- Emoji Skoru
- 1.676
- Puanlar
- 83
Hepsi yakiyor duyduğum kadarıyla.napicam ben ya acıya hiç gücüm yok en hafif hangisi acana
Maalesef dayanmaktan ve sabretmekten başka çaremiz yok canım.
![Woman shrugging: light skin tone :woman_shrugging_tone1: 🤷🏻♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f937-1f3fb-2640.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsi yakiyor duyduğum kadarıyla.napicam ben ya acıya hiç gücüm yok en hafif hangisi acana
Senin ek olarak başka iğnem var mıydı birde proluton verdi ama oda piyasada yok oda 4 günde bir bundan daha betermisMaalesef dayanmaktan ve sabretmekten başka çaremiz yok canım.![]()
Aynen ben de öyle düşünüyorum artık. Tutunmadıysa bu saatten sonra tutunacak hali yok napalımben kendimi dinlemiyorum açıkcası varsa var zaten yoksa da amuda kalksam da yok.
genellikle ayaklar uzatılmış vaziyette oturuyorumo kadar iğne ilaç yan etkisi illa ki vardır
![]()
Senin ek olarak başka iğnem var mıydı birde proluton verdi ama oda piyasada yok oda 4 günde bir bundan daha betermis
Bilmiyorum napicam bi yerden haver bekliyorum versin doktora yazicam 6ok ilaç diye .
Senin kaçıncı denemede tuttu canım maşallah hamilesin sanırım. Donmus muydu ve tekmi
Amin inşallah Canım benim :)Ben başka iğne kullanmadım transferden sonra. İlk denememdi. Dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Şimdi ikizlerime hamileyim.Rabbim sana da nasip etsin
![]()
MrsKurabiye hayırlı olsun canım. Dondurulmuş embriyo tedavisindeyim ben de. Dualarında bana da yer ver canımBen başka iğne kullanmadım transferden sonra. İlk denememdi. Dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Şimdi ikizlerime hamileyim.Rabbim sana da nasip etsin
![]()
MrsKurabiye hayırlı olsun canım. Dondurulmuş embriyo tedavisindeyim ben de. Dualarında bana da yer ver canım
Benim 10. gün 745, 12. gün 2148 çıkmıştı. Çift embriyo transferi olmuştumKarşılaştırma yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama belki fikir olur sana diye yazdım
![]()
Teşekkür ederim yazdiginiz içinBenim 10. gün 745, 12. gün 2148 çıkmıştı. Çift embriyo transferi olmuştumKarşılaştırma yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama belki fikir olur sana diye yazdım
![]()
Teşekkür ederim yazdiginiz için
peki ikiside tuttumu senin simdi kaçıncı gunundesin
Hayır ikinci denemem.ilki 5.gün embriyosu idi aslında betlerde yolundaydı ama nasip değilmiş busefer dondurulmuş deniyorum rabbim mutlu haberimizde nasip etsin inşallah
Hadi hayrli olsun cnm Allah kavustrsun bebeklerimze ilk denemenmi
kafamı dağıtmaya çalışırken bi bakıyorum dalmııııııış gitmişim hayallere:))En erken 7. Gün çıktı bende testte hayalet çizgi. Sekizinci gün kan değerin 42 çıkmıştı. İçinizi ferah tutun kitap okuyun müzik dinleyin fındığınızla konuşun :)
Maaşallah canim neredeyse sen yarilamissinEvet canım, ikisi de tutundu. 18+1 haftalık hamileyim![]()
Gercekten zor.kac gun kaldi hafta ctesi bnm.evde yat otur kalk tedrgin tedrgin.birazdan hava almaya mi gtsem diyorumBeklemek çok zor yaa
Amin canm bnmde dondurulmus insallah ya kucagimiza almak nasip olsun.bu tup bebek kucagi a alana kadar hep tedirginlikHayır ikinci denemem.ilki 5.gün embriyosu idi aslında betlerde yolundaydı ama nasip değilmiş busefer dondurulmuş deniyorum rabbim mutlu haberimizde nasip etsin inşallah