Transfer sonrası kaçıncı gün gebeliği pozitifi gördünüz?

Transferin kaçıncı günü Pozitif sonuç aldınız 🩷🧡(transfer günü dahil)

• 5. Gün

OY: 50 12,8%
  • 6. Gün

OY: 52 13,3%
  • 7. Gün

OY: 72 18,5%
  • 8. Gün

OY: 34 8,7%
  • 9. Gün

OY: 42 10,8%
  • 10. Gün

OY: 68 17,4%
  • 11. Gün

OY: 26 6,7%
  • 12. Gün

OY: 28 7,2%
  • 13. Gün

OY: 7 1,8%
  • 14. Gün

OY: 11 2,8%

• Ankete Katılan
    390
Selam kızlar yaş 32 amh 0.78 14 aralık ta transfer gerçekleşti 5. Gün embriyosu 1 adet iyi kalite 1 adet orta kalite normalde tek transfer hakkın var dendi ikisi de transfer edildi. Hâlâ test yapmadım beklemedeyim transfer dahil 6. Günüm
Merhaba canım. Canın sıkılacaksa hic test yapma derim. Ben 5. Gün yapmaya başladım 5e kadar zaman güzel geçiyordu 5. Günden sonra negatif gördüm diye sanki zaman durdu 😅

Valla bende çıkmadı çiçeğim hatta bugün 9. Gün yine çıkmadı ama ben inanıyorum pazartesi günü çıkacak kanda moralin bozulacaksa yapma
Eşim istedi bu sefer ben tuttum kendimi de 😅🙈öldürdü beni moralin bozulmaz diyor bir de 9.gün doktorum kan istedi zaten en erken benim doktor istediği gördüğüm kadarıyla

Dualarım sizlerle tüm kalbimle bugün cuma inşallah Allahım nasip edecek🤲 fazla ayakta kalmamaya çalış
Ay Allah razı olsun Ben de size dua edeyim Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah😇 iki gündür üst üste misafir ağırlıyorum ya Biraz yoruldum aslında

Ay Allah razı olsun Ben de size dua edeyim Rabbim isteyen herkesin dualarını kabul etsin inşallah😇 iki gündür üst üste misafir ağırlıyorum ya Biraz yoruldum aslında
Mesajlarınızı gördüm elim değmedi bi yazamadım çok yorulmamaya dikkat edin misafirleri geçiştirin gelmesinler 🙈😅 bu arada days doctor varmış sizin markadan yokmuş doğru çıkarır mı bilmiyorum bir de üç tane almış eşim 😂🙈

Mesajlarınızı gördüm elim değmedi bi yazamadım çok yorulmamaya dikkat edin misafirleri geçiştirin gelmesinler 🙈😅 bu arada days doctor varmış sizin markadan yokmuş doğru çıkarır mı bilmiyorum bir de üç tane almış eşim 😂🙈
Benim aldığım çok güvenilir ben trendyoldan toplu aldık kuruma bile çıkarmıyor insafsız 😅

Benim aldığım çok güvenilir ben trendyoldan toplu aldık kuruma bile çıkarmıyor insafsız 😅
Akşam akşam innovita çubuk test vardı onu yaptım 😂😂 onu ben de trendyoldan almıştım hayalet bi çizgi çıktı ama nedir ne değildir anlamadım yarın şu aldığını yapacağım ama yorumları çok iyi değil ona da güvenemez artık 😅🤭

Akşam akşam innovita çubuk test vardı onu yaptım 😂😂 onu ben de trendyoldan almıştım hayalet bi çizgi çıktı ama nedir ne değildir anlamadım yarın şu aldığını yapacağım ama yorumları çok iyi değil ona da güvenemez artık 😅🤭
Ya Belki de vardır canım görseyini alsana

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    48,4 KB · Görüntüleme: 23
X