Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 51 12,9%
  • 6. Gün

OY: 52 13,2%
  • 7. Gün

OY: 73 18,5%
  • 8. Gün

OY: 34 8,6%
  • 9. Gün

OY: 43 10,9%
  • 10. Gün

OY: 68 17,3%
  • 11. Gün

OY: 27 6,9%
  • 12. Gün

OY: 28 7,1%
  • 13. Gün

OY: 7 1,8%
  • 14. Gün

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    394
merhaba arkadaşlar benim gonal f 900 ihtiyacım var raporum yok malesef yardımcı olmak isteyen olurmu elinde kalan kullanmayan ihtiyacı kalmayan Bursa’da yaşıyorum çevre illerden otobüsün buzluk kısmında gönderimle alabilirim 🙏🌸

21 aralık cumartesi transfer oldum , transfer günüde sayılıyormus sanırım yarın 5.gün olacak test yapmak istiyorum çok kararsızım. 5.gün embryosu

21 aralık cumartesi transfer oldum , transfer günüde sayılıyormus sanırım yarın 5.gün olacak test yapmak istiyorum çok kararsızım. 5.gün embryosu
Transfer günü sayılmıyor canım o günden sonra ilk gün diye say ve bekle yapma bence

Merhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi doğurganlığım var fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.

Merhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi doğurganlığım var fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.
Yaşnz kaç

Arkadaşlr birşey sormak istiyorum trasfer olan arkadaşlar siz transfer öncedi gen testlerinizi nk kır panel analizi veya diğer gen testlerini yaptırmışmıydınız ? Hsg istemişmiydi doktorunuz yaptırmışmıydınızz ?

X