Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

Canım naptın

Bu arada 10.gun bende 250 görmüştüm iki keseydi hakkınizda hayırlısı olsun dogacaksa o ne yapsan olucak herşey iyi olucak inşallah
Yaaa öylemi ben değerlerim 44 134 259 507 12.gündü hep 2 kat olunca ikizden umut kestüm açıkçası. 2 tane transfer edildi de keskeeee olsa

Reactions: H M
Transferimin 9. Günün aksamı değerim 430 cıktı kızlar sizce nasıl ? Yarın tekrar kan vericem
Çok iyi değeriniz tebrikler tek embriyo mu peki çift mi çiftse yüksek gibi ikiz olabilir
Benim 9. Gün 154 tü
11. Gün 447 ydi ve tek embriyo
Şuan 6+2 yim kalp atışını duyduk bu gün çok şükür darısı başına

Saglıkla kucağına al insallah. Darısı başıma 10. Günüymüş transferimin yanlış hesaplamısım kendimi karıştırmışım :)
Persembe gününe doktor randevusu aldım, işk görüşmede neler oluyor bahseder misiniz biraz

Değerinin 2 günde bir 2 ye katlanması gerek değer sağlıklı artmasını dilerim
1500-2000 üstü olunca kese görünecek perşembe biraz erken olabilir ama
Önce kese sonra yolk sac sonra da bebek ve kalbi görünüyor
Ben covid geçirdiğim karantina nedeniyle hiç doktora gidemedim oyüzden bu gün ilk kontrolümdü hepsini bir arada gördüm çok şükür

Geçmiş olsun canım öncelikle. Peki randevuyu erteliyimmi persembe gidelimmi kuzum nediyosun. Muayne falan eder mi gidince çok soruyorum kusura bakma ama hazır yeni gitmiş birini bulmuşken sormak istedim

Geçmiş olsun canım öncelikle. Peki randevuyu erteliyimmi persembe gidelimmi kuzum nediyosun. Muayne falan eder mi gidince çok soruyorum kusura bakma ama hazır yeni gitmiş birini bulmuşken sormak istedim
Hesapla kendin önce 2 günde bir ortama 2 katı artıyor
10. Gün 430
12. Gün 860
14. Gün 1600
16. Gün 3000 küsür ile en garanti gün :)

tabiki doktorun daha iyi yönlenricektir
14. Gün de aslında vajinal ultrason da görülebilir
Perşembe günü kaçıncı günün oluyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…