- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
Sizin belli değil heralde ikiz mi değil mi ayy benim de mi ikiz kiAyy maşallah benm 9. Gun 410
12. Gun 1542 çıktı pazartesi kese görmeye gidecez bakalım ne çıkacak
Nasıl geçiyor hamilelik ikiz gebelik zor mu?Maşallh cnnm.seninde buyuk ihtimal ikiz :) ben ilk gittiğimde tek kese göründü.1 hafta somra ikinci kese gorulmüştü.
Maşallah canım betahcg kaç olması lazım kese görünmesi içinMaşallh cnnm.seninde buyuk ihtimal ikiz :) ben ilk gittiğimde tek kese göründü.1 hafta somra ikinci kese gorulmüştü.
Yok canm pazartesi kese hörmeye gidecez inşallahSizin belli değil heralde ikiz mi değil mi ayy benim de mi ikiz ki
Cnm vajinal bakması için 2000 .karından 5000-6000 gibi olması lazım sanırımMaşallah canım betahcg kaç olması lazım kese görünmesi için
Bende mide bulanntısı kusma hiç olmadı.ama ikizlerde çok yoğu. Yasanabiliyormuş.o konuda sanslıyım.bnm kasık ağrım çok oldu .2-3 hafta surdu. Ama 2-3 gundur iyiyşm şükür,sanırım ağrılar da rahim büyüdüğü için oluyormuş.Nasıl geçiyor hamilelik ikiz gebelik zor mu?
Hmm hayırlısı bakalımCnm vajinal bakması için 2000 .karından 5000-6000 gibi olması lazım sanırım
Cok uzuldum guzelim...Saglikli degilmis o zaman diye dusun.Biz bilemiyoruz ama her iste bi hayir vardir.Allahim cok bekletmeden verir insallah ikinci denemende,bazen bu denemelerden sonra kendiliginden bile oluyo diyenler var...Allahim sabir versin...Ve hüsran arkadaşlar...58.51 bebeklerim gidiyor maalesef
Benimde 5. Gün kaliteli 2 embriyo transferinden sonra hcg önce 3 kat arttı sonra yavaş yavaş düştü ve sıfırlandı.. Doktorum era testini önerdi.. Bakalım bu ay o test yapılacak inşallah güzel sonuçlar olurİkinci kez denemek de korkutucu geliyor bana,evet gebe kalabiliyorum ama embriyolar 5.gün dondurulmasına rağmen beni terk ediyor,desteğin için teşekkür ederim tekrar
kan testim de cuma günü yapılacak, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ya da benimle benzer bir durum yaşayan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim,
Allah isteyen herkesin sağlıkla ve hayırla kucağına yavrularını almasını nasip eder inşallah.[/QUOQUOTE
İdrar testinde ciktiysa kan testinde de kesin cikar,bence yarin bi test yaptir,meraktan catlamaktan iyidir:))
Cnm hayırlısı olsun. Çoğul olup olmadıgı anlaşılmaz,yarın bile kan testi çıkar.yaptırabilirsin,ben 9. Gun yaptırmıştım.deger 396 cıktı,ikizkan testim de cuma günü yapılacak, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ya da benimle benzer bir durum yaşayan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim,
Allah isteyen herkesin sağlıkla ve hayırla kucağına yavrularını almasını nasip eder inşallah.
Ne kadar özel ve güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olacaksın bence çok şanslısın maaşallah, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..Cnm hayırlısı olsun. Çoğul olup olmadıgı anlaşılmaz,yarın bile kan testi çıkar.yaptırabilirsin,ben 9. Gun yaptırmıştım.deger 396 cıktı,ikiz
Ayy cnm bnm Allah sanada nasip etsin inşallah. İkiz anneliği çok şans dediğin gibi sma gözümde korkmuyor değil,nasıl bakarım nasıl olur.hep düşünüyorum.saglıkla doğsunlarda, Allahım o gunleri de gösteriri inşallah.Ne kadar özel ve güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olacaksın bence çok şanslısın maaşallah, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..ben de çok isterdim..ikiz olsun bakalım değerlerimi sizlerle paylaşırım umarım her şey yolunda gider. Ikinci çizgi çok net Çıktığı için şüpheleniyorum Çoğul olmasından ben de bakalım...
Âmin canım inşallah çok Sağol, bu tarz endişeler olabiliyor ama yakınlarımdan tanıdıklarımdan ikiz sahibi anneler bebekleri sağlıkla doğurdu, yürüdüler, konuştular, şimdi kimi kreşte kimi okulda..göz açıp kapayıncaya kadar büyüdüler, başta hepsinde Endişe vardı doğal olarak ama neticede zor günler hep geçici ve çok da uzun değil..bunlar tatlı zorluklar olsa gerek, şimdi çok rahatlar...tadını çıkartmak sanırım en Güzeli onlarla geçen her anın.Ayy cnm bnm Allah sanada nasip etsin inşallah. İkiz anneliği çok şans dediğin gibi sma gözümde korkmuyor değil,nasıl bakarım nasıl olur.hep düşünüyorum.saglıkla doğsunlarda, Allahım o gunleri de gösteriri inşallah.