- 14 Şubat 2009
- 575
- 53
- 45
merhaba arkadaşlar yazıları okurken uzunca bir offfffffffffffffffffffffffffffff çektim.kendi yaşadığımız depremler yetmiyoe gibi birde merkezler şoka uğratıyor.benim 3. denemem yapılacak 1 ve 2. hacetteapede yaptırdım tedavi ve ilaç raporlarıyla hiç ilgilenmedik hepsini bölüm sekreterliği yaptı.fatura makbuz herşey belgesiyle verildi galiba üniversite has. olduğu için durum böyle ve inanın bana kendimi evimde gibi hissettiren bir ekip var.tabii her yerde olduğu gibi hocaları sadece trasfer esnasında görüyosunuz ama ekipteki diğer herkes özelliklede hemşireler sizin için en iyi olanı bulmaya çalışıyorlar.3. denemeyide orda yapıcam en azından para için kullanmadıklarını düşünüyorum.tek dezavantajı mesai saatleri var.ben 1 denememde akşam saaatlerinde kanamam oldu ekibe ulaşamadım.sabaha kadar beklemek çokkkkkkkkkkkkk ama çok zordu.ama diğer yandan düşükle sonuçlandığında tüm ekip bizimle üzüldü bizimle ağladı.bizler zaten çok kırılganız lütfen bunu bilen merkezlere gidelim.Allah kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi