Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Kizlar bana 2. Gun embriyosu transfer edildi bugun 10. Gunum kan testi yaptim negatif yukselme ihtimali varmi

siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen dün sevinip bugün yitirmek istemiyorum Rabbim sıkıntı çektirmesin hiçbirimize

siz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen dün sevinip bugün yitirmek istemiyorum Rabbim sıkıntı çektirmesin hiçbirimize
İnan ediyorum canım benm sende et hatta sonuçta şuan pozitif sadaka ver bela sıkıntıyı önler şükür namazı kıl kalbin rahatlar inşallah

İnan ediyorum canım benm sende et hatta sonuçta şuan pozitif sadaka ver bela sıkıntıyı önler şükür namazı kıl kalbin rahatlar inşallah
Ben bir test daha yaptırdım iki saat sonra canım bu kez de 85.81 olmuş doktorumu aradım,tüp bebek merkezindeki embriyologu aradım,Medical park Hastanesi'nin tüp bebek bölümü'nde bir profesör var onu aradım hepsinden de aldığım Yanıt aynı:Gebesin ve değerinde artış var yine de pazartesi testi tekrar edelim,lütfen kendine sorun arama!!!

Doğru demişler ayrıca aynı gun içinde test yapmanın anlamı yokki canım pazartesi yaptır eöinim yükselecek çünkü yükseliyo tmm rahatla biraz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…