- 11 Kasım 2015
- 59
- 46
- 88
- 34
- Konu Sahibi Umudunyolu24
-
Prodoctor markayı ilk kez duydum güvenilir mi acaba bi araştırın isterseniz.Pazartesi günü transfer günü dahil 7. Günümdü predictor early erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıkmıştı ama bugün farklı marka prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı anlayamadım ya
Burada da var mı acaba yoksa umutlanmak istiyorum görmek istiyorum ondan mı böyle görüyorum acabaTeşekkür ederim amin inşallahdün 7. Günümdü yaptım hayalet çizgi çıktı yakınlaştırınca daha net
Daha adet günüme 6 gün var ama 2 düşük sonunda öğrenmek için sanırım biraz aceleci davranıyorum görmek istediğim gibi mi görüyorum sizcePazartesi günü transfer günü dahil 7. Günümdü predictor early erken gebelik testi yaptım hayalet çizgi çıkmıştı ama bugün farklı marka prodoctor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı anlayamadım ya
Daha 6 gün var fakat umutlanmakta istemiyorum görmek istediğim gibi mi görüyorum acabaMerhaba test yaptım 7. Günde hayalet çizgi çıktı yakınlaştırıp bakınca daha net
Yok canım negatif görüyorum ben ama sen çıplak gözle hayalet çizgi görüyorsan yine de bekle umutsuz olmayalım zaten çok erken biliyorum anlıyorum insan dayanamıyor ama gerçekten erken yapıyoruz Allah nasip eder inşallahDaha adet günüme 6 gün var ama 2 düşük sonunda öğrenmek için sanırım biraz aceleci davranıyorum görmek istediğim gibi mi görüyorum sizce
Hamilesiniz benceKızlar 3 Ocak transferim olmuştu tek embriyo 5.gün aa kalitede az önce testim böyle çıktı yarın anasaglığa kan vericem 13 ü de bahçeci de vermem gerekli zaten varsa düzenli artışta olur inşallah
Az önce kanamam oldu canım kan verdim doktorum sonucu haber ver dedi coraspini kullanma dediHamilesiniz bence
İnşallah iyi sonuçlar gelirAz önce kanamam oldu canım kan verdim doktorum sonucu haber ver dedi coraspini kullanma dedi
Kan sonucum 37 geldi yerleşme kanaması olabilceğinden bahsetti cumartesi tekrarlayalım hayırlı olsun dediİnşallah iyi sonuçlar gelir
Gözün Aydın canımKan sonucum 37 geldi yerleşme kanaması olabilceğinden bahsetti cumartesi tekrarlayalım hayırlı olsun dedi
İnşallah rabbim gönlümüzü güldürür zor emekli süreçlerden geçiyoruz emeğimizin karşılığını versin rabbimGözün Aydın canım
Benim bugün 8.günün test yapmaya çekiniyorum hiç bir belirti hissetmiyorum çünküÇizgi var yok arası sanki
Merhaba durumunuz nedirBenim 4. Gün bugün 2 negatif tüp bebek sonrası çift embriyo koyuldu ama hiç belirtim yok korkuyorummdua edin olur muuu
Benimde 4. Gün kasıklarımda ağrı kramp var sürekliBenim de bugün 3.günüm heyecanla bekliyorum
Benimde şimdi adet sancısı gbi sancılar başladı korkmaya başladım normalmi Dr kiBenimde 4. Gün kasıklarımda ağrı kramp var sürekli
Ben sordum normal dedi bugün lekelenme oldun biraz bende daha çok solmtarafımda ağrıBenimde şimdi adet sancısı gbi sancılar başladı korkmaya başladım normalmi Dr ki
İyi sevindim canım.. Çok sağolBen sordum normal dedi bugün lekelenme oldun biraz bende daha çok solmtarafımda ağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?