Canım doktor bilgi vermedi mi sanaHanımlar şu an şoktayım. İki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve ben 5. Günden beri yaptığım her idrar testinde kasette dahil çift çizgi gördüm daha dün 3 tane idrarda baktım pozitif. Bugün 10. Gün kan verdim ve sonuç negatif bu nasıl olur
Merhaba maşallah 5,5 yıl öncemi dondurduğunuz embryo transferi oldunuz canm paylaşmak istersenizz tüp bebek sebebiniz neydiMerhaba arkadaşlar benim bu üçüncü transferim. İlkinden bir kızım var 5,5 yaşında. Dondurulmuşlardan transfer oldum Eylül ayında 5aa kalitede çift embriyo ama tutmadı. Kızım da 5aa tek embriyo ilk denemede tutmuştu. 14 aralıkta yine transfer oldum son 2 embriyom da koyuldu. 19u sabahı erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı yani 5.gün çubuk testte çıktı. 20-22-24 aralıkta kan verdim katlanarak yükseldi. Kanda 6.günde çıkmıştı yani 70küsürlerde beta hcg. İlk pozitifimde de 7.gün kanda öğrenmiştim. 10.güne kadar beklemeyin direkt kan verin belli oluyor zaten. Eylül transferimde de 7.gün kan tahlili vermiştim negatifti. Bu transferimde embriyo kaliteleri düşük ama tuttu. Yani olacağı varsa sizinle kalır arkadaşlar kaliteye takılmayın. Pazartesi doktora gideceğim kese için bakalım. Bu arada betayı pozitif gösterecek ilaç vs kullanmıyorum ben onu da yazayım yani çatlatma iğnesi vs olmadım
Evet o tedavimden kalan embriyolarım. Şu an başka embriyom kalmadı. Erkek sebepli bizde oligospermiMerhaba maşallah 5,5 yıl öncemi dondurduğunuz embryo transferi oldunuz canm paylaşmak istersenizz tüp bebek sebebiniz neydi
5. Gün embriyosuydu transferin 5.günü sabah idrarda silik çizgi cıktı 6.gün kanda 50 cıktı.
Merhaba hanimlar catlatma ignesi vurulmus muydunuz acabatransfer hariç 4. gün erken gebelik testi ile cok silik bir şekilde oğrendim. 5. gün sabah erken ilk idrarla daha belirgindi. 7. gün kan verdim betahcg 110 cıktı. 5.gün embriyosu
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah her zaman dua ediyorum
Selamlar eltimin 7 yıl dondurulmuş çift embriyo transferi ile ikizleri oldu onlarında erkek faktörü idi başkasına sormuşsunuz yazmadan gevçemedimMerhaba maşallah 5,5 yıl öncemi dondurduğunuz embryo transferi oldunuz canm paylaşmak istersenizz tüp bebek sebebiniz neydi
Maşallah Allah ol derse olur dedikleri bu olsa gerekSelamlar eltimin 7 yıl dondurulmuş çift embriyo transferi ile ikizleri oldu onlarında erkek faktörü idi başkasına sormuşsunuz yazmadan gevçemedim
Merhaba benim 2. Reglim gecikmisti yaklaşık 10 gün kadar, buradan da okudum başkalarından da duydum genellikle gecikiyormus hatta bazılarına adet sokturucu ilaç veriyorlarmis. 10 günden daha da geç olanlar var yani.Merhabalar konu basligiyla alakasi yok soracagimin ozur diliyorum o yuzdenopu sonrasi ikinci regliniz normal duzeninizde mi geldi, yoksa gecikti mi veya erken mi oldu? Tekrar yumurta toplama icin adetimi bekliyorum ignelere baslamak adina,fakat yeniyil dolayisiyla doktorum 2si itibariyle hasta kabul ediyor. Erken olursam ve bu donguyu kacirirsak diye endise ettim.
Evet vurulmuştum hatta dedim kesin ondan boyle silik cizgi var ama ondan degilmişMerhaba hanimlar catlatma ignesi vurulmus muydunuz acaba
Umarim benim de oyledir silikten de biraz koyu cikti benimkisiEvet vurulmuştum hatta dedim kesin ondan boyle silik cizgi var ama ondan degilmiş
Çok şükür ki diğeri şuan 3 yasindaAy o muhteşem anı hiç unutamam.transferden sonra adım adım tutunmayı hissettim. 5.gun dayanamayıp idrar testi çift çizgi çıktı hemde belirgin,ertesi gün yani 6.gun sabah 935 akşamında 1130 çıktı.ikizdiler biri gitti 7. Hafta durdu.yanliz şeyi anlamadım kizlar yoğun bir kanamam olmadı leke leke kürtaj olmadım ama iki keseyide görmüştük.nereye gitti acaba.doktorada o zaman sormadim
Kaybolon ikiz sendromu diye birşey var vücudumuz tarafından emilip yok oluyormuşAy o muhteşem anı hiç unutamam.transferden sonra adım adım tutunmayı hissettim. 5.gun dayanamayıp idrar testi çift çizgi çıktı hemde belirgin,ertesi gün yani 6.gun sabah 935 akşamında 1130 çıktı.ikizdiler biri gitti 7. Hafta durdu.yanliz şeyi anlamadım kizlar yoğun bir kanamam olmadı leke leke kürtaj olmadım ama iki keseyide görmüştük.nereye gitti acaba.doktorada o zaman sormadim
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için hep merak ettim ama hiç sormamistim.prk anlamadım internete kaybolan ikiz sendromu yazınca çıkar miKaybolon ikiz sendromu diye birşey var vücudumuz tarafından emilip yok oluyormuş
Cevabiniz icin cok tesekkur ediyorum icimi ferahlattiniz. İki gundur ara sira kasiklarima agri giriyor, regl geliyor diye paniklemistimMerhaba benim 2. Reglim gecikmisti yaklaşık 10 gün kadar, buradan da okudum başkalarından da duydum genellikle gecikiyormus hatta bazılarına adet sokturucu ilaç veriyorlarmis. 10 günden daha da geç olanlar var yani.
İnşallahUmarim benim de oyledir silikten de biraz koyu cikti benimkisi
Selamlar , ben de Aret hocada tedavi oluyorum . İğnelerimi oluyorum şu an muhtemelen 10 gün sonra yumurta toplama olur . Daha yolun başındayım. Sizde Aret hoca yazınca yazmak istedim çok sevindim sizin adınıza ve kendi adıma da ümitlendim. Yaşınız kaçtı ve olmama sebebi neydi acaba sizde ?8.gun erken gebelik kaset test yaptım ikinci çizgi çıktı Perşembe gününü bekliyorum kan için tam 12 gün olucak. 5.gun negatif çıkmıştı moralim bozulmuştu demekki çok erkenmis. Lütfen sizde benim hatama düşüp erken yapmayın o moral bozukluğu ile bütün gün ruh gibi gezdim
Bende endometriozis vardı , buda tuplerimi tıkamış o yüzden olmuyordu polip ve yapışıklik çıktı ameliyat oldum sonrasinda transferim yapıldıSelamlar , ben de Aret hocada tedavi oluyorum . İğnelerimi oluyorum şu an muhtemelen 10 gün sonra yumurta toplama olur . Daha yolun başındayım. Sizde Aret hoca yazınca yazmak istedim çok sevindim sizin adınıza ve kendi adıma da ümitlendim. Yaşınız kaçtı ve olmama sebebi neydi acaba sizde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?