- Emoji Skoru
- 702
- Puanlar
- 103
Peki sadece tüp bebek için falan mı yoksa her zaman gidilebilir miMerkezi arayarak randevu almanız gerekiyor evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki sadece tüp bebek için falan mı yoksa her zaman gidilebilir miMerkezi arayarak randevu almanız gerekiyor evet
Tüp bebek merkezi orası cnmPeki sadece tüp bebek için falan mı yoksa her zaman gidilebilir mi
Tamam teşekkür ederimTüp bebek merkezi orası cnm
Hadi hayrli olsun cnm Allah kavustrsun bebeklerimze ilk denemenmiMrb kızlar... dün dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı.heyecanla beklemeye başladım. Dua ederken benide unutmayın
Hayırlı haberlerin olsun insallahMrb kızlar... dün dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı.heyecanla beklemeye başladım. Dua ederken benide unutmayın
Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallahhMrb kızlar... dün dondurulmuş 2 embriyo transferi yapıldı.heyecanla beklemeye başladım. Dua ederken benide unutmayın
Rabbim tez zamanda güzel haberler almanızı nasip etsin içinizi ferah tutun.Ayy ne güzel Bana da dua eder misin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin
En erken 7. Gün çıktı bende testte hayalet çizgi. Sekizinci gün kan değerin 42 çıkmıştı. İçinizi ferah tutun kitap okuyun müzik dinleyin fındığınızla konuşun :)Daha 3. Gündeyim test yapsam da sağlıklı bilgi çıkmaz ki o yüzden beklemedeyim
Yaa normal test mi yoksa erken gebelikte mi çıktı bende mi yapsam 7. Gün acabaEn erken 7. Gün çıktı bende testte hayalet çizgi. Sekizinci gün kan değerin 42 çıkmıştı. İçinizi ferah tutun kitap okuyun müzik dinleyin fındığınızla konuşun :)
Benim 8.gun 85 10. Gun 196
14.gun 1344 3.gun ve tek embriyo
Sizce kizlar degerim nasil bana biraz yuksek geliyor
Aaa evet 3. Gün çok erken. Benim sancılarım var çok oturamıyorum. Yatınca hafifliyoDaha 3. Gündeyim test yapsam da sağlıklı bilgi çıkmaz ki o yüzden beklemedeyim
Teşekkür ederim canım inşallah.Insallahh canım benim yorumların beni çok etkiledi
Evde normal test vardı ben onda yaptım. Çıkacağını beklemiyordum zaten çok belli belirsiz çıktı. Bin defa o testten yapıp hiç bişi çıkmayınca algıda seçicilik işte o hayalet çizgiyi gördüm :)) ama yine de çok emin olmamakla beraber ertesi gün kan verdim orda emin oldum. Evde test olmasa hızlı testten alır yapardım. Aslında direk kan vermek daha mantıklı test insanı strese sokuyo daha tam tersine.Yaa normal test mi yoksa erken gebelikte mi çıktı bende mi yapsam 7. Gün acaba
Hayırlısıyla benimle birlikte olsun da milyon kez kan testi idrar testi yapmaya razıyım.Evde normal test vardı ben onda yaptım. Çıkacağını beklemiyordum zaten çok belli belirsiz çıktı. Bin defa o testten yapıp hiç bişi çıkmayınca algıda seçicilik işte o hayalet çizgiyi gördüm :)) ama yine de çok emin olmamakla beraber ertesi gün kan verdim orda emin oldum. Evde test olmasa hızlı testten alır yapardım. Aslında direk kan vermek daha mantıklı test insanı strese sokuyo daha tam tersine.
ben kendimi dinlemiyorum açıkcası varsa var zaten yoksa da amuda kalksam da yok.Aaa evet 3. Gün çok erken. Benim sancılarım var çok oturamıyorum. Yatınca hafifliyo
Kizlar doktor bana transfer günü ilaç verdi al gel diye
Oksapae
Clexan 0.4
Penox
Bunlardan biri ni al dedi sizce hangisi daha az acıtıyor onu alayım
Hepsi yakiyor duyduğum kadarıyla. napicam ben ya acıya hiç gücüm yok en hafif hangisi acanaBen oksapar kullanmıştım. Çok yakıyordu ve göbeğim mosmor olmuştu. Diğerleri hakkında bir fikrim yok.