Transfer sonrası erken kan testi verenler

yellowing

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
21
6
Arkadaşlar transfer günümüzde sayarsak transferin 6. Günü beta hgc 2 çıktı böyle olup değeri artan var mı ? Çünkü 6. Güne kadar idrar testim pozitifti çatlatma iğnesinin etkisinden dolayı 6. Gün idrar testim negatif çıkınca beta hcg verdim 2 çıktı çatlatma iğnesinin etkisi midir acaba yükselir mi ?
( bir de testi erken yapmışsın gibi şeyler yazmayın lütfen)

Son düzenleme:
Transfer gününü saymadan en erken 8nci gün kan vermiştim 18 çıktı. O güne kadar hergun idrar testi yaptım 6-7-8 de çok çok silik çıktı varla yok arası. Bu arada benim dondurulmuş embriyo transferiydi.

Transfer gününü saymadan en erken 8nci gün kan vermiştim 18 çıktı. O güne kadar hergun idrar testi yaptım 6-7-8 de çok çok silik çıktı varla yok arası. Bu arada benim dondurulmuş embriyo transferiydi.
Merhaba ne güzel bugün ben transfer gününü saymazsam 7. Günüm idrar testim negatif akşam kan testi vericem muhtemelen negatif benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu

Merhaba ne güzel bugün ben transfer gününü saymazsam 7. Günüm idrar testim negatif akşam kan testi vericem muhtemelen negatif benim de dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu
Allah gönlünüze göre versin emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin

merhaba sonucunuz pozitif mi idrar testi fotonuz var mı
Merhaba pozitif hatta doğdu şuan kucağımda.
Ayın 13ude transfer olmuştum 17sinde test yapmaya başladım

Eklentiler

• Screenshot_20230124_115638_Chrome.jpg
    Screenshot_20230124_115638_Chrome.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 878
Cok uzuluyorum suan testim negatife dogru donuyor sabah predictor markayla yaptim pozititfti. Sobra kahverengi leke geldi. Awox marka testle baktim belli belirsiz cizgi var ya kimyasal yada dis gebelik cok uzgunum

benimde 28 çıktı 9. günüm bugün doktor ortada dedi sizin gebeliğiniz devam ettimi

Artış çok iyi maşallahh gozun aydın sağlıkla taşıyıp sağlıkla kucağınıza alın 🙏

X