• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Benim de eşim tenis hocası. Ve bana çok ısrar ediyo benimle gel kafan dağılsın diye. Ama ben korkuödan gidemiyordum. Bundan sonra onunla gitmeyi düşünüyorum. Evde durdukça kendimi dinliyorum bu bana hiç iyi gelmiyo.
En iyisini yaparsınız.odaklanmayın durumunuza.kitap okuyun müzik dinleyin.oyalanın.biz türk kadınları durdukça kurarız kafamızda çünki

Bugun 5.gunum test yaptim negatifti.insallah pozitife doner.

En iyisini yaparsınız.odaklanmayın durumunuza.kitap okuyun müzik dinleyin.oyalanın.biz türk kadınları durdukça kurarız kafamızda çünki
Aynen öyle. Oturduğum yerde kendimi dinliyorum. Ama bu sabah baya iyi uyandım. Keyfim yerinde çok şükür. İnşallah sonum da böyle keyifli olur.

Insan bazen yorulyor gercekten vazgececek gbi oluyor ama vazgecemiyor anne olmadan annelik hissiyatindan evladin dusuncesinden bile vazgecilmiyor canm..Allah yardimcimiz olsun guclu olun sevdgnz seyleri yapin
Çok doğru. Allah vermiyorsa zorla mı alıcam diyorum bazen. Uğraşmiim artık kendime de zarar veriyorum diyorum. Ama olmuyo işte. Anne olma içgüdüsü bize neler yaptırıyor. Ben ki iğne görünce bayılan biriydim. Şimdi kendi göbeğime günde üç tane iğne yaptığım günler oldu. Hepsine de razıyım. Eşim bile geçen gün bana diyo ki. Problem bende olsaydı senin kadar dayanıklı olamazdım bu kadar uğraşmazdım diyo. Ben her koşulda da uğraşırdım. Allah güç verdikçe imkanım da oldukça vazgeçemem heralde.. Allahım bu yolda olan herkese güç kuvvet dayanma gücü versin. Çabalarımız sonuçsuz kalmasın inşallah🙏

Nasıl güzel bi doktor. Benim doktorum da Cem Çelik. Bana da çok moral vermişti. Güzel haberlerle dönün bana demişti. İnşallah da öyle olur. Senin transferin ne durumda şu an test falan yaptın mı?
Daha 3. Gündeyim test yapsam da sağlıklı bilgi çıkmaz ki o yüzden beklemedeyim 🤦🏻‍♀️

Çok doğru. Allah vermiyorsa zorla mı alıcam diyorum bazen. Uğraşmiim artık kendime de zarar veriyorum diyorum. Ama olmuyo işte. Anne olma içgüdüsü bize neler yaptırıyor. Ben ki iğne görünce bayılan biriydim. Şimdi kendi göbeğime günde üç tane iğne yaptığım günler oldu. Hepsine de razıyım. Eşim bile geçen gün bana diyo ki. Problem bende olsaydı senin kadar dayanıklı olamazdım bu kadar uğraşmazdım diyo. Ben her koşulda da uğraşırdım. Allah güç verdikçe imkanım da oldukça vazgeçemem heralde.. Allahım bu yolda olan herkese güç kuvvet dayanma gücü versin. Çabalarımız sonuçsuz kalmasın inşallah🙏
Insallahh canım benim yorumların beni çok etkiledi

Çok şükür transfer sonrası 12.günüm 474.68 çıktı değerim. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh :dua:
Ayy ne güzel 🤲🏻 Bana da dua eder misin lütfen 🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin 😢

Çok şükür transfer sonrası 12.günüm 474.68 çıktı değerim. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahhh :dua:
Cok sevindim canmm Allah kucaginda gostersin saglikla biraz bahset bakalm neler yaptinnneler yapmadin

Cok sevindim canmm Allah kucaginda gostersin saglikla biraz bahset bakalm neler yaptinnneler yapmadin
Aminnn cümlemize inşallah. Benim 3.gün 2 tane embriyo transferi oldu. İrenbede İsmail küçük tarafından yapıldı. 3.5 ay içinde önce genel kontrollerim yapıldı herşey yolundaydı opu için ilaö kullanmaya başladım 7 yumurtamsı toplandı. 6 tanesi çok iyi 1 tanesi orta kaliteydi donduruldu. O ara rahimde polip çıktığı için histereskopi yapıldı. Tam transfere yakın yumurtalıkta kist çıktı. Bu sefer anestezi altında kistin içi boşaltıldı. Ardından transferim yapıldı 12 gün önce. Transferden önce özel bişi yapmadım ama dikkatli beslendim. Transfer günü idrara tam sıkışıktım transferden sonra normalde yarım saat sonra tuvalete gidebilirsin dediler ben bir saat ayaklarımı dizlerinden kırıp yattım. Normalde transferden 1 saat sonra gidebilirsin diyorlar ama benim doktorum 3 saat dinlendirdikten sonra çıkardı. 3 gün hasta gibi yat 10 gün dinlenme dedi. Onun dediği gibi yaptım. Bol su içtim. Paketli hazır gıdalar tüketmedim. İlaçları çok düzenli kullandım. O süreçte sadece fındığıma baba tutunmasını fısıldadım, dua ettim, kitap okudum, belirti aramadım kendinde çünkü herkesin bünyesi farklı. Transferden sonraki yedinci günde dayanamayıp test yaptım hayalet çizgi çıkınca 8. Gün kan verdim 42 çıktı. 10. Gün 125 çıktı. Bugün 12. Gün 474 çıktı. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin.

Ya bende istanbulda yıl bu ay da olmazsa o doktora gitmek istiyorum özelden yazar mısın randevu mu alınıyor nasıl oluyor yardımcı olur musunuz
Merkezi arayarak randevu almanız gerekiyor evet

Back