Sonuc ne oldu guzelim? Degerler nasil?herkese merhaba
11. gün 9.73
12. gün 11.74
14. gün( yani bugün) 21.81
bende sabırla bekliyorum yükselmesini benim okuduklarımın bi çoğu düşükle sonuçlanmış ama ümidimi kaybetmemeye çalışıyorum çünkü benim gibi olupda sağlıklı bebeklerine kavuşanlar da olmuş hatta değeri 9 la başlayıp ikiz bebek sahibi olanda var her şey Allah tan o yüzden ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor
Insallah bebeklerin seninledir Rabbim emeklerimizin karsiligini verirMerhaba hanimlar,tum yazilanlari okuduktan sonra tedirgin de olsam icim rahatladigi icin ben de hikayemi paylasmak istedim.
7 yillik evlilik,ilac,igne tedavileri, 2 basarisiz tup bebek, 1 kimyasal gebelik sonrasi, dondurulmus 2 blast transferi yapildi 26 mayista.12. Gun 54, 14. Gun 90 sonuc baya moralimi bozdu,yarin da tekrarlicam testi bakalim.pozitif sonuca sevinememek kahrediyor bunca yil sonra...doktorum sonuc istedigimiz gibi olmasa da cok da kotu degil diyo.daha onceki kimyasal gebelikte,94,102,40 seklinde sonlanmisti.bu forumdaki dusuk baslangiclar biraz moral verse de cok korkuyorum,ikizi gectim,bi tane saglikli bebek icin yalvarir haldeyim.Allahim hepinize burda guzel haberler paylasmak nasib etsin,insallah ben de yarin guzel haber veririm.
inşallah güzel haberlerini alırız rabbim gonlunuzdekinikucağına versin canımMerhaba hanimlar,tum yazilanlari okuduktan sonra tedirgin de olsam icim rahatladigi icin ben de hikayemi paylasmak istedim.
7 yillik evlilik,ilac,igne tedavileri, 2 basarisiz tup bebek, 1 kimyasal gebelik sonrasi, dondurulmus 2 blast transferi yapildi 26 mayista.12. Gun 54, 14. Gun 90 sonuc baya moralimi bozdu,yarin da tekrarlicam testi bakalim.pozitif sonuca sevinememek kahrediyor bunca yil sonra...doktorum sonuc istedigimiz gibi olmasa da cok da kotu degil diyo.daha onceki kimyasal gebelikte,94,102,40 seklinde sonlanmisti.bu forumdaki dusuk baslangiclar biraz moral verse de cok korkuyorum,ikizi gectim,bi tane saglikli bebek icin yalvarir haldeyim.Allahim hepinize burda guzel haberler paylasmak nasib etsin,insallah ben de yarin guzel haber veririm.
oo maşallah inşallah kucağınada alırsın yarınkaçıncı gunun oluyo9. Gün 101 yarin tekrar yapicam ikiye katlandimi DİE bakicaz
Bu gunler gecmek bilmiyo Allahim sabrimizi odullendirsin insallah...Insallah bebeklerin seninledir Rabbim emeklerimizin karsiligini verir
Cok üzüldüm canım Allah en kısa zamanda sana tekrar yaşatsın bu duyguyu sağlıkla. Ama gezmeyle alakalı olduğunu sanmıyorum, ben transferimin ertesi günü avmlerde gezdim saatlerce. 2 gün sonrada işe başladım. Yiyecek ekmeği yokmuş bebeğinin. İnşallah tez zamanda güzel haberler verirsin bizlereArkadaslar dun kontrle Dr a gttgmde Dr un kapısında düşük. Yaptım niye böyle oldu aglamaktan helak oldum hcbsym yoktu kafayı yicem allahim
Doktorlar herşeyi yaptıktan sonra gerisi Allaha kalıyor. Allah bu zorlu yolda bekleyen herkesi bebek sahibi yapsın,kimseyi üzmesin. İnşallah güzel haberler alırsınMerhaba hanimlar,tum yazilanlari okuduktan sonra tedirgin de olsam icim rahatladigi icin ben de hikayemi paylasmak istedim.
daha yarın gidecem canım doktora değerlerimin artmasını bekliyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizdeSonuc ne oldu guzelim? Degerler nasil?
Allah güzel hAberler almanı nasip etsin, hadi bakalım hayırlısı :)bende bugun kan verdim katlanıcakmı die. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Cok sukur bugunku yani 16. Gun degerim 220.doktorum 10 gun sonra keseyi gormek icin ultrasona girceksin dedi.İnsallah hersey yolunda gider.ben yine de haftasonu bi test daha yaptircam.Allahim her bekleyisi odullendirsin insallah.burda degerlerini paylasan herkese tesekkurler,bekleyisimi kolaylastirip umut verdiginiz icin...umarim hepimiz guzel haberlerimizi paylasiriz burda..daha yarın gidecem canım doktora değerlerimin artmasını bekliyorum :) inşallah güzel sonuçlar alırız ikimizde
senin kaçıncı gun canımbende bugun kan verdim katlanıcakmı die. dualarınızı eksik etmeyin lütfen
bende dun verdim bugun 9. gunum değerin kaçtı 9. gun9. günü vermiştim bugun 11, günüm senın canım