• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ben bu sefer yine iyiym ilkinde depresyona girdim agla agla tutmadi mi yoksa tutcak dusuk mu yapicam bilmem nd diye 2 sene ara verdim o yuzden
Çok streste zararlı ben transfere giderken ağlıyordum Bi bayan geldi onunda transferi vardı o kadar pozitifti ki anlatamam ondan feiz aldım diye bilirim hemşirelerde çok rahatlattılar beni ama bu 2 gündür artık strese girdim açıkçası

Maaşallah canim neredeyse sen yarilamissin
Allah saglikla kucağına almak nasip olur inşallah
Banada bir demişlerdi doktor iki mi koydu acaba diye düşünüyorum 😊

Amin inşallah. Sen de sağlıkla kavuşursun inşallah. Ne dedilerse onu koymuşlardır. Ama belki de bölünmüştür 😉

Bugun 5.gunum test yaptim negatifti.insallah pozitife doner.
Çok erken kuzum ya 7. Günden önce ikinci çizgiyi silik de olsa gören pek yok. Beklemek çok zor biliyorum ama böyle de kendini yok yere üzmüş oluyorsun sanki 😞

Çok erken kuzum ya 7. Günden önce ikinci çizgiyi silik de olsa gören pek yok. Beklemek çok zor biliyorum ama böyle de kendini yok yere üzmüş oluyorsun sanki 😞
Ayyy insallah öyledir bende biliyorum erken.ya tutarsa misali belki cikarmi diye yaptim. Çok stres oldum beklemekten.

Ayyy insallah öyledir bende biliyorum erken.ya tutarsa misali belki cikarmi diye yaptim. Çok stres oldum beklemekten.
Biliyorum bende aynı durumdayım o kadar çok bekledik ki şimdi 12 gün bir ömür gibi geliyor ama böyle de sakın kendini üzüp üzümünü de üzme yok yere 🙏 olsa da çıkması imkansız 🙈 7-8. günler beta 10 çıkanlar oluyor düşün yani

Okyanusu gecir derede bogulmak bizimki bekle bekle 12 gun geçmiyor.oysa seneler nasilda hizli geciyor.birde olayin vicdani boyutu olmasa gezip tozsak rahat hareket etsek zaman gecer de simdi tedrginiz onunda cok etkisi var

Biliyorum bende aynı durumdayım o kadar çok bekledik ki şimdi 12 gün bir ömür gibi geliyor ama böyle de sakın kendini üzüp üzümünü de üzme yok yere 🙏 olsa da çıkması imkansız 🙈 7-8. günler beta 10 çıkanlar oluyor düşün yani
Benim 10. Gun idrarda negatif cikti. Tutmamis midir cok moralim bozuldu. 4. Gun embeiyosu kalitesi iyi demisti.

Kızlar ben sabredemedim idrarda yaptın 3.gün embriyosu transferden sonra 7. Gün çok silik te olsa 2.çizgiyi gördüm kızımda da böyle olmuştu kanda 74 çıkmıştı çokta sevinmek istemiyorum kanda görmeyene kadar

Kızlar ben sabredemedim idrarda yaptın 3.gün embriyosu transferden sonra 7. Gün çok silik te olsa 2.çizgiyi gördüm kızımda da böyle olmuştu kanda 74 çıkmıştı çokta sevinmek istemiyorum kanda görmeyene kadar
Canim tebrik ederim saglikla gucagina alirsin insallah.benim 5.gun emriyoru bugun 6.gunum idrar testinde negatif cikti.

Canim tebrik ederim saglikla gucagina alirsin insallah.benim 5.gun emriyoru bugun 6.gunum idrar testinde negatif cikti.
Sağol canım inşaAllah hepimiz alırız kucağımıza ben çok sevinemiyorum doğrusu kandaki değeri görmeyene dek sende kan sonucunun gününü bekle evde çıkmayıpta kanda çıkanlar çok yani ümidini yitirme

Sağol canım inşaAllah hepimiz alırız kucağımıza ben çok sevinemiyorum doğrusu kandaki değeri görmeyene dek sende kan sonucunun gününü bekle evde çıkmayıpta kanda çıkanlar çok yani ümidini yitirme
2 emriyimu koydular size.

Back