Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Transfer günü sayılmıyor canım o günden sonra ilk gün diye say ve bekle yapma bence21 aralık cumartesi transfer oldum , transfer günüde sayılıyormus sanırım yarın 5.gün olacak test yapmak istiyorum çok kararsızım. 5.gün embryosu
Daha 3 gün olmuş hiç ellemeyin test falan kendinizi boşunuza yıpratmayın21 aralık cumartesi transfer oldum , transfer günüde sayılıyormus sanırım yarın 5.gün olacak test yapmak istiyorum çok kararsızım. 5.gün embryosu
Hem beklemek istiyorum hem istemiyorum çok garip duygular gerçektenTransfer günü sayılmıyor canım o günden sonra ilk gün diye say ve bekle yapma bence
Yapsanda çıkmaz ki mümkün değil yani beklemek en mantıklısı bence 7.sabahtan önce yapmamanı tavsiye ederimHem beklemek istiyorum hem istemiyorum çok garip duygular gerçekten
Benimde 4. Gün test yaptım negatif çıktıBenim henüz 4.gün, test yapmadım
Yaşnz kaçMerhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi doğurganlığım var fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.
31 yaşındayımYaşnz kaç
Bnde 31 bence doğal deneyin doğl hamile kalıyorsunuz nasılsa31 yaşındayım
Evet ama devamında problem oluyor yani ilerlemiyor. Bir daha aynı şey olursa kesin tüp bebek olcak Sizin var mı çocuğunuzBnde 31 bence doğal deneyin doğl hamile kalıyorsunuz nasılsa
10.gün yaptım pozitifti ama dış gebelik oldu benim.Benimde 4. Gün test yaptım negatif çıktı