Transfer Sonrası Betahcg Değerlerimizi Yazalım

11.gün testi 5,26 çıktı. Dr ilacı bırak sağlıklı bir gebelik değil dedi. İlacı bıraktıktan 3 gün sonra adet oldum. Bugün adetin 4. Günü değerin sıfırlandığını görmek için test yaptırdık 121 çıktı. Anlamadım cumartesi dr a gidicez testi yenileyeceğiz ve ultrasonla bakılacak.
Canım naptın

Bu arada 10.gun bende 250 görmüştüm iki keseydi hakkınizda hayırlısı olsun dogacaksa o ne yapsan olucak herşey iyi olucak inşallah 🌺
Yaaa öylemi ben değerlerim 44 134 259 507 12.gündü hep 2 kat olunca ikizden umut kestüm açıkçası. 2 tane transfer edildi de keskeeee olsa

• Beğen
Reactions: H M
Transferimin 9. Günün aksamı değerim 430 cıktı kızlar sizce nasıl ? Yarın tekrar kan vericem
Çok iyi değeriniz tebrikler tek embriyo mu peki çift mi çiftse yüksek gibi ikiz olabilir 👏😍
Benim 9. Gün 154 tü
11. Gün 447 ydi ve tek embriyo
Şuan 6+2 yim kalp atışını duyduk bu gün çok şükür darısı başına 🙏💕

Çok iyi değeriniz tebrikler tek embriyo mu peki çift mi çiftse yüksek gibi ikiz olabilir 👏😍
Benim 9. Gün 154 tü
11. Gün 447 ydi ve tek embriyo
Şuan 6+2 yim kalp atışını duyduk bu gün çok şükür darısı başına 🙏💕
Saglıkla kucağına al insallah. Darısı başıma 💖 10. Günüymüş transferimin yanlış hesaplamısım kendimi karıştırmışım :)
Persembe gününe doktor randevusu aldım, işk görüşmede neler oluyor bahseder misiniz biraz ☺️

Saglıkla kucağına al insallah. Darısı başıma 💖 10. Günüymüş transferimin yanlış hesaplamısım kendimi karıştırmışım :)
Persembe gününe doktor randevusu aldım, işk görüşmede neler oluyor bahseder misiniz biraz ☺️
Değerinin 2 günde bir 2 ye katlanması gerek değer sağlıklı artmasını dilerim 🙏
1500-2000 üstü olunca kese görünecek perşembe biraz erken olabilir ama 🤗
Önce kese sonra yolk sac sonra da bebek ve kalbi görünüyor 😍
Ben covid geçirdiğim karantina nedeniyle hiç doktora gidemedim oyüzden bu gün ilk kontrolümdü hepsini bir arada gördüm çok şükür ☺️🙈

Değerinin 2 günde bir 2 ye katlanması gerek değer sağlıklı artmasını dilerim 🙏
1500-2000 üstü olunca kese görünecek perşembe biraz erken olabilir ama 🤗
Önce kese sonra yolk sac sonra da bebek ve kalbi görünüyor 😍
Ben covid geçirdiğim karantina nedeniyle hiç doktora gidemedim oyüzden bu gün ilk kontrolümdü hepsini bir arada gördüm çok şükür ☺️🙈
Geçmiş olsun canım öncelikle. Peki randevuyu erteliyimmi persembe gidelimmi kuzum nediyosun. Muayne falan eder mi gidince çok soruyorum kusura bakma ama hazır yeni gitmiş birini bulmuşken sormak istedim 🥰

Geçmiş olsun canım öncelikle. Peki randevuyu erteliyimmi persembe gidelimmi kuzum nediyosun. Muayne falan eder mi gidince çok soruyorum kusura bakma ama hazır yeni gitmiş birini bulmuşken sormak istedim 🥰
Hesapla kendin önce 2 günde bir ortama 2 katı artıyor
10. Gün 430
12. Gün 860
14. Gün 1600
16. Gün 3000 küsür ile en garanti gün :)

tabiki doktorun daha iyi yönlenricektir
14. Gün de aslında vajinal ultrason da görülebilir
Perşembe günü kaçıncı günün oluyor canım

X