- 13 Temmuz 2019
- 41
- 20
- 3
- 32
Bence git canım benim test günüm çarşamba okadar bekliyemem pazartesi yaparım varsa çıkarGercekten zor.kac gun kaldi hafta ctesi bnm.evde yat otur kalk tedrgin tedrgin.birazdan hava almaya mi gtsem diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence git canım benim test günüm çarşamba okadar bekliyemem pazartesi yaparım varsa çıkarGercekten zor.kac gun kaldi hafta ctesi bnm.evde yat otur kalk tedrgin tedrgin.birazdan hava almaya mi gtsem diyorum
Bende oyle dusunuyorum kandan baktrcam persembe gunu cuma yada persembe gunu gunum var bari yoksada diyorum kafam dagilirBenim test günüm çarşamba ama o kadar bekleyemem pazartesi yaparım varsa çıkar zaten
Bu bekleyiş mahvediyor insanıBende oyle dusunuyorum kandan baktrcam persembe gunu cuma yada persembe gunu gunum var bari yoksada diyorum kafam dagilir
Ben bu sefer yine iyiym ilkinde depresyona girdim agla agla tutmadi mi yoksa tutcak dusuk mu yapicam bilmem nd diye 2 sene ara verdim o yuzdenBu bekleyiş mahvediyor insanı
Çok streste zararlı ben transfere giderken ağlıyordum Bi bayan geldi onunda transferi vardı o kadar pozitifti ki anlatamam ondan feiz aldım diye bilirim hemşirelerde çok rahatlattılar beni ama bu 2 gündür artık strese girdim açıkçasıBen bu sefer yine iyiym ilkinde depresyona girdim agla agla tutmadi mi yoksa tutcak dusuk mu yapicam bilmem nd diye 2 sene ara verdim o yuzden
Maaşallah canim neredeyse sen yarilamissin
Allah saglikla kucağına almak nasip olur inşallah
Banada bir demişlerdi doktor iki mi koydu acaba diye düşünüyorum![]()
Çok erken kuzum ya 7. Günden önce ikinci çizgiyi silik de olsa gören pek yok. Beklemek çok zor biliyorum ama böyle de kendini yok yere üzmüş oluyorsun sankiBugun 5.gunum test yaptim negatifti.insallah pozitife doner.
Ayyy insallah öyledir bende biliyorum erken.ya tutarsa misali belki cikarmi diye yaptim. Çok stres oldum beklemekten.Çok erken kuzum ya 7. Günden önce ikinci çizgiyi silik de olsa gören pek yok. Beklemek çok zor biliyorum ama böyle de kendini yok yere üzmüş oluyorsun sanki![]()
Biliyorum bende aynı durumdayım o kadar çok bekledik ki şimdi 12 gün bir ömür gibi geliyor ama böyle de sakın kendini üzüp üzümünü de üzme yok yereAyyy insallah öyledir bende biliyorum erken.ya tutarsa misali belki cikarmi diye yaptim. Çok stres oldum beklemekten.
Benim 10. Gun idrarda negatif cikti. Tutmamis midir cok moralim bozuldu. 4. Gun embeiyosu kalitesi iyi demisti.Biliyorum bende aynı durumdayım o kadar çok bekledik ki şimdi 12 gün bir ömür gibi geliyor ama böyle de sakın kendini üzüp üzümünü de üzme yok yereolsa da çıkması imkansız
7-8. günler beta 10 çıkanlar oluyor düşün yani
Süper haber.tebrik ederim.darısı diğer bekleyenlere inşallahÇok şükür transfer sonrası 12.günüm 474.68 çıktı değerim. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh![]()
İnşallah, Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsinSüper haber.tebrik ederim.darısı diğer bekleyenlere inşallah![]()
Cnm idrar yapmayin lutfen.gt bi kan verBenim 10. Gun idrarda negatif cikti. Tutmamis midir cok moralim bozuldu. 4. Gun embeiyosu kalitesi iyi demisti.
Canim tebrik ederim saglikla gucagina alirsin insallah.benim 5.gun emriyoru bugun 6.gunum idrar testinde negatif cikti.Kızlar ben sabredemedim idrarda yaptın 3.gün embriyosu transferden sonra 7. Gün çok silik te olsa 2.çizgiyi gördüm kızımda da böyle olmuştu kanda 74 çıkmıştı çokta sevinmek istemiyorum kanda görmeyene kadar
Sağol canım inşaAllah hepimiz alırız kucağımıza ben çok sevinemiyorum doğrusu kandaki değeri görmeyene dek sende kan sonucunun gününü bekle evde çıkmayıpta kanda çıkanlar çok yani ümidini yitirmeCanim tebrik ederim saglikla gucagina alirsin insallah.benim 5.gun emriyoru bugun 6.gunum idrar testinde negatif cikti.
2 emriyimu koydular size.Sağol canım inşaAllah hepimiz alırız kucağımıza ben çok sevinemiyorum doğrusu kandaki değeri görmeyene dek sende kan sonucunun gününü bekle evde çıkmayıpta kanda çıkanlar çok yani ümidini yitirme