- 30 Haziran 2024
- 33
- 12
- 3
- 31
Çok sevindim sanırım gebesiniz. Aret hocaya bende çok güveniyorum işinin ehli biri .Bende endometriozis vardı , buda tuplerimi tıkamış o yüzden olmuyordu polip ve yapışıklik çıktı ameliyat oldum sonrasinda transferim yapıldı
Ya ben dedim ki iyiki ona gitmişim şehir dışında yaşıyorum hem ona gidicem eğer sağlıklı ilerlerse hem kendi ilimde keşke uzak olmasa da hep oraya gidebilsemÇok sevindim sanırım gebesiniz. Aret hocaya bende çok güveniyorum işinin ehli biri .
Ben 4. Gün kanda beta hcg 12.56 gördümTüp bebek tedavisi gören annelerin ankete katılmasını rica ediyorum
merhaba. peki yaşınz kaç ? kaçıci gün embriyosu uygulandı? Dondurulmuş mu taze transfer mi?Transfer dahil 6. Günümde erken gebelik testi yapmıştım hemen kırmızı çizgi beliri vermisti. 2 gün sonra bidaha yaptım yine aynısı oldu. 10. Günde kan verdim 760 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan verdim 1760 kusurlerde çıktı. İkizlerim şuan 26 aylıklar Rabbim isteyen dileyen herkese versin inşallah
Tebrik ederim darisi basima ben de cumartesi kan verecegim 11. GundeKızlar bugün kan verdim 12.gun sonuç 245 çıktı
Hayırlısını olsun canım sağlıklı artışlar dilerim kucağına almayı nasip etsin RabbimKızlar bugün kan verdim 12.gun sonuç 245 çıktı
İnşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinHayırlısını olsun canım sağlıklı artışlar dilerim kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Merhaba sonraki testlerde artışınız nasıl oldu acaba ve kaçıncı günlerde yaptınız ?Ben 4. Gün kanda beta hcg 12.56 gördüm
İnsallah güzel haberlerinizi bekliyorumTebrik ederim darisi basima ben de cumartesi kan verecegim 11. Gunde
31 yaşındaydım dondurulmuş embriyo 5 gun 4aa kalitede 2 tane konulmuştu 2 si de tuttu çok şükürmerhaba. peki yaşınz kaç ? kaçıci gün embriyosu uygulandı? Dondurulmuş mu taze transfer mi?
belirtileriniz oldu mu öğrenene kadar? cevaplayabilirseniz memnun olurum.
Belirtilerim ise sadece sol bacağım ağrıyordu bildiğiniz çekiliyor gibi oluyordu birde ara ara hafif adet sancısı fakat bu adet sancısı pozitif olduğumu öğrendikten sonra başladımerhaba. peki yaşınz kaç ? kaçıci gün embriyosu uygulandı? Dondurulmuş mu taze transfer mi?
belirtileriniz oldu mu öğrenene kadar? cevaplayabilirseniz memnun olurum.
Ben de benzer bir durumdayımMerhabalar ben 25 aralik tarihinde transferimi oldum ayin 2sinde yani dun erken gebelik testi yaptim negatifti cift cizgi cikmadi cok uzgunum. Kan verme tatihim 6/01 degisirmi sonuc bana dua edin
Burada 11 gün pozitif gören arkadaşlar var moral bozmayın. Birde idrar testleri çok güvenilir değil her zaman doğru sonuç olmuyor. İş arkadaşım hep negatif çıktı idrarda kanda pozitifti o yüzden en doğru sonuç kan testiMerhabalar ben 25 aralik tarihinde transferimi oldum ayin 2sinde yani dun erken gebelik testi yaptim negatifti cift cizgi cikmadi cok uzgunum. Kan verme tatihim 6/01 degisirmi sonuc bana dua edin
Yaaa umarim dun cok agladim dua ettm insallah bir mucize olurBurada 11 gün pozitif gören arkadaşlar var moral bozmayın. Birde idrar testleri çok güvenilir değil her zaman doğru sonuç olmuyor. İş arkadaşım hep negatif çıktı idrarda kanda pozitifti o yüzden en doğru sonuç kan testi
Allah guzel haberler almanizi nasip etsin dualarim siiznle isteyen herkese nasip olsunBende bugün transfer oldum 15 Ocak kan testi verme günüm inşallah güzel sonuçlar alırız bu yolda hepimize dün dua ettim
Moral bozmayin beta degeri once kana sonra idrara geçiyor dualarım sizinleYaaa umarim dun cok agladim dua ettm insallah bir mucize olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?