Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Sonuc ne oldu guzelim? Degerler nasil?

Merhaba hanimlar,tum yazilanlari okuduktan sonra tedirgin de olsam icim rahatladigi icin ben de hikayemi paylasmak istedim.
7 yillik evlilik,ilac,igne tedavileri, 2 basarisiz tup bebek, 1 kimyasal gebelik sonrasi, dondurulmus 2 blast transferi yapildi 26 mayista.12. Gun 54, 14. Gun 90 sonuc baya moralimi bozdu,yarin da tekrarlicam testi bakalim.pozitif sonuca sevinememek kahrediyor bunca yil sonra...doktorum sonuc istedigimiz gibi olmasa da cok da kotu degil diyo.daha onceki kimyasal gebelikte,94,102,40 seklinde sonlanmisti.bu forumdaki dusuk baslangiclar biraz moral verse de cok korkuyorum,ikizi gectim,bi tane saglikli bebek icin yalvarir haldeyim.Allahim hepinize burda guzel haberler paylasmak nasib etsin,insallah ben de yarin guzel haber veririm.

Insallah bebeklerin seninledir Rabbim emeklerimizin karsiligini verir

inşallah güzel haberlerini alırız rabbim gonlunuzdekinikucağına versin canım

Arkadaslar dun kontrle Dr a gttgmde Dr un kapısında düşük. Yaptım niye böyle oldu aglamaktan helak oldum hcbsym yoktu kafayı yicem allahim
Cok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda sana tekrar yaşatsın bu duyguyu sağlıkla. Ama gezmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum, ben transferimin ertesi günü avmlerde gezdim saatlerce. 2 gün sonrada işe başladım. Yiyecek ekmeği yokmuş bebeğinin. İnşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bizlere

Doktorlar herşeyi yaptıktan sonra gerisi Allaha kalıyor. Allah bu zorlu yolda bekleyen herkesi bebek sahibi yapsın,kimseyi üzmesin. İnşallah güzel haberler alırsın

bende bugün saat 4 te tekrar kan vereceğim dr umutlu değildi çok ama ben umudumu kaybetmemeye çalışıyorum hepimiz hayırlı sonuç alırız inşallah kızlar Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın

daha yarın gidecem canım doktora değerlerimin artmasını bekliyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde
Cok sukur bugunku yani 16. Gun degerim 220.doktorum 10 gun sonra keseyi gormek icin ultrasona girceksin dedi.İnsallah hersey yolunda gider.ben yine de haftasonu bi test daha yaptircam.Allahim her bekleyisi odullendirsin insallah.burda degerlerini paylasan herkese tesekkurler,bekleyisimi kolaylastirip umut verdiginiz icin...umarim hepimiz guzel haberlerimizi paylasiriz burda..

sonucumu aldım 8. gun 277.2
9. gun 410.1 yükselmiş elhamdülillah çok şükür rabbime artık cumartesi net sonuç alıcaz:) rabbim sizlerede güzel sonuçlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…