- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 18
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
-
Merhaba sağlıkla tutunsun inşallahKızlar selammilk tüp bebek deneyimim bugün transferimin 3. Günü. Dün kasık ağrılarım daha çoktu bugün az var bel ağrısı daha çok tabi ilaçların etkisi de var. 5. Gün embriyosu 5aa kalitede embriyom transfer edildi. Kaçıncı gün idrar testi yaptınız, herkeste belirti oluyor mu? Kaçıncı gün hissedilmeli belirtiler
İnşallah canım amiiinnMerhaba sağlıkla tutunsun inşallah
Benim 7. Gün sadece sol bacağımda sızlama olmustu başka hiç belirtim yoktu
İyi akşamlar 2020 yılında ilk tüp bebek transferinde 5.gün 5aa kalitede transfer sonrası 5.gün idrar testinde çıkmıştı şimdi dün tekrar kalan dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti çok sabırsızımKızlar selammilk tüp bebek deneyimim bugün transferimin 3. Günü. Dün kasık ağrılarım daha çoktu bugün az var bel ağrısı daha çok tabi ilaçların etkisi de var. 5. Gün embriyosu 5aa kalitede embriyom transfer edildi. Kaçıncı gün idrar testi yaptınız, herkeste belirti oluyor mu? Kaçıncı gün hissedilmeli belirtiler
İyi akşamlar inşallah ikimizin de pozitif olurİyi akşamlar 2020 yılında ilk tüp bebek transferinde 5.gün 5aa kalitede transfer sonrası 5.gün idrar testinde çıkmıştı şimdi dün tekrar kalan dondurulmuş embriyo transferim gerçekleşti çok sabırsızım
İyi akşamlar inşallah ikimizin
Amin inşallahİyi akşamlar inşallah ikimizin de pozitif olur
Ben de internetten test aldım ama ptt kargoya verilmiş 1 haftaya anca gelirAmin inşallahben beşinci gün idrar testi yapacağım
Daha önce kaset teste çıkmıştı hemenBen de internetten test aldım ama ptt kargoya verilmiş 1 haftaya anca geliryoksa dayanamayıp yapardım transfer dahil 3. Günüm bugün. Normal kaset testte çıkar mı acaba
Sizin mesajı görünce benimde aklıma hamilelik geldimesajlari gorunce bekledigim gunler geldi aklima..rabbim cift cizgileri gormeyi nasip etsin..5 aylik hamileyim.rabbim hepinize o oldu sevincini yasatsin
7. Gün daha garanti oluyor bence transfer günü hariç 7. Gün yapınBen de internetten test aldım ama ptt kargoya verilmiş 1 haftaya anca geliryoksa dayanamayıp yapardım transfer dahil 3. Günüm bugün. Normal kaset testte çıkar mı acaba
Kargonuz geldi mi? Bende heyecanla güzel haber bekliyorum sizdenBen de internetten test aldım ama ptt kargoya verilmiş 1 haftaya anca geliryoksa dayanamayıp yapardım transfer dahil 3. Günüm bugün. Normal kaset testte çıkar mı acaba
Hayır canım gelmedi henüz pazartesi gelir diye düşünüyorumKargonuz geldi mi? Bende heyecanla güzel haber bekliyorum sizden
AMİN çok teşekkür ederim inşallah rabbim kabul etsinmesajlari gorunce bekledigim gunler geldi aklima..rabbim cift cizgileri gormeyi nasip etsin..5 aylik hamileyim.rabbim hepinize o oldu sevincini yasatsin
Amiiiin amiinHayır canım gelmedi henüz pazartesi gelir diye düşünüyorumben de kendimden çok güzel haber bekliyorum inşallah güzel haber vermeyi nasip eder rabbim
Amiiiin amiinayy iki kere söyleyince şu nette dolaşan enteresan kızın sesi geliyor kulağıma
Merhaba test yaptım 7. Günde hayalet çizgi çıktı yakınlaştırıp bakınca daha netKargonuz geldi mi? Bende heyecanla güzel haber bekliyorum sizden
Ben 5.gün yaptım siz yapmayın tabii doktorunuz ne dediyse onu yapın, ben hiç belirti hissetmedim, inşallah sonuç istediğiniz gibi olurKızlar selammilk tüp bebek deneyimim bugün transferimin 3. Günü. Dün kasık ağrılarım daha çoktu bugün az var bel ağrısı daha çok tabi ilaçların etkisi de var. 5. Gün embriyosu 5aa kalitede embriyom transfer edildi. Kaçıncı gün idrar testi yaptınız, herkeste belirti oluyor mu? Kaçıncı gün hissedilmeli belirtiler
Teşekkür ederim amin inşallahBen 5.gün yaptım siz yapmayın tabii doktorunuz ne dediyse onu yapın, ben hiç belirti hissetmedim, inşallah sonuç istediğiniz gibi olur
Çizgi var yok arası sankiMerhaba test yaptım 7. Günde hayalet çizgi çıktı yakınlaştırıp bakınca daha net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?