• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Inşallah hayırlı haberleri ardı ardına sıralarız burda 😍😘 🙏 Allahım bu yolda uğraşan çabalayan bekleyen herkesin gönlündekini tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah Temmuz uğurlu gelir hepimiz için ❤

Daha 3. Gündeyim test yapsam da sağlıklı bilgi çıkmaz ki o yüzden beklemedeyim 🤦🏻‍♀️
En erken 7. Gün çıktı bende testte hayalet çizgi. Sekizinci gün kan değerin 42 çıkmıştı. İçinizi ferah tutun kitap okuyun müzik dinleyin fındığınızla konuşun :)

En erken 7. Gün çıktı bende testte hayalet çizgi. Sekizinci gün kan değerin 42 çıkmıştı. İçinizi ferah tutun kitap okuyun müzik dinleyin fındığınızla konuşun :)
Yaa normal test mi yoksa erken gebelikte mi çıktı 🙈 bende mi yapsam 7. Gün acaba 🙈

Benim 8.gun 85 10. Gun 196
14.gun 1344 3.gun ve tek embriyo
Sizce kizlar degerim nasil bana biraz yuksek geliyor😐

Benim 10. gün 745, 12. gün 2148 çıkmıştı. Çift embriyo transferi olmuştum 😊 Karşılaştırma yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama belki fikir olur sana diye yazdım 😊

Yaa normal test mi yoksa erken gebelikte mi çıktı 🙈 bende mi yapsam 7. Gün acaba 🙈
Evde normal test vardı ben onda yaptım. Çıkacağını beklemiyordum zaten çok belli belirsiz çıktı. Bin defa o testten yapıp hiç bişi çıkmayınca algıda seçicilik işte o hayalet çizgiyi gördüm :)) ama yine de çok emin olmamakla beraber ertesi gün kan verdim orda emin oldum. Evde test olmasa hızlı testten alır yapardım. Aslında direk kan vermek daha mantıklı test insanı strese sokuyo daha tam tersine.

Evde normal test vardı ben onda yaptım. Çıkacağını beklemiyordum zaten çok belli belirsiz çıktı. Bin defa o testten yapıp hiç bişi çıkmayınca algıda seçicilik işte o hayalet çizgiyi gördüm :)) ama yine de çok emin olmamakla beraber ertesi gün kan verdim orda emin oldum. Evde test olmasa hızlı testten alır yapardım. Aslında direk kan vermek daha mantıklı test insanı strese sokuyo daha tam tersine.
Hayırlısıyla benimle birlikte olsun da milyon kez kan testi idrar testi yapmaya razıyım.
Geçmişte defalarca idrar testi yaptırıp ışığa tutup, ikiye bölüp , atomlarına ayırıp o ikinci çizgiyi görmeye çalışmışlığım var 😂
çarşamba günü denerim şansımı bakalım şansıma ne çıkarsa artık 🙏

Aaa evet 3. Gün çok erken. Benim sancılarım var çok oturamıyorum. Yatınca hafifliyo
ben kendimi dinlemiyorum açıkcası varsa var zaten yoksa da amuda kalksam da yok.
genellikle ayaklar uzatılmış vaziyette oturuyorum 😊 o kadar iğne ilaç yan etkisi illa ki vardır 🥴

Kizlar doktor bana transfer günü ilaç verdi al gel diye
Oksapae
Clexan 0.4
Penox
Bunlardan biri ni al dedi sizce hangisi daha az acıtıyor onu alayım

Kizlar doktor bana transfer günü ilaç verdi al gel diye
Oksapae
Clexan 0.4
Penox
Bunlardan biri ni al dedi sizce hangisi daha az acıtıyor onu alayım

Ben oksapar kullanmıştım. Çok yakıyordu ve göbeğim mosmor olmuştu. Diğerleri hakkında bir fikrim yok.

Back