Sonucun gayet güzel hiç kafana takma birde benim değerlerime bak. Benim değerim düşük5. Gün embriyosu 9. Gün 86 çıktı sonuç bana biraz düşük gibi geliyor ama normal mi.
Bu şekilde olup doğum yapan bayağı kişi gördüm burada moralinizi bozmayın. Bir de progesteron baktırın takviye gerekebilir.7.gunum 16.20
9.gunum 28.87 artış az olmuş sizce nasıl yine bir belirsizlik var
Aslında artışta devam ediyor ama rabbim büyük. Herşey ayrı bir stres. Sürekli bi stres halindeyiz bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun. Benim 9. Gün 96 çıkmıştı 11. Gün 178 çıktı tam 48 saat geçmemişti 36 saatte çıkan sonuçBugünde 48.41 çıktı büyük ihtimal kimyasal olacak
Bugünde 48.41 çıktı büyük ihtimal kimyasal olacak
8.gun 12.Aslında artışta devam ediyor ama rabbim büyük. Herşey ayrı bir stres. Sürekli bi stres halindeyiz bilmiyorum rabbim yardımcımız olsun. Benim 9. Gün 96 çıkmıştı 11. Gün 178 çıktı tam 48 saat geçmemişti 36 saatte çıkan sonuç
Tebrik ederimm8.gun 12.
10.gun 19.5
12.gun 33.07
15.gun 88.09
17. Gun 358.97
22.gun 2814.3
Benim degerlerim bu sekilde. Bastan cok uzuldum cok yiprattim kendimi. Dun keseyi gorduk cok sukur.
Ne güzel Allah tamamına erdirsin sizin 3 gün emriyosu sanirim8.gun 12.
10.gun 19.5
12.gun 33.07
15.gun 88.09
17. Gun 358.97
22.gun 2814.3
Benim degerlerim bu sekilde. Bastan cok uzuldum cok yiprattim kendimi. Dun keseyi gorduk cok sukur.
Tebrik ederimmkaçıncı gün embriyosu acaba
Cok tesekkurlerNe güzel Allah tamamına erdirsin sizin 3 gün emriyosu sanirim
Banada umut oldun.kac gündür kendi kendimi yiyorum doktorla konusacam bugün bakalım ne diyor.Cok tesekkurler5. gun
Canım doktorun baştaki artışların için ne dedi8.gun 12.
10.gun 19.5
12.gun 33.07
15.gun 88.09
17. Gun 358.97
22.gun 2814.3
Biz cok erken bakıyoruz belki daha yeni olusuyo sen stres yaparak onuda etkiliyosun dedi. Hic olumsuz bisey demediCanım doktorun baştaki artışların için ne dedi
İnşaallah kalp atışı için nezaman gidecen.Biz cok erken bakıyoruz belki daha yeni olusuyo sen stres yaparak onuda etkiliyosun dedi. Hic olumsuz bisey demedi
Haftaya persembe insallahİnşaallah kalp atışı için nezaman gidecen.
Bildiğim kadarıyla %60 artış yeterli sizin değerlerinizde bu şekilde inşallah sağlıkla devam eder.Bugünde 48.41 çıktı büyük ihtimal kimyasal olacak
Evet öyle diyorlar ama doktor ümitsiz konuştu %30 olumlu olur dedi.uzgunum dedi İnşallah dış gebelik değildir dedi.pazartesi tekrar ver görüşelim dedi.dedi de dedi....artık umudum kalmadı. Şimdide diyorum İnşallah dış gebelik değildir.Bildiğim kadarıyla %60 artış yeterli sizin değerlerinizde bu şekilde inşallah sağlıkla devam eder.
Bazı doktorlar nasıl konuşulacağını bilmiyorlar daha hiçbir şey belli değilken neden moral bozuyor. Dış gebelik için zaten değer 2000 üstü falan olur kese görünmez o zaman söyleyebilir. Şimdiden bunu dile getirmenin anlamı ne. Bence öyle şeyler düşünmeyin rahat olmaya çalışın.Evet öyle diyorlar ama doktor ümitsiz konuştu %30 olumlu olur dedi.uzgunum dedi İnşallah dış gebelik değildir dedi.pazartesi tekrar ver görüşelim dedi.dedi de dedi....artık umudum kalmadı. Şimdide diyorum İnşallah dış gebelik değildir.
Merhaba, bence kimseyi dış gebelikle ilgili bu şekilde bilgilendirmeyelim. Dış gebelik tanısı beta değeri 2000 üstünde olunca konulmuyor her zaman. Her zaman şunu savunur ve söylerim "herkesin kendi hikayesini yaşar" yani herkesin hikayesi farklıdır. Ben 2 kere dış gebelik yaşadım, ikisi de birbirinden farklıydı, birinde iç kanama geçirdim, acil açık ameliyatla sol tüpüm alındı. Diğerinde dış gebelik tanısı konulduğunda neta değerim 66 idi. Herkes kendi vücudunu tanır ve kontrol altında ilerler ise daha güzel.Bazı doktorlar nasıl konuşulacağını bilmiyorlar daha hiçbir şey belli değilken neden moral bozuyor. Dış gebelik için zaten değer 2000 üstü falan olur kese görünmez o zaman söyleyebilir. Şimdiden bunu dile getirmenin anlamı ne. Bence öyle şeyler düşünmeyin rahat olmaya çalışın.
Merhaba, bence kimseyi dış gebelikle ilgili bu şekilde bilgilendirmeyelim. Dış gebelik tanısı beta değeri 2000 üstünde olunca konulmuyor her zaman. Her zaman şunu savunur ve söylerim "herkesin kendi hikayesini yaşar" yani herkesin hikayesi farklıdır. Ben 2 kere dış gebelik yaşadım, ikisi de birbirinden farklıydı, birinde iç kanama geçirdim, acil açık ameliyatla sol tüpüm alındı. Diğerinde dış gebelik tanısı konulduğunda neta değerim 66 idi. Herkes kendi vücudunu tanır ve kontrol altında ilerler ise daha güzel.