Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

10. Gün 430 - 12.Gün 1048 cıktı değerim doktorum 1 hafta 10 gün sonra ultrason dedi bidaha kan testi istemedi. Kese net olarak gözükür sanırım dimi yılbasında

11.gun 28
14.gun 82 artis sizce nasil kizlar doktor bi daha istemedi haftaya gel keseye bakalim dedi ama bu kadar dusuk degerde kese gorunur mu ki

Merhaba,
9.gun degerım 36,11.gun degerım 67 hemşire birdaha yapmanıza gerek yok dedi. Fakat 12.gun korkunc bir kramp yaşadım geceyarısı,yerimden kalkamadım,ateş bastı,midem bulandı ama 10 dakika içinde geçti ve kanamam yok. Düşük olmuş olabilir mi?nasıl anlayabilirim?

Kızlar bende 11 şubatta iki tane 3.gün embriyosu transfer olmuştum 9.günde kan testi 20.31 çıktı pazartesi günü test yapıcam tekrar değerim düşük mü yaa

Merhabalar sayfa baya eski ama inatla 661 sayfayı da okudum bilirsiniz insan çaresiz kalınca bir umut arıyor. Ben de 5. Gün embriyosu 2 adet transfer oldum ve dün 9. Gün test günüm idi ve sonuç 19 beta hcg. Ne düşüneceğimi bilemedim. Pazartesi tekrar test vereceğiz İnşallah yükselir. Buradaki benzer hikayeler bana umut oldu.

Mesajımı begenince bildirim geldi, bu konuya çok uzun süredir bakmıyordum. Ah ne zor o durum çok iyi bilirim. Arafta kalmak.. Benim de çok düşüktü ilk değerim ama sonra katlandı. Kızım şimdi 11 aylık. O zaman bu mesajı yazabilmek mucize gibiydi. Hiç olmayacak gibi hissediyordum. Ama her şeyin vakti varmış. Vaktinden önce çiçek açmıyormuş. İnşallah senin de değerin katlanır, sağlıkla evladına kavuşursun. Bir umut da sen olursun

Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum. Bana umut oldunuz. Her nasip vaktine esir evet hakkımda hayırlısı olsun. İnşallah iyi haberler veririm

Test yaptırdınız mı merak ettim. Ben de 10.gun test yaptırdım 20.91 çıktı değerim. Bugün 12.gunu malesef değerim pek artmamis 21.25 benzer durumda olana rastlamadım. Umarım sizin ki iki kat artmıştır.

Evet şimdi açıklandı hatta 39 olmuş. Dr um iyi konuştu cuma tekrar test istedi.

Canım merhaba benimde 5.gun emriyosu 7gun 16 çıktı değerim düşük geldi bana senin yükseldimi doktor ne dedi.

Canım merhaba benimde 5.gun emriyosu 7gun 16 çıktı değerim düşük geldi bana senin yükseldimi doktor ne dedi.
Selammm evet 11. gün 39 ve 15. gün 463 oldum. Yarın kese için çağırdı Dr.. hayırlısı bakalım

7.gunum 16.20
9.gunum 28.87 artış az olmuş sizce nasıl yine bir belirsizlik var

5. Gün embriyosu 9. Gün 86 çıktı sonuç bana biraz düşük gibi geliyor ama normal mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…