Amin inşallah hayırlı olsun sizindeHayırlı olsun inşallah sağlıklı sıhhatli alırız bebeklerimizi kucağımıza
Benimde 12.gün 252 çıkmıştı. Doktorunuz ne dedi sonucuna. Karantinadayım diye bidaha yaptırmadım haftasonu yaptırmayı dusunuyorumSizinkini merak ettim de sonucunuz ne oldu
Degerlerin iyi dedi 2 gun sonra tekrar yaptir dedi testi.size de cok gecmis olsun insallah guzel haberler veririzBenimde 12.gün 252 çıkmıştı. Doktorunuz ne dedi sonucuna. Karantinadayım diye bidaha yaptırmadım haftasonu yaptırmayı dusunuyorum
Inşallah. Ben çok geç kaldım dr salı günü test istemişti. Inşallah sorun olmaz. Siz ne yaptinizDegerlerin iyi dedi 2 gun sonra tekrar yaptir dedi testi.size de cok gecmis olsun insallah guzel haberler veririz
Haftaya gel dedi doktor bekliorum bende.Siz naptınız test yaptirabildiniz miInşallah. Ben çok geç kaldım dr salı günü test istemişti. Inşallah sorun olmaz. Siz ne yaptiniz
Evet dün yaptrdim. 20 bin cıktı. Corona t3sti yaptrdim sonucları negatif çıkınca öyle gitcem dra.Haftaya gel dedi doktor bekliorum bende.Siz naptınız test yaptirabildiniz mi
Kaçıncı gununuz peki iyi yükselmiş ama insallah hayırlısı olurEvet dün yaptrdim. 20 bin cıktı. Corona t3sti yaptrdim sonucları negatif çıkınca öyle gitcem dra.
Merhaba doktora gittiniz mi durumlar nasıl guzel haberler bekliorum sizden deAmin inşallah hayırlı olsun sizinde
23.gündü. sizin değer kaç cıktı.Kaçıncı gununuz peki iyi yükselmiş ama insallah hayırlısı olur
Benim 10.gün 256 12.gün 655 cıktı degerim sonrada yaptırmadım test doktor persembeye gel dedi ultrasyon için23.gündü. sizin değer kaç cıktı.
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliuoruzBenim 10.gün 256 12.gün 655 cıktı degerim sonrada yaptırmadım test doktor persembeye gel dedi ultrasyon için
Inşallah hepimiz için hayırlısı olurHadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliuoruz
Ne yaptın canim gordun mu bebisiInşallah hepimiz için hayırlısı olur
Inşallah güzel haberler alırsın canimiyi akşamlar. transferin 10. gününde 81.6 çıktı 12. günüde 126 çıktı. yarın tekrar bakılacak. değerler düşük gibi doktorum da çok açıklama yapmadı ama dış gebelik mi acaba diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür değer 1872 yükseldi. Bugün de keseyi gördükInşallah güzel haberler alırsın canim
Kaç haftalıksin bugün. Gözün aydinTeşekkür ederim canım. Çok şükür değer 1872 yükseldi. Bugün de keseyi gördük
Teşekkürler.Kaç haftalıksin bugün. Gözün aydin
Hadi hayırlısı canım çok tebriklerTeşekkürler.
5+3 gibi olarak hesapladı bugün doktorum