Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Doğru demişler ayrıca aynı gun içinde test yapmanın anlamı yokki canım pazartesi yaptır eöinim yükselecek çünkü yükseliyo tmm rahatla biraz lütfen
Rahatladım canım azıcık da alışveriş yaptım kendimi mutlu ettim test sonucumu beklerken,tabi eşimin bu yaptıklarımdan haberi yok :)

dünkü testle bugünkü testi farklı hastanelerde yaptırmıştım,o yüzden bugün ikinci kez yaptırdım testi dünkü hastaneye gidip

dünkü testle bugünkü testi farklı hastanelerde yaptırmıştım,o yüzden bugün ikinci kez yaptırdım testi dünkü hastaneye gidip
Hmm anladım ben hep aynı yerde yaptırdım benimkide baya ni yüksek 12.gun 1542 üçüzmü dördüzmü nedir ikiz olanların bile değeri daha dusuk :)

ben hep ikiz hayali kurdum,iki embriyo transfer edildi,Rabbim'e dua ederken hep evlatlarımı benden ayırma diyorum,tek olduğu aklıma bile gelmiyor yine de Rabbim herşeyin iyisini bilir,hakkımızda neyi hayırlı gördüyse o olsun,senin embriyon 4tü değil mi canım?

Yok canım 2 embiryo transfer edildi

Kolay degil gercekten,herkesinki gibi yuksek bi deger degil ama artis duzenliyse sorun yok inan,her bunye ayni degil,kimseyle kiyaslama kendini ve guzel beslenip dinlen yeter bence...

Kolay degil gercekten,herkesinki gibi yuksek bi deger degil ama artis duzenliyse sorun yok inan,her bunye ayni degil,kimseyle kiyaslama kendini ve guzel beslenip dinlen yeter bence...
Teşekkür ederim Holyshine yarın yine test yapılacak değerin düşmesinden korkuyorum ama bir yandan da kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü problemli gebeliklerde embriyoyu vücut kabul etmiyormuş.Bizim sorunumuz azospermi eşimden cerrahi yöntemle toplandı bu bebek tutunmazsa tekrar deneme şansımız olur mu onu da bilmiyorum,bakalım sonuç ne olacak

Tek yumurta ile bile baslayip hamile kalanlar taniyorum.azlik degil kalite onemli sperm ve yumurta da.moralini hic bozma.olacagin onune gecilmez ama senin moralin dusuk olursa olacagi varsa da olmaz.hepimiz zor sureclerden geciyoruz,dua et rahatla,kitap oku,film izle,seni ne rahatlatiyosa...Allahim hepimize sabir versin ve sonunda sabrimizin dunyalar tatlisi sonuclarini insallah...

Bu ilk denememiz ve ne bileyim yumurta kalitem çok iyiydi,eşimde sperm bulundu,rahim kalınlığı,hormon değerleri,embriyolar,herşey birinci kalite...Umarım sonuç da iyi olur.Yarın işbaşındayım bir de,hem yorulmayın diyorum hem de zaman kolay geçer diyorum.Allah sabır versin hepimize ve yardımcımız olsun,ilgin ve desteğin için teşekkür ederim

Canım rahatla artık hamile olduğunu unutma lütfen inşallah iyi olacak ama kalbini ferah tut işin yorucu değilse çalış kafan dağılır güzel haberini bekliyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…