Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allahım sabır versin....meleğim gitti Rabbim sizlere yaşatmasın
ilaçlarını bırakma o hiç belli olmaz. test tarihine kadar bekle.Kizlar bana 2. Gun embriyosu transfer edildi bugun 10. Gunum kan testi yaptim negatif yukselme ihtimali varmi
bekle bence boll dua etKizlar bana 2. Gun embriyosu transfer edildi bugun 10. Gunum kan testi yaptim negatif yukselme ihtimali varmi
Belirtin var mıydı cnm11.gün sonuç 73.69 2 tane 5.gün embriyosu transfer dilmişti
Sadece kasıklarımda ağrı olmuştu biraz da ateş basıyor hala,hepsi buBelirtin var mıydı cnm
Oh maasallah,Allahim tanamiba erdirir insallah...8.gun 277.2
9.gun 410.1
12.gun 1542
10 gun sonra kese görmeye gitcez inşallah
Amin inşallah allah herkese göstersinOh maasallah,Allahim tanamiba erdirir insallah...
O Stres yapıp panikleme hemen bazen geç tutunuyomış yükselmede sonra olabilir.. doktorun bişi demedimi11.gün 73.69 12.gün 85.10 acaba endişelenmeli miyim kızlar?
Sorun olmadığını söylüyor atış varmış pazartesi tekrarlamalıymışızO Stres yapıp panikleme hemen bazen geç tutunuyomış yükselmede sonra olabilir.. doktorun bişi demedimi
E ne güzel işte sende sakin kal doktoruna guven dunı eksik etme kuran okuyabiliyosan meryem suresini oku bol bolSorun olmadığını söylüyor atış varmış pazartesi tekrarlamalıymışız
İnan ediyorum canım benm sende et hatta sonuçta şuan pozitif sadaka ver bela sıkıntıyı önler şükür namazı kıl kalbin rahatlar inşallahsiz de dualarınızı eksik etmeyin lütfen dün sevinip bugün yitirmek istemiyorum Rabbim sıkıntı çektirmesin hiçbirimize
Ben bir test daha yaptırdım iki saat sonra canım bu kez de 85.81 olmuş doktorumu aradım,tüp bebek merkezindeki embriyologu aradım,Medical park Hastanesi'nin tüp bebek bölümü'nde bir profesör var onu aradım hepsinden de aldığım Yanıt aynı:Gebesin ve değerinde artış var yine de pazartesi testi tekrar edelim,lütfen kendine sorun arama!!!İnan ediyorum canım benm sende et hatta sonuçta şuan pozitif sadaka ver bela sıkıntıyı önler şükür namazı kıl kalbin rahatlar inşallah
Doğru demişler ayrıca aynı gun içinde test yapmanın anlamı yokki canım pazartesi yaptır eöinim yükselecek çünkü yükseliyo tmm rahatla biraz lütfenBen bir test daha yaptırdım iki saat sonra canım bu kez de 85.81 olmuş doktorumu aradım,tüp bebek merkezindeki embriyologu aradım,Medical park Hastanesi'nin tüp bebek bölümü'nde bir profesör var onu aradım hepsinden de aldığım Yanıt aynı:Gebesin ve değerinde artış var yine de pazartesi testi tekrar edelim,lütfen kendine sorun arama!!!