Kuzummm ttransfer gününü sayarsak 15. Saymazsak 14. Günüm olmuş oluyor. Ben en iyisi gidiyim muayeneye hiç ertelemiyim.Hesapla kendin önce 2 günde bir ortama 2 katı artıyor
10. Gün 430
12. Gün 860
14. Gün 1600
16. Gün 3000 küsür ile en garanti gün :)
tabiki doktorun daha iyi yönlenricektir
14. Gün de aslında vajinal ultrason da görülebilir
Perşembe günü kaçıncı günün oluyor canım
Kan testi verdim bugün 12. Günüm net olarak 1048 çıktı değerin şükürler olsun doktorum çok iyi süper dedi.Hesapla kendin önce 2 günde bir ortama 2 katı artıyor
10. Gün 430
12. Gün 860
14. Gün 1600
16. Gün 3000 küsür ile en garanti gün :)
tabiki doktorun daha iyi yönlenricektir
14. Gün de aslında vajinal ultrason da görülebilir
Perşembe günü kaçıncı günün oluyor canım
Değeriniz çok güzel artmışKan testi verdim bugün 12. Günüm net olarak 1048 çıktı değerin şükürler olsun doktorum çok iyi süper dedi.
1 hafta 10 gün sonra ultrason dedi
Amiiin hepimiz saglıkla kucagımıza alalım. GeliyorumDeğeriniz çok güzel artmış
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ağustos annesi olacaksınız sanırım 2021 Ağustos anneleri topiği var oradayız
Sıkınti yapma 3 kat artanin bile sonunun ne olacağı belli değil canım sen stres yapmaİyi dedi pazartesi kese için kontrol dedi ne biliyim hep 10 değer eksik ya kafama takıldı
Sağol canım buggun tesr yaptık normal çıktı değerim 12. Gün 507 15.gün 1750 çıktı şükür AllahaSıkınti yapma 3 kat artanin bile sonunun ne olacağı belli değil canım sen stres yapma
Çok güzel çıkmış yakında kese görürsün hayırlısı olsun cani.Sağol canım buggun tesr yaptık normal çıktı değerim 12. Gün 507 15.gün 1750 çıktı şükür Allaha
Pazartesiye inşallah canımÇok güzel çıkmış yakında kese görürsün hayırlısı olsun cani.
Bizi de haberdar et canimPazartesiye inşallah canım
Bak diğer arkadaşın da öyleydi pazartesi kese görmek gidecek umudunu bozmaBenim 12. Gün değerim 88, 14.Gün değerim 136 çıktı. Doktor 2 kat olması lazımdı diyor. Tekrar test yaptıracağım. Ne düşüneceğini şaşırdım
İnşallah bana da nasip olurrBak diğer arkadaşın da öyleydi pazartesi kese görmek gidecek umudunu bozma
Tabiki canımBizi de haberdar et canim
Canım genelde aynı zamanlarda vermeye çalış bak ben 10.ve 12. Günü sabah verdim tam ikiye katlanmamıştı sonraki testi 11 gibi versim 3 kat artmıştıBak diğer arkadaşın da öyleydi pazartesi kese görmek gidecek umudunu bozma
Ben de aynı saatte veriyorum ama 2 kat olmuyorCanım genelde aynı zamanlarda vermeye çalış bak ben 10.ve 12. Günü sabah verdim tam ikiye katlanmamıştı sonraki testi 11 gibi versim 3 kat artmıştı
Çok güzel çıkmış canım tebriklerKızlar benim de
7.Günü 114
12.gün 908
14.gün 2271 cıktı.
Değerlerin nasılBen de aynı saatte veriyorum ama 2 kat olmuyor
12.Gün 88, 14.Gün 136Değerlerin nasıl
İnşallah yükselir canım doktorun bi test daha isyemiştir12.Gün 88, 14.Gün 136