- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
Zaman gösterecek yani geç döllenme mi başka bir şey mi inş hamileyimdir ve bebeğim olur artik kaç gündür ağla ağla bitap oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman gösterecek yani geç döllenme mi başka bir şey mi inş hamileyimdir ve bebeğim olur artik kaç gündür ağla ağla bitap oldum
Canım naptın11.gün testi 5,26 çıktı. Dr ilacı bırak sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bugün adetin 4. Günü değerin sıfırlandığını görmek için test yaptırdık 121 çıktı. Anlamadım cumartesi dr a gidicez testi yenileyeceğiz ve ultrasonla bakılacak.
Iki kata yakın artmış yine canım. Doktoruna sordun mu ne diyorKızlar günaydın ilk transferim 5.gün çift embriyo transferim oldu
6.gün 44
8.gün 134
10.gün 259
12.gün 507 bugun sizce değerlerim iyimi tam 2 kat değilya korkuttu beni kimyasal yada ne biliyim sağlıksız gebelik olabilirmi
İyi dedi pazartesi kese için kontrol dedi ne biliyim hep 10 değer eksik ya kafama takıldıIki kata yakın artmış yine canım. Doktoruna sordun mu ne diyor
Yüzde 60 artması normal sayılıyor benimde ilk iki testim 3 kati çıkmıştı 3. Testim de 2 kati bile değildi normalin alt sınırındasın dedi çok şükür 20. Haftamdayimİyi dedi pazartesi kese için kontrol dedi ne biliyim hep 10 değer eksik ya kafama takıldı
Gayet iyi ikizmi yoksaTransferimin 9. Günün aksamı değerim 430 cıktı kızlar sizce nasıl ? Yarın tekrar kan vericem
Ayy çok şükür darısı başıma inşallahhhYüzde 60 artması normal sayılıyor benimde ilk iki testim 3 kati çıkmıştı 3. Testim de 2 kati bile değildi normalin alt sınırındasın dedi çok şükür 20. Haftamdayim
İki kat olması şart değil ki yüzde 60 yeterli sizde fazlası mevcut içinizi ferah tutunAyy çok şükür darısı başıma inşallahhh
Allah razı olsun yarın son bi kan vercem umarım 1000 lerde çıkarİki kat olması şart değil ki yüzde 60 yeterli sizde fazlası mevcut içinizi ferah tutun
Bu arada 10.gun bende 250 görmüştüm iki keseydi hakkınizda hayırlısı olsun dogacaksa o ne yapsan olucak herşey iyi olucak inşallahAllah razı olsun yarın son bi kan vercem umarım 1000 lerde çıkar
Yaaa öylemi ben değerlerim 44 134 259 507 12.gündü hep 2 kat olunca ikizden umut kestüm açıkçası. 2 tane transfer edildi de keskeeee olsaBu arada 10.gun bende 250 görmüştüm iki keseydi hakkınizda hayırlısı olsun dogacaksa o ne yapsan olucak herşey iyi olucak inşallah
Hayirlisi sağlıklısı olsun zaman gösterir inşallah bakalımYaaa öylemi ben değerlerim 44 134 259 507 12.gündü hep 2 kat olunca ikizden umut kestüm açıkçası. 2 tane transfer edildi de keskeeee olsa
Çok iyi değeriniz tebrikler tek embriyo mu peki çift mi çiftse yüksek gibi ikiz olabilirTransferimin 9. Günün aksamı değerim 430 cıktı kızlar sizce nasıl ? Yarın tekrar kan vericem
Tek embriyo konuldu, buarada 10. Günüymüş transferimin şimdi hesapladımGayet iyi ikizmi yoksa
Saglıkla kucağına al insallah. Darısı başıma 10. Günüymüş transferimin yanlış hesaplamısım kendimi karıştırmışım :)Çok iyi değeriniz tebrikler tek embriyo mu peki çift mi çiftse yüksek gibi ikiz olabilir
Benim 9. Gün 154 tü
11. Gün 447 ydi ve tek embriyo
Şuan 6+2 yim kalp atışını duyduk bu gün çok şükür darısı başına
Değerinin 2 günde bir 2 ye katlanması gerek değer sağlıklı artmasını dilerimSaglıkla kucağına al insallah. Darısı başıma 10. Günüymüş transferimin yanlış hesaplamısım kendimi karıştırmışım :)
Persembe gününe doktor randevusu aldım, işk görüşmede neler oluyor bahseder misiniz biraz
Geçmiş olsun canım öncelikle. Peki randevuyu erteliyimmi persembe gidelimmi kuzum nediyosun. Muayne falan eder mi gidince çok soruyorum kusura bakma ama hazır yeni gitmiş birini bulmuşken sormak istedimDeğerinin 2 günde bir 2 ye katlanması gerek değer sağlıklı artmasını dilerim
1500-2000 üstü olunca kese görünecek perşembe biraz erken olabilir ama
Önce kese sonra yolk sac sonra da bebek ve kalbi görünüyor
Ben covid geçirdiğim karantina nedeniyle hiç doktora gidemedim oyüzden bu gün ilk kontrolümdü hepsini bir arada gördüm çok şükür
Amin canimAyy çok şükür darısı başıma inşallahhh
Hesapla kendin önce 2 günde bir ortama 2 katı artıyorGeçmiş olsun canım öncelikle. Peki randevuyu erteliyimmi persembe gidelimmi kuzum nediyosun. Muayne falan eder mi gidince çok soruyorum kusura bakma ama hazır yeni gitmiş birini bulmuşken sormak istedim