Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Nasıl geçiyor hamilelik ikiz gebelik zor mu?
Bende mide bulanntısı kusma hiç olmadı.ama ikizlerde çok yoğu. Yasanabiliyormuş.o konuda sanslıyım.bnm kasık ağrım çok oldu .2-3 hafta surdu. Ama 2-3 gundur iyiyşm şükür,sanırım ağrılar da rahim büyüdüğü için oluyormuş.

Ve hüsran arkadaşlar...58.51 bebeklerim gidiyor maalesef
Cok uzuldum guzelim...Saglikli degilmis o zaman diye dusun.Biz bilemiyoruz ama her iste bi hayir vardir.Allahim cok bekletmeden verir insallah ikinci denemende,bazen bu denemelerden sonra kendiliginden bile oluyo diyenler var...Allahim sabir versin...

İkinci kez denemek de korkutucu geliyor bana,evet gebe kalabiliyorum ama embriyolar 5.gün dondurulmasına rağmen beni terk ediyor,desteğin için teşekkür ederim tekrar

İkinci kez denemek de korkutucu geliyor bana,evet gebe kalabiliyorum ama embriyolar 5.gün dondurulmasına rağmen beni terk ediyor,desteğin için teşekkür ederim tekrar
Benimde 5. Gün kaliteli 2 embriyo transferinden sonra hcg önce 3 kat arttı sonra yavaş yavaş düştü ve sıfırlandı.. Doktorum era testini önerdi.. Bakalım bu ay o test yapılacak inşallah güzel sonuçlar olur

Arkadaşlar herkese merhaba, ben bugün idrar testi yaptım dayanamayıp, transfer sonrası 10. günüm ve ikinci çizgim çok belirgin olarak çıktı (birinci çizgi kadar değil ama çok net ondan bir ton kadar açık diyebilirim ve silik değil), daha önce de bir düşüğüm vardı onda da kanda çıktığı gün bile idrarda zar zor görülüyordu, çok silikti (Bhcg yaklaşık 50-100 civarı iken)...Şimdi bu kadar erken bat'a 3 gün varken çıkmasından dolayı acaba çoğul gebelik olabilir mi ne dersiniz?

Arkadaşlar herkese merhaba, ben bugün idrar testi yaptım dayanamayıp, transfer sonrası 10. günüm ve ikinci çizgim çok belirgin olarak çıktı (birinci çizgi kadar değil ama çok net ondan bir ton kadar açık diyebilirim ve silik değil), daha önce de bir düşüğüm vardı onda da kanda çıktığı gün bile idrarda zar zor görülüyordu, çok silikti (Bhcg yaklaşık 50-100 civarı iken)...Şimdi bu kadar erken bat'a 3 gün varken çıkmasından dolayı acaba çoğul gebelik olabilir mi ne dersiniz?

kan testim de cuma günü yapılacak, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ya da benimle benzer bir durum yaşayan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim,
Allah isteyen herkesin sağlıkla ve hayırla kucağına yavrularını almasını nasip eder inşallah.

kan testim de cuma günü yapılacak, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar ya da benimle benzer bir durum yaşayan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim,
Allah isteyen herkesin sağlıkla ve hayırla kucağına yavrularını almasını nasip eder inşallah.[/QUOQUOTE
İdrar testinde ciktiysa kan testinde de kesin cikar,bence yarin bi test yaptir,meraktan catlamaktan iyidir:))

Ben çatladığım için idrar testi yaptım resmen, 6 gün önce doğru sonuç verenden almıştım, early olan :KK70:
Esasında kafamı karıştırmak istemiyorum dr 19'u (transferimin 12. günü) dedi, ben de buna uyup, sabredip bekleyeceğim kan testi günümü hakkımızda hayırlısı...Çok zormuş beklemek...
Sonucum çıkınca paylaşacağım, sizler de dualarınızı eksik etmeyin nolur bu mubarek zamanlarda Rabbim kullarının birbirine ettiği duaları kabul etsin inşallah hayırlısıyla...

Allah isteyen herkesin sağlıkla ve hayırla kucağına yavrularını almasını nasip eder inşallah.
Cnm hayırlısı olsun. Çoğul olup olmadıgı anlaşılmaz,yarın bile kan testi çıkar.yaptırabilirsin,ben 9. Gun yaptırmıştım.deger 396 cıktı,ikiz

Cnm hayırlısı olsun. Çoğul olup olmadıgı anlaşılmaz,yarın bile kan testi çıkar.yaptırabilirsin,ben 9. Gun yaptırmıştım.deger 396 cıktı,ikiz
Ne kadar özel ve güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olacaksın bence çok şanslısın maaşallah, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar::nazar:ben de çok isterdim..ikiz olsun bakalım değerlerimi sizlerle paylaşırım umarım her şey yolunda gider. Ikinci çizgi çok net Çıktığı için şüpheleniyorum Çoğul olmasından ben de bakalım...

Zaten zar zor hamile kalıyorum bir tane olduktan sonra bir daha kim bilir nasıl ve şekilde olur diye düşünmeden edemiyor insan. Bir seferde iki tane sağlıkla hayırla olduğu sürece doğrusu bana çok Anlamlı geliyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese inşallah.

Ne kadar özel ve güzel bir duygu olsa gerek ikiz annesi olacaksın bence çok şanslısın maaşallah, Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..:nazar::nazar::nazar:ben de çok isterdim..ikiz olsun bakalım değerlerimi sizlerle paylaşırım umarım her şey yolunda gider. Ikinci çizgi çok net Çıktığı için şüpheleniyorum Çoğul olmasından ben de bakalım...
Ayy cnm bnm Allah sanada nasip etsin inşallah. İkiz anneliği çok şans dediğin gibi sma gözümde korkmuyor değil,nasıl bakarım nasıl olur.hep düşünüyorum.saglıkla doğsunlarda, Allahım o gunleri de gösteriri inşallah.

Ayy cnm bnm Allah sanada nasip etsin inşallah. İkiz anneliği çok şans dediğin gibi sma gözümde korkmuyor değil,nasıl bakarım nasıl olur.hep düşünüyorum.saglıkla doğsunlarda, Allahım o gunleri de gösteriri inşallah.
Âmin canım inşallah çok Sağol, bu tarz endişeler olabiliyor ama yakınlarımdan tanıdıklarımdan ikiz sahibi anneler bebekleri sağlıkla doğurdu, yürüdüler, konuştular, şimdi kimi kreşte kimi okulda..göz açıp kapayıncaya kadar büyüdüler, başta hepsinde Endişe vardı doğal olarak ama neticede zor günler hep geçici ve çok da uzun değil..bunlar tatlı zorluklar olsa gerek, şimdi çok rahatlar...tadını çıkartmak sanırım en Güzeli onlarla geçen her anın.

X