüm bilirim nasıl bir his olduğunu.. iyi ki Allah’a inanıyoruz yoksa dayanılacak gibi değil... sürekli kendimi dinliyorum rahim agzımda sızı var kasıklarımda agrı var.korkuyorum bi öncekinden çok korkuyorum.rabbim noluuuuur😔

Bende Mayıs ayında negatifi görmüştüm bilirim nasıl bir his olduğunu.. iyi ki Allah’a inanıyoruz yoksa dayanılacak gibi değil... sürekli kendimi dinliyorum rahim agzımda sızı var kasıklarımda agrı var.korkuyorum bi öncekinden çok korkuyorum.rabbim noluuuuur😔
Evet Allaha inaniyoruz iyiki..

Arkadaşla ben ayn 4 transfer oldum 8.gunde kan test yaptim1.46 çıktı 10.gunde 0.42 boyle olup hamile olan varmi

Cok ciddi bi bacak agrim var kizlar ve usuyor ayaklarim.falan varmi boyle olan.sag bacagim boydan boya agriyor

Kızlar yumurta toplama çok mu ağrılı oluyor sonrasında ertesi gün falan korkuyorum da ben anesteziden sonraki durumunuz nasıldı

2 gün boyunca hissettiklerim bana çok acı verdi kendime gelmeye yeni yeni başladım Allah herşeyi en iyi bilendir bundada vardır bir hayır deyip hayatıma devam edicem

Kızlar yumurta toplama çok mu ağrılı oluyor sonrasında ertesi gün falan korkuyorum da ben anesteziden sonraki durumunuz nasıldı
Işlem sirasinda tamamen baygin oluyorsun cok kisa süruyor uyaniyorsun adet agrisi oluyor ama igne serum filan geciyor agrin ama benm cok gaz sancım olmustu 1 hafta cektim valla insallah kolay gecer sizin.

Işlem sirasinda tamamen baygin oluyorsun cok kisa süruyor uyaniyorsun adet agrisi oluyor ama igne serum filan geciyor agrin ama benm cok gaz sancım olmustu 1 hafta cektim valla insallah kolay gecer sizin.
İnşallah canım,
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın, hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah.

Back