Transfer günü sayılmıyor canım o günden sonra ilk gün diye say ve bekle yapma bence21 aralık cumartesi transfer oldum , transfer günüde sayılıyormus sanırım yarın 5.gün olacak test yapmak istiyorum çok kararsızım. 5.gün embryosu
Daha 3 gün olmuş hiç ellemeyin test falan kendinizi boşunuza yıpratmayın21 aralık cumartesi transfer oldum , transfer günüde sayılıyormus sanırım yarın 5.gün olacak test yapmak istiyorum çok kararsızım. 5.gün embryosu
Hem beklemek istiyorum hem istemiyorum çok garip duygular gerçektenTransfer günü sayılmıyor canım o günden sonra ilk gün diye say ve bekle yapma bence
Yapsanda çıkmaz ki mümkün değil yani beklemek en mantıklısı bence 7.sabahtan önce yapmamanı tavsiye ederimHem beklemek istiyorum hem istemiyorum çok garip duygular gerçekten
Benimde 4. Gün test yaptım negatif çıktıBenim henüz 4.gün, test yapmadım
Yaşnz kaçMerhabalar konuyla şöyle ilgili olan bişi sormak istiyorum benim 2 gebelik kaybım var biri kromozom bozukluğu 12 haftada sonraki de kalp durması sonucu , doktorum bana tüp bebek yapmamı önerdi doğurganlığım var fakat pıhtılaşma da çıktı son kayıptan sonra test yaptık genetik vs sorun çıkmadı , kafam çok karışık doktor bir kere daha deneyebilirsin tekrar sorun olursa kesin tüp bebek dedi
yada şubat ayında tüp bebek ile genleri eleyip transfer yaparız dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Tüp bebek süreci nasıl zor mu siz olsanız ne yapardınız.
31 yaşındayımYaşnz kaç
Bnde 31 bence doğal deneyin doğl hamile kalıyorsunuz nasılsa31 yaşındayım
Evet ama devamında problem oluyorBnde 31 bence doğal deneyin doğl hamile kalıyorsunuz nasılsa
10.gün yaptım pozitifti ama dış gebelik oldu benim.Benimde 4. Gün test yaptım negatif çıktı
Hsg daha tüp bebek tedavisine başlamadan istemişti benden, ama gen testi vs istemediler. Sadece transfer öncesi histereskopi yapıldı sanirim rahim içerisine çizim atıyormuş, embriyo tutunma ihtimalini yükseltmek içinArkadaşlr birşey sormak istiyorum trasfer olan arkadaşlar siz transfer öncedi gen testlerinizi nk kır panel analizi veya diğer gen testlerini yaptırmışmıydınız ? Hsg istemişmiydi doktorunuz yaptırmışmıydınızz ?
Anladım canm geçmiş olsunHsg daha tüp bebek tedavisine başlamadan istemişti benden, ama gen testi vs istemediler. Sadece transfer öncesi histereskopi yapıldı sanirim rahim içerisine çizim atıyormuş, embriyo tutunma ihtimalini yükseltmek için
Kan pıhtılaşmasına baktırdnz mı bendede yok 2. Transferi oldum en iyi kalte embriyo ile bugn 8. Gün dün test tertemizdi muhtemelen yine tutmadı benm ilki tuttu düştü 8 haftada kan pıhtılaşması yatkınlık varmış iğneler oldm hergün bu TransferdeEvet ama devamında problem oluyoryani ilerlemiyor. Bir daha aynı şey olursa kesin tüp bebek olcak Sizin var mı çocuğunuz
Evet baktırdım kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor. Dedi dr sizde tüp bebekte kan sulandırıcı direk olarak başlanıyor diye biliyorum üzücü olmuş bu durum … belli olmaz dilerim gebelik vardırKan pıhtılaşmasına baktırdnz mı bendede yok 2. Transferi oldum en iyi kalte embriyo ile bugn 8. Gün dün test tertemizdi muhtemelen yine tutmadı benm ilki tuttu düştü 8 haftada kan pıhtılaşması yatkınlık varmış iğneler oldm hergün bu Transferde
Bence 1 yıl daha doğal deneyin valla 2 tüp yaptm özelde çünkü hiç doğal kalamadm 7 yılda sizn şansnz doğal kalabilmeniz tüp bebek süreci insanın psikolojisini çok etkiliyor bana pek iyi geldiği söylenemez hep stres halindeyimEvet baktırdım kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor. Dedi dr sizde tüp bebekte kan sulandırıcı direk olarak başlanıyor diye biliyorum üzücü olmuş bu durum … belli olmaz dilerim gebelik vardır