• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Sonrası Sonuç Bekleyenler

Ne gibi belirtileriniz olmuştu. Kendimi çok duygusal hissediyorum. Sürekli ağlamaklıyım :KK17: :cry:

Son düzenleme:
doktorunuz kim benim 3bc ile olumlu sonuc aldim hic senin de kalitesi baya iyi
Doktorum cem çelik. Evet embriyonun baya iyi olduğunu söylemişti. İnşallah ben de olumlu sonuç alabilirim🙏🙏 hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağınıza alın inşaAllah

Nasil gecryosun cnm gunlerini
Kayınvalidemin yanına gidiyorum sabahları evde dayanamayıp iş yaparım diye korkuyorum. Orda da biraz sıkılıyorum sürekli kendimi dinliyorum. Biraz zor geçiyo açıkcası. Bi de adet günüm yaklaşıyo. İyice stres yapıyorum.

Kayınvalidemin yanına gidiyorum sabahları evde dayanamayıp iş yaparım diye korkuyorum. Orda da biraz sıkılıyorum sürekli kendimi dinliyorum. Biraz zor geçiyo açıkcası. Bi de adet günüm yaklaşıyo. İyice stres yapıyorum.
Sana mesaj attim bakarmisin canm

Ilkdenemenmi canm

Merhaba arkadaşlar. Transferim 6 temmuzda yapıldı. 18 temmuz test günüm ve 14 temmuz adet tarihim😥 baya korkuyorum. Bahçeci umut kliniğinde tedavi görüyorum. Bu ikinci denemem. İlki başka bir hastanede olmuştu. 5. Gün 4bb blast embriyo transfer edildi. Doktorum canavar gibi bi embriyo dedi. İnşallah gerçekten öyledir de bana tutunmuştur🙏🙏 nenimle aynı tarihte transferi olan var mı acaba neler yaşıyorsunuz. Ben baya günler geçmesin adet günüm gelmesin istiyorum. Belirtiler yaşayan var mı? İnşallah hepimiz pozitif haberlerle geliriz buralara bi gün🙏🙏🙏
8 temmuzda oldum transver 18 temmuz test gunum. Idrar testi yapmayi düsunuyormusun.

8 temmuzda oldum transver 18 temmuz test gunum. Idrar testi yapmayi düsunuyormusun.
Aslında çok ısrar ediyorlar yap diye ama pazar günü benim adet günüm. Eğer adet olmazsam pazartesi yapmayı düşünüyorum inşallah. Sen de daha yapmadın galiba. Herhangi bi belirti ya da vücudunda bi değişiklik var mı?

Aslında çok ısrar ediyorlar yap diye ama pazar günü benim adet günüm. Eğer adet olmazsam pazartesi yapmayı düşünüyorum inşallah. Sen de daha yapmadın galiba. Herhangi bi belirti ya da vücudunda bi değişiklik var mı?
Merhaba. Adet tarihiniz gelse bile ilaçlardan dolayı olmicaksınız stres yapmayın.ben transfer günü akşamı çayıra çay içmeye gitmiştim.ailemle vakit geçirdim. Belirtiler regl dönemiyle aynı. İlk denememde tüm gün forumu okuyup makaleler takip etmiştim. Stres yüksekti. Sakin olun ve unutmaya çalışın derim

Kuzum zaten transfer için aldıklarında odadan ameliyathane girişinde biraz beklettiler oraya embriyolog geldi yumurtalarımdan 1 tane 4bc transfer edileceğini aynı kalite de 2 sinin dondurulacağını diğer 2 sinin de 6'ıncı güne gidileceğini söyledi. Doktorum geldi bu sırada beklerken nasılız iyiyiz değil mi bilmem iyi miyiz hocam dedim iyiyiz herşey harika çocuğunu alıp gidiceksin buradan dedi :) sonra transfer oldum odaya gelicem dedi odaya geldi elimi tuttu bi 5 dk hiç bırakmadı herşey çok iyi dedi motive etti baya 12 gün sonra test de görüşüp mutlu olacağız dedi gitti. 30 dk dinlendim çıktım eve geldim zaten :)
O doktor kim lütfen bana söyleyin nerde kimdir masaallah ne ıyi insanmış. Imrendimm onun bu kaflari seni hazırladı

Merhaba. Adet tarihiniz gelse bile ilaçlardan dolayı olmicaksınız stres yapmayın.ben transfer günü akşamı çayıra çay içmeye gitmiştim.ailemle vakit geçirdim. Belirtiler regl dönemiyle aynı. İlk denememde tüm gün forumu okuyup makaleler takip etmiştim. Stres yüksekti. Sakin olun ve unutmaya çalışın derim
Benim de eşim tenis hocası. Ve bana çok ısrar ediyo benimle gel kafan dağılsın diye. Ama ben korkuödan gidemiyordum. Bundan sonra onunla gitmeyi düşünüyorum. Evde durdukça kendimi dinliyorum bu bana hiç iyi gelmiyo.

Transfer sonrası 3'üncü gün hem zaman geçmiyor hem de zaman geçtikçe endişem artıyor garip hislerdeyim 🤦🏻‍♀️ Belirtim de yok zaten ne zor işler 🤦🏻‍♀️

Benim de eşim tenis hocası. Ve bana çok ısrar ediyo benimle gel kafan dağılsın diye. Ama ben korkuödan gidemiyordum. Bundan sonra onunla gitmeyi düşünüyorum. Evde durdukça kendimi dinliyorum bu bana hiç iyi gelmiyo.
Bence git canm otur orda gercekten zaman gecer korkma benm arkadasmin 3.de tuttu ve onda yer girgirladi dusun

Transfer sonrası 3'üncü gün hem zaman geçmiyor hem de zaman geçtikçe endişem artıyor garip hislerdeyim 🤦🏻‍♀️ Belirtim de yok zaten ne zor işler 🤦🏻‍♀️
Belirti arama canm bu isin belirtiyle hic alakasi yok benin gecenkinde hepsi vardi ama negatf oldu bu sfer sadace kasik batmasi var oda ilaclarda yukarida bahseettgm arkadasimin 3.de hic bi belirtisi olmadi tuttu.2.de de olmamisti tutmadi

Belirti arama canm bu isin belirtiyle hic alakasi yok benin gecenkinde hepsi vardi ama negatf oldu bu sfer sadace kasik batmasi var oda ilaclarda yukarida bahseettgm arkadasimin 3.de hic bi belirtisi olmadi tuttu.2.de de olmamisti tutmadi
Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama insan yine de merak ediyor tabii 🤦🏻‍♀️ Belirti olmayınca da acaba iyi mi kötü mü insan düşünmeden edemiyor tabii.. Allah hayırlı haberler nasip etsin bize 🤲🏻

Merhaba kızlar benimde üçüncü transferim perşembe günü yapıldı test tarihim 23 temmuz merakla bekliyorum artık inşallah tutar gerçekten çok yoruldum

Merhaba kızlar benimde üçüncü transferim perşembe günü yapıldı test tarihim 23 temmuz merakla bekliyorum artık inşallah tutar gerçekten çok yoruldum
Insan bazen yorulyor gercekten vazgececek gbi oluyor ama vazgecemiyor anne olmadan annelik hissiyatindan evladin dusuncesinden bile vazgecilmiyor canm..Allah yardimcimiz olsun guclu olun sevdgnz seyleri yapin

Back